fliser-top-banner

Fliserens i Horsens

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Få flotte fliser med fliserens i Aalborg

Hvis dine fliser er grimme af alger, mos, flisepest og skidt så fortvivl ej!

 

Hos Totalalgeservice arbejder vi med fliserens i Horsens og resten af Danmark. Det har vi gjort i over 10 år, hvorfor vi har massiv erfaring og massevis af succesfulde opgaver med os i bagagen. Vi er eksperter i fliserens og imprægnering af overflader, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig.

Hos Totalalgeservice har vi altså hjulpet massevis af kunder med fliserens i Horsens, men også i de omkringliggende byer som Skanderborg, Silkeborg og Vejle. Vi er lokalkendte og har mange faste kunder i området – men vi hjælper også kunder med ydelser som fliserens, facaderens og tagrens i resten af landet.

Sådan arbejder vi med fliserens i Horsens

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

Er du nysgerrig på effekten af fliserens i Horsens, så kommer vi gerne forbi og laver en gratis prøverens. Her vil vi opmåle området og give dig et konkret tilbud på din opgave, ligesom vi renser cirka 1 kvm. fliser gratis. Via vores besøg kan du altså se effekten af vores arbejde og få et konkret tilbud på udførelsen, før du vælger vores løsninger. Denne gratis prøverens og opmåling tilbyder vi alle potentielle kunder, så du kan se effektiviteten af vores professionelle renseudstyr, før du takker ja til fliserensningen i Horsens.

 

Skal vi se nærmere på en løsning for dig? Så giv os et kald på tlf. 91 95 95 91 eller skriv til: kontakt@totalalgeservice.dk.


Vi udfører både fliserens i Horsens for private som erhvervsdrivende. Derudover tilbyder vi 20 års garanti på vores arbejde, hvis du vælger at benytte vores serviceaftale, hvor vi kommer forbi en gang årligt for vedligehold af vores arbejde.

 

Når vi besøger vores kunder, og skal udføre en fliserens i Horsens eller resten af Danmark, så anbefaler vi altid at få lavet en fliserens med imprægnering. Det er muligt blot at rense fliserne, men ved efterfølgende at imprægnere dem, så forsegler vi overfladen, og forlænger levetiden på vores arbejde markant. Det betyder, at hver enkelt flise beskyttes og bliver mere modstandsdygtig overfor både alger, skidt og snavs.

Besøg og udførsel af fliserensning i Horsens

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Fremgangsmåde ved rens af fliser

 

Når vi kommer ud på den aftalte dag, så er vi klar til at udføre vores fliserens i Horsens med det samme. Du behøves ikke at være hjemme, men området skal være ryddet, så vi ikke skal kæmpe med hverken biler eller havemøbler, som kan stå i vejen for udførelsen af vores fliserensning. Til udførelsen af en fliserens i Horsens benytter vi vores professionelle renseanlæg, som kan opvarme vandet til helt op mod 120 grader. Den høje temperatur er blandt branchens højeste, hvilket giver os unikke fordele i arbejdet med rens af fliser, træterrasser, tagområder eller facader.

 

Når vi renser fliser i Horsens med vand, som har denne høje temperatur, så gør vi det af to primære årsager: For det første så sikrer den høje temperatur, at vi kan rense ved lavere tryk på anlægget. Ved koldt vand skal der altså mere kraft til for at fjerne skidt og alger, sammenlignet med brugen af varmt vand som vi benytter. Det kan helt enkelt sammenlignes med opvasken hjemme i køkkenet, hvor varmere vand også får bugt med både bakterier og snavs både hurtigere og bedre. Når vi bruger lavere tryk til fliserens i Horsens, så slider vi mindre på dine overflader. Det betyder også at træet, fliserne eller facaden bliver mindre slidt end ved spuling med højere tryk. Dette er en klar fordel på den lange bane, da levetiden bevares bedst muligt.

 

I forlængelse af mindre slid så opnår vi ved brugen af vores hedvandsanlæg, og temperaturer på op til 120 grader, endnu en unik fordel: Det varme vand er nemlig så effektivt, at vi modsat mange andre ikke anvender kemikalier i vores behandlinger som udgangspunkt. Sagt med andre ord: Vi udfører en miljøvenlig fliserens i Horsens, hvorfor du med god samvittighed kan få bugt med flisernes grimme udseende ved at hyre Totalalgeservice til opgaven.

 

I forlængelse af vores fliserens i Horsens anbefaler vi altid en efterfølgende imprægnering. Det er en simpel behandling af overfladen, som sørger for at forsegle og lukke fladen, hvilket gør den modstandsdygtig overfor at nye alger, mos og snavs kan sætte sig. Vi udfører, og anbefaler som udgangspunkt, vores fliserens med imprægnering som en samlet løsning – kontakt os for at høre nærmere omkring udførsel og behandlinger.

 

Oprydning, fugesand og pænt på gensyn

 

Efter vores arbejde med rens af jeres fliser i Horsens, så sørger vi naturligvis for at pakke pænt sammen og rydde op efter os selv. Er du hjemme, så tager vi også gerne en gennemgang af arbejdet, før vi pakker bilen og kører videre. Er der behov for fordelingen af nyt og ukrudtshæmmende fugesand, så er denne del også noget vi kan hjælpe med, efter vores højtryksspuling af området.

 

Med mange år i branche ved vi, hvor vigtigt tilfredse kunder er på den lange bane – og derfor løser vi også eventuelle problemer, hvis der mod forventning skulle opstå noget i forbindelse med fliserensningen i Horsens. Vi udfører forskellige renseopgaver for kunder i hele landet, hvorfor det ikke kun er fliserens, vi kan være behjælpelige med. Har du flere opgaver, du ønsker udført, så giver vi gerne et skarpt tilbud på en samlet løsning.

Få et skarpt tilbud på fliserensning i Horsens og omegn

 

 

Prøverens

Skal vi sørge for at jeres fliser, facade eller tag fremstår i bedst mulig forfatning? Hos Totalalgeservice har vi mange års erfaring med rens og imprægnering, hvorfor vi med garanti også kan klare fliserens i Horsens – og endda til konkurrencedygtige priser.


Skal vi tage en uforpligtende snak omkring løsninger på jeres udfordringer? Giv os et kald på tlf. 91 95 95 91 eller skriv en mail til: kontakt@totalalgeservice.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 2500,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 40,- pr m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest