fliser-top-banner

Fliserens i Horsens

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Få flotte fliser med fliserens i Aalborg

Hvis dine fliser er grimme af alger, mos, flisepest og skidt så fortvivl ej!

 

Hos Totalalgeservice arbejder vi med fliserens i Horsens og resten af Danmark. Det har vi gjort i over 10 år, hvorfor vi har massiv erfaring og massevis af succesfulde opgaver med os i bagagen. Vi er eksperter i fliserens og imprægnering af overflader, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig.

Hos Totalalgeservice har vi altså hjulpet massevis af kunder med fliserens i Horsens, men også i de omkringliggende byer som Skanderborg, Silkeborg og Vejle. Vi er lokalkendte og har mange faste kunder i området – men vi hjælper også kunder med ydelser som fliserens, facaderens og tagrens i resten af landet.

Sådan arbejder vi med fliserens i Horsens

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

Er du nysgerrig på effekten af fliserens i Horsens, så kommer vi gerne forbi og laver en gratis prøverens. Her vil vi opmåle området og give dig et konkret tilbud på din opgave, ligesom vi renser cirka 1 kvm. fliser gratis. Via vores besøg kan du altså se effekten af vores arbejde og få et konkret tilbud på udførelsen, før du vælger vores løsninger. Denne gratis prøverens og opmåling tilbyder vi alle potentielle kunder, så du kan se effektiviteten af vores professionelle renseudstyr, før du takker ja.

 

Skal vi se nærmere på en løsning for dig? Så giv os et kald på tlf. 91 95 95 91 eller skriv til: kontakt@totalalgeservice.dk.


Vi udfører både fliserens i Horsens for private som erhvervsdrivende. Derudover tilbyder vi 20 års garanti på vores arbejde, hvis du vælger at benytte vores serviceaftale, hvor vi kommer forbi en gang årligt for vedligehold af vores arbejde.

 

Når vi besøger vores kunder, og skal udføre en fliserens i Aalborg eller resten af Danmark, så anbefaler vi altid at få lavet en fliserens med imprægnering. Det er muligt blot at rense fliserne, men ved efterfølgende at imprægnere dem, så forsegler vi overfladen, og forlænger levetiden på vores arbejde markant. Det betyder, at hver enkelt flise beskyttes og bliver mere modstandsdygtig overfor både alger, skidt og snavs.

Besøg og udførsel af fliserensning i Horsens

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Fremgangsmåde ved rens af fliser

 

Når vi kommer ud på den aftalte dag, så er vi klar til at udføre vores fliserens med det samme. Du behøves ikke at være hjemme, men området skal være ryddet, så vi ikke skal kæmpe med hverken biler eller havemøbler, som kan stå i vejen for udførelsen af vores fliserensning. Til udførelsen af en fliserens i Horsens benytter vi vores professionelle renseanlæg, som kan opvarme vandet til helt op mod 120 grader. Den høje temperatur er blandt branchens højeste, hvilket giver os unikke fordele i arbejdet med rens af fliser, træterrasser, tagområder eller facader.

 

Når vi renser med vand, som har denne høje temperatur, så gør vi det af to primære årsager: For det første så sikrer den høje temperatur, at vi kan rense ved lavere tryk på anlægget. Ved koldt vand skal der altså mere kraft til for at fjerne skidt og alger, sammenlignet med brugen af varmt vand som vi benytter. Det kan helt enkelt sammenlignes med opvasken hjemme i køkkenet, hvor varmere vand også får bugt med både bakterier og snavs både hurtigere og bedre. Når vi bruger lavere tryk, så slider vi mindre på dine overflader. Det betyder også at træet, fliserne eller facaden bliver mindre slidt end ved spuling med højere tryk. Dette er en klar fordel på den lange bane, da levetiden bevares bedst muligt.

 

I forlængelse af mindre slid så opnår vi ved brugen af vores hedvandsanlæg, og temperaturer på op til 120 grader, endnu en unik fordel: Det varme vand er nemlig så effektivt, at vi modsat mange andre ikke anvender kemikalier i vores behandlinger som udgangspunkt. Sagt med andre ord: Vi udfører en miljøvenlig fliserens i Horsens, hvorfor du med god samvittighed kan få bugt med flisernes grimme udseende ved at hyre Totalalgeservice til opgaven.

 

I forlængelse af vores fliserens anbefaler vi altid en efterfølgende imprægnering. Det er en simpel behandling af overfladen, som sørger for at forsegle og lukke fladen, hvilket gør den modstandsdygtig overfor at nye alger, mos og snavs kan sætte sig. Vi udfører, og anbefaler som udgangspunkt, vores fliserens med imprægnering som en samlet løsning – kontakt os for at høre nærmere omkring udførsel og behandlinger.

 

Oprydning, fugesand og pænt på gensyn

 

Efter vores arbejde med rens af jeres fliser i Horsens, så sørger vi naturligvis for at pakke pænt sammen og rydde op efter os selv. Er du hjemme, så tager vi også gerne en gennemgang af arbejdet, før vi pakker bilen og kører videre. Er der behov for fordelingen af nyt og ukrudtshæmmende fugesand, så er denne del også noget vi kan hjælpe med, efter vores højtryksspuling af området.

 

Med mange år i branche ved vi, hvor vigtigt tilfredse kunder er på den lange bane – og derfor løser vi også eventuelle problemer, hvis der mod forventning skulle opstå noget. Vi udfører forskellige renseopgaver for kunder i hele landet, hvorfor det ikke kun er fliserens, vi kan være behjælpelige med. Har du flere opgaver, du ønsker udført, så giver vi gerne et skarpt tilbud på en samlet løsning.

Få et skarpt tilbud på fliserensning i Horsens og omegn

 

 

Prøverens

Skal vi sørge for at jeres fliser, facade eller tag fremstår i bedst mulig forfatning? Hos Totalalgeservice har vi mange års erfaring med rens og imprægnering, hvorfor vi med garanti også kan løse jeres opgave – og endda til konkurrencedygtige priser.


Skal vi tage en uforpligtende snak omkring løsninger på jeres udfordringer? Giv os et kald på tlf. 91 95 95 91 eller skriv en mail til: kontakt@totalalgeservice.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os

  Billede af Kasper fra Totalalgeservice ved fliser med flisepest

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Fliserens
6 hurtige trin til fliserens med nanoimprægnering ved Totalalgeservice

 

 

Se forskellen efter en hedevands afrensning af dine fliser. Flisepest alger, mos og skidt er nu væk og du har flotte fliser igen.   

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne fliserenser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top. Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad fliseafrensning vil koste for dig - helt uforpligtende!

 

 

Hedevandsafrensning ved Totalalgeservice vi gør dine fliser flotte igen og fjerner flisepest, mos og alger   

Trin 2 - Rensning af fliser


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti. Vi har mange års erfaring med afrensning af fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på flisen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

    

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficering(algemiddel) ved vores afrensniger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefalder dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for milijøet.

 

 

Imprægnering med nanoimprægnering på fliser efter de er blevet afrenset for flisepest, mos alger og snavs.

Trin 4 - Imprægnering af fliser


 

Med flise imprægnering forsegler du flisernes overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering af fliser er altså udviklet til at lukke de porøse overflader i fliserne, og bliver brugt efter fliserne er renset. Det er altså vigtigt, at fliserne er ordentlig rene inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både fliserens og flise imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

 

 

 

Ud fejning af fugesand efter fliserne er blevet afrenset og imprægneret af Totalalgeservice

Trin 5 - Udfejning af nyt fugesand mellem fliserne


 

Totalalgeservice anbefalder altid kunden at feje fugesand ud efter en afrensning. Der skal nyt fugesand imellem fliserne, da der er blevet fjernet noget ved afrensningen. Fugesandet stabilisere dine fliser samt giver dit ukrudt og mos sværer betingelser for at komme tilbage.

 

Totalalgeservice kan både stå for levering af og udfejningen af nyt fugesand hvis du vil slippe for alt besværet.

  

Trin 6 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Se før og efter billede af fliser som er renset for flisepest, mos, alger og snavs

Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.