fliser-top-banner

Rensning af træterrasse

Træterrasserens pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet

Vi laver grundig rensning af træterrasse

Har der samlet sig skidt og misfarvning på din træterrasse? Så kan vi her hos Totalalgeservice hjælpe dig. Vi udfører nemlig rensning af træterrasse, og vi gør det omhyggeligt. Det vil sige, at hvis du vælger træterrasserens hos os, vil din terrasse komme til at stå fuldstændig pletfri. Vi bruger nemlig det mest effektive udstyr og de mest moderne midler til rens af træterrasse.

 

Fordelene ved at få lavet en rensning af træterrassen stopper ikke ved, at den bliver så pæn, som var den ny. Faktisk kan det ofte øge salgsværdien af dit hus, hvis du sørger for, at dine udendørsarealer er behandlet godt. Derudover kan en imprægnering efter rensningen af træterrassen hjælpe med at beskytte den og holde den ren.

 

Måske lyder ovenstående som en stor mundfuld, og det er derfor vi står klar til at hjælpe dig. Vælger du en rensning af træterrasse her fra Totalalgeservice, klarer vi det hele for dig. Ligeledes kan vi oprette en serviceaftale, der betyder, at vi bliver ved med at holde din træterrasse pæn med regelmæssige mellemrum.

 

Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

Hvordan foregår træterrasserens?

  

Hvis du overvejer en rens af træterrassen fra os, kan vi i første omgang tilbyde en gratis prøverensning. Her kommer vi ud og afrenser et lille areal på din træterrasse. Dermed får du en god idé om, hvor stor forskel en rens af træterrasse kan gøre. Med prøverensningen får du også et uforpligtende tilbud. Vælger du at sige ja til det, kan resten af træterrasserensningen begynde.

 

Vores renser bruger hedvandsafrensning til at komme skidt, misfarvning og alger til livs. Herefter kan der godt påføres desinficering. Vi gør det gerne, hvis du ønsker det, men det kan undværes, hvilket vi anbefaler. For os er det vigtigt at tage hensyn til miljøet, så vi prøver at holde brugen af kemikalier på et absolut minimum. Noget som dog ikke bør undlades, er imprægneringen. Når træterrassen er tør, kan der påføres et beskyttende lag imprægnering, som afviser angreb fra alger og fugt. Efter vi er færdige med vores afrensning og imprægnering, er træterrassen altså klar til sommeren.

Vi renser træterrasser effektivt

  

Når vi laver rensning af træterrasse, gør vi det med det mest effektive udstyr. Vi bruger et hedvandsanlæg, som sprøjter meget varmt vand på træterrassen. Da vandet er varmt nok til at slå mikroorganismer ihjel, behøver vi ikke at spule med et lige så højt tryk som med koldvandsrensning. Denne type rens af træterrassebrædder er altså på den ene side meget effektiv. På den anden side skånes træbrædderne fra et højt tryk, mens man renser træterrassen for alger og lignende.

 

Bruger man hedvandsrensning, når man laver rens af træterrassen, belaster man heller ikke miljøet på samme måde, som man gør med kemikalier. Her hos Totalalgeservice gør vi en dyd ud af at skåne miljøet, når det er muligt, så hedvandsrensning er den oplagte metode for os. Det eneste, vi skal bruge, er vandtilførsel. Er du interesseret i rensning af træterrasse med hedvandsanlæg, kan vi give dig et estimat på, hvor meget vand, vi kommer til at bruge.

 

Rensning Af Træterrasse  Hedvandsafrensning

Imprægnering beskytter træterrassen

Efter vi har lavet træterrasserens, kan vi lægge en imprægnering. Vi anbefaler det altid, for imprægneringen vil danne et forseglende og beskyttende lag på træterrassen. Laget vil gøre det modstandsdygtigt over for alger, skidt og lignende. I et land som Danmark, hvor vores udearealer er meget udsatte for det fugtige klima, vil dette være en særlig god idé for at styrke træterrassen. Selve imprægneringsvæsken er gennemsigtig og lægger sig diskret som et lag, hvorpå du rent faktisk kan se effekten ved, at vand samler sig i dråber.

 

Kvaliteten på imprægneringsvæsken er vigtig for os. Vi vil nemlig gerne følge en grundig rensning af træterrasse op med en ordentlig imprægnering. Derfor har vi været markedet igennem for at finde det absolut bedste produkt. Vi har valgt imprægnering fra en fabrikant, som har stor erfaring og den mest indsigtsfulde viden inden for området.

 

Den nanoimprægnering, vi bruger efter rens af træterrasse, består af nogle topmoderne aktivstoffer. Disse stoffer trænger ned i træbrædderne og binder sig til dem. På den måde beskyttes træet, og det netop denne metode, som på længere sigt vil sikre din træterrasse mod biologiske begroninger, misfarvning og så videre.

Få en skarp pris på rens af træterrasse

  

Vil du gerne have sikret din træterrasse mod alger, snavs og lignende? Så er første skridt en rensning. Du kan selv kaste dig ud i rengøringen af din træterrasse. Men ved du, hvordan du skal gøre? Ved du, hvordan du skåner træbrædderne? Resultatet kan hurtigt blive mindre optimalt, hvis du ikke har fuldstændig styr på. Lader du os lave rens af din træterrasse, får du en grundig og professionel rensning. Vi har nemlig over 10 års erfaring i branchen, og vi laver afrensninger i hele landet.

 

Når vi har lavet rensning af træterrasse og imprægnering, vil vi gerne vedligeholde det flotte resultat for dig. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi kommer igen og renser i bund. Det kan for eksempel være med et årligt mellemrum, men vi sørger altid for at kunne tilpasse vores løsninger dine specifikke behov. Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os meget gerne i dag.

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Sommertilbud

 

-50%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og ansvarligt
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra kvm ud over de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 45,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og forsvarligt
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger på en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Den fjerner grønne alger effektivt
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb