Rensning af træterrassen - før/efter-galleri

Her kan du se, hvordan træterrassen bliver klar til sommer

check-icon-banner Du får en grundig rensning af træterrassen
check-icon-banner Din træterrasse bliver pæn til sommeren
check-icon-banner Vi bruger effektiv hedvandsafrensning
check-icon-banner Du kan få 20 års garanti ved serviceaftale
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Se effekten af en rensning af træterrasse

En rensning af træterrasse har til formål at fjerne skidt, misfarvninger, alger og lignende fra terrassen. Efter en træterrasserensning vil din træterrasse være perfekt at nyde sammen med venner og familie, når solen skinner. Dog er det vigtigt at påpege, at din træterrasse ikke vil komme til at se ud præcis, som da den blev opført.

 

En rensning af træterrassen fjerner de overfladiske og grimme elementer, men træet kan godt over tid tildrage sig noget naturligt slid. Det er man nødt til at tage med i ligningen, når man vurderer udseendet. Indimellem hænder det også, at der er nogle slidmærker, som er for genstridige til, at rensningen af træterrassen kan fjerne dem. For eksempel gælder det oliepletter, som trænger dybt ned og sætter sig. En træterrasserens skal altså ses som et værktøj mod biologiske begroninger og snavs på overfladen af træbrædderne.

Bedøm – har du brug for træterrasserens?

Her på siden kan du se nogle billeder af den effekt, som en rensning af træterrasser kan have. Fælles for de træterrasserne er, at det synlige grimme, grønne lag af alger og skidt ovenpå fjernes effektivt med vores hedvandsrensning. Du kan bruge galleriet til at vurdere, hvor ramt din egen træterrasse er i forhold til dem, du ser på billederne.

 

Hvis din egen træterrasse ligner dem på før-billederne, kan du få en god idé om, hvordan din terrasse vil se ud, efter vi har renset den. Dyk endelig ned i galleriet, og bedøm nødvendigheden for en rensning af din træterrasse. Kontakt os derefter, hvis du vil have et godt tilbud. Vi håber, vi kan få lov at hjælpe dig.

 

1 Førogeftertræterrasserens

 

2 Førogeftertræterrasserens

 

3 Førogeftertræterrasserens

 

4 Førogeftertræterrasserens

 

5 Førogeftertræterrasserens

 

6 Førogeftertræterrasserens