Fliserens Skanderborg

Fliserens med garanti

check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Fliserens i Skanderborg

  

 

 

Flisepest, mos og alger kan hurtigt få dine fliser til at fremstå triste og gamle.
Netop flisepest kan med tiden sprede sig over større arealer, hvilket vil få gangarealer, indkørsler og terrasser til at fremstå ganske grimme, beskidte og slidte.
Har du problemer med fliser som har set bedre dage, så kan en effektiv fliserens være med til at gøre fliserne flotte igen. Hos Totalalgeservice er vi eksperter i fliserens. Vi kører i hele Danmark, herunder Skanderborg og omegn.

 


herregårdssten fliserens før og efter

 

Fliserens i Skanderborg og omegn

  

 

Med sin attraktive placering nær Århus er Skanderborg en velkendt by for os som virksomhed. De mange områder med huse gør Skanderborg og omegn til et område, hvor mange har behov for netop fliserens og løbende vedligehold af deres udearealer. Dette gælder både private som skal være klar til sommerhalvåret, men ligeledes Skanderborgs erhvervsliv, som har mulighed for at tegne en fast serviceaftale med os.

 

Med mere end 10 års erfaring i branchen ved vi hvad en opgave kræver. Uanset om du har begyndende flisepest eller om fliserne har stået til i mange år, så kender vi til effektive løsninger og arbejdsmetoder. Med fokus på vores kunders tilfredshed kan du derfor være sikker på, at vi ikke forlader en opgave før denne er fuldført som forventet.

 

Når vi arbejder med fliserens gøres dette udelukkende ved brug af varmt vand. Med det rette vandtryk og en høj temperatur kan vi, uden brugen af kemi, sikre at dine fliser kommer til at fremstå pæne og vedligeholdte. Vi tilbyder endvidere 20 års garanti på vores behandlinger, såfremt der tegnes en løbende serviceaftale.

 

Sådan forløber afrensning af dine fliser


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din fliserens i Skanderborg? Hos Totalalgeservice giver vi gerne et uforpligtende tilbud, i sammenhæng med en prøverens af cirka 1 kvm. fliser. Ved denne fremgangsmåde ser du hvad vores udstyr kan gøre for dine fliser, samtidig med at vi kan få talt opgavens omfang og eventuelle hensyn igennem.


Overvejer du en fliserens, men er du i tvivl om effekten eller prisen?

 

Så giv os et kald på 91 95 95 91, eller skriv HER.

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave.

 


 

 

Vi har været på markedet i mange år - og det er der en grund til. Gennem tiden har netop vores kunders præferencer og tilfredshed været vægtet højt. Netop derfor har vi mange tilfredse kunder som kommer igen, ligesom vores mange års erfaring har gjort os til absolutte eksperter. Det gælder både fliserens og rens af tag, men også algebehandling og lignende opgaver i Skanderborg og resterende af Danmark.


Når vi kommer ud for at rense dine fliser, så gøres dette med et hedevandsanlæg som kan rense med vand som er op til 120 grader varmt. Den høje temperatur betyder at vi kan rense ved lavere vandtryk end koldt vand, hvorfor dine fliser skånes og levetiden forlænges. Netop den høje varme betyder også at vi, som nævnt tidligere, kan rense dine fliser uden brug af miljøskadelig kemi.

 

Hvor lang tid opgaven tager, det afhænger af det samlede areal som skal renses. Om du ønsker at være hjemme når arbejdet udføres er op til dig, men det er muligt blot at lave en aftale om udførslens tid og sted, hvorefter vi klarer resten. Det er naturligvis vigtigt at arealet er ryddet for eventuelle havemøbler, køretøjer eller andet som kan forhindre arbejdet.

 

Efter udførslen af vores fliserens vil dine fliser fremstå pæne og rene igen. Du kan nu vælge at lade dem være som de er, eller alternativt at få udført en efterfølgende imprægnering. Netop imprægneringen kan være med til at forlænge flisernes modstand overfor ny flisepest og alger.

Forlæng levetiden på fliserens med imprægnering


Nanoimprægnering på fliser

 

Når du vælger en fliserens betyder det, at dine fliser renses med højtryk for at fjerne alger, flisepest, mos og andet skidt. Det vil efterlade dine fliser rene og pæne, men med tiden vil de naturligvis blive brugt, hvorfor de langsomt vil forfalde igen.

Med fliserens og imprægnering udført i Skanderborg, kan du forlænge det pæne udseende på dine fliser. Det betyder både at dine fliser vil være nemmere at vedligeholde løbende, men også at modstanden mod eventuel flisepest og alger forbedres markant.

 

Imprægneringen forsegler flisens overflade, hvilket gør det sværere for alger og andet skidt at sætte sig fast. Vores imprægnering er udviklet til at lukke de små huller som er i flisens overflade, hvilket forlænger holdbarheden på behandlingen, og derved det pæne udseende. 

 

Det er en forudsætning for imprægneringen, at flisens først renses, da denne ellers ingen effekt har. Vi anbefaler altid vores kunder at tilvælge imprægnering, da det tilsikrer et længerevarende resultat, samt at vi kan sikre at fliserne bliver holdt pæne de næste 20 år med vores serviceaftale. Hos Totalalgeservice tilbyder vi naturligvis både fliserens som enkeltydelse, men ligeledes fliserens og imprægnering som en fælles løsning, til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et samlet tilbud?

Ring på 91 95 95 91, eller skriv HER

 

Før og efter en fliserens af Totalalgeservice

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Hvad koster fliserens i Skanderborg

  

Vores mange år i faget har gjort os til eksperter i fliserens og imprægnering. Vi har tidligere hjulpet kunder med fliserens i Skanderborg og vil naturligvis også gerne hjælpe dig. Er du nysgerrig på effekten, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, samtidig med at du kan få en gratis prøverens af et mindre fliseareal.

Prisen på fliserens baseres på det samlede antal af kvadratmeter, ligesom særlige hensyn kan have indflydelse på det endelige tilbud. De mange års erfaring har gjort os konkurrencedygtige, hvorfor vi sammen med god service og effektiv fliserens, ligeledes tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser. Vil du læse mere om vores forskellige pakker og tilbud, så tag et kig på siden fliserens priser.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om din opgave!

Ring til os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk

- vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000 kr.

 

Nu 2750 kr.

 • check-icon Op til 35 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 35 m2

 

Før 88 kr. pr. m2

 

NU 48,40 kr. pr. m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750 kr. op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene