fliser-top-banner

Fliserens Skanderborg

Fliserens med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Fliserens i Skanderborg

  

 

 

Flisepest, mos og alger kan hurtigt få dine fliser til at fremstå triste og gamle.
Netop flisepest kan med tiden sprede sig over større arealer, hvilket vil få gangarealer, indkørsler og terrasser til at fremstå ganske grimme, beskidte og slidte.
Har du problemer med fliser som har set bedre dage, så kan en effektiv fliserens være med til at gøre fliserne flotte igen. Hos Totalalgeservice er vi eksperter i fliserens. Vi kører i hele Danmark, herunder Skanderborg og omegn.

 


herregårdssten fliserens før og efter

 

Fliserens i Skanderborg og omegn

  

 

Med sin attraktive placering nær Århus er Skanderborg en velkendt by for os som virksomhed. De mange områder med huse gør Skanderborg og omegn til et område, hvor mange har behov for netop fliserens og løbende vedligehold af deres udearealer. Dette gælder både private som skal være klar til sommerhalvåret, men ligeledes Skanderborgs erhvervsliv, som har mulighed for at tegne en fast serviceaftale med os.

 

Med mere end 10 års erfaring i branchen ved vi hvad en opgave kræver. Uanset om du har begyndende flisepest eller om fliserne har stået til i mange år, så kender vi til effektive løsninger og arbejdsmetoder. Med fokus på vores kunders tilfredshed kan du derfor være sikker på, at vi ikke forlader en opgave før denne er fuldført som forventet.

 

Når vi arbejder med fliserens gøres dette udelukkende ved brug af varmt vand. Med det rette vandtryk og en høj temperatur kan vi, uden brugen af kemi, sikre at dine fliser kommer til at fremstå pæne og vedligeholdte. Vi tilbyder endvidere 20 års garanti på vores behandlinger, såfremt der tegnes en løbende serviceaftale.

 

Sådan forløber afrensning af dine fliser


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din fliserens i Skanderborg? Hos Totalalgeservice giver vi gerne et uforpligtende tilbud, i sammenhæng med en prøverens af cirka 1 kvm. fliser. Ved denne fremgangsmåde ser du hvad vores udstyr kan gøre for dine fliser, samtidig med at vi kan få talt opgavens omfang og eventuelle hensyn igennem.


Overvejer du en fliserens, men er du i tvivl om effekten eller prisen?

 

Så giv os et kald på 91 95 95 91, eller skriv HER.

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave.

 


 

 

Vi har været på markedet i mange år - og det er der en grund til. Gennem tiden har netop vores kunders præferencer og tilfredshed været vægtet højt. Netop derfor har vi mange tilfredse kunder som kommer igen, ligesom vores mange års erfaring har gjort os til absolutte eksperter. Det gælder både fliserens og rens af tag, men også algebehandling og lignende opgaver i Skanderborg og resterende af Danmark.


Når vi kommer ud for at rense dine fliser, så gøres dette med et hedevandsanlæg som kan rense med vand som er op til 120 grader varmt. Den høje temperatur betyder at vi kan rense ved lavere vandtryk end koldt vand, hvorfor dine fliser skånes og levetiden forlænges. Netop den høje varme betyder også at vi, som nævnt tidligere, kan rense dine fliser uden brug af miljøskadelig kemi.

 

Hvor lang tid opgaven tager, det afhænger af det samlede areal som skal renses. Om du ønsker at være hjemme når arbejdet udføres er op til dig, men det er muligt blot at lave en aftale om udførslens tid og sted, hvorefter vi klarer resten. Det er naturligvis vigtigt at arealet er ryddet for eventuelle havemøbler, køretøjer eller andet som kan forhindre arbejdet.

 

Efter udførslen af vores fliserens vil dine fliser fremstå pæne og rene igen. Du kan nu vælge at lade dem være som de er, eller alternativt at få udført en efterfølgende imprægnering. Netop imprægneringen kan være med til at forlænge flisernes modstand overfor ny flisepest og alger.

Forlæng levetiden på fliserens med imprægnering


Nanoimprægnering på fliser

 

Når du vælger en fliserens betyder det, at dine fliser renses med højtryk for at fjerne alger, flisepest, mos og andet skidt. Det vil efterlade dine fliser rene og pæne, men med tiden vil de naturligvis blive brugt, hvorfor de langsomt vil forfalde igen.

Med fliserens og imprægnering udført i Skanderborg, kan du forlænge det pæne udseende på dine fliser. Det betyder både at dine fliser vil være nemmere at vedligeholde løbende, men også at modstanden mod eventuel flisepest og alger forbedres markant.

 

Imprægneringen forsegler flisens overflade, hvilket gør det sværere for alger og andet skidt at sætte sig fast. Vores imprægnering er udviklet til at lukke de små huller som er i flisens overflade, hvilket forlænger holdbarheden på behandlingen, og derved det pæne udseende. 

 

Det er en forudsætning for imprægneringen, at flisens først renses, da denne ellers ingen effekt har. Vi anbefaler altid vores kunder at tilvælge imprægnering, da det tilsikrer et længerevarende resultat, samt at vi kan sikre at fliserne bliver holdt pæne de næste 20 år med vores serviceaftale. Hos Totalalgeservice tilbyder vi naturligvis både fliserens som enkeltydelse, men ligeledes fliserens og imprægnering som en fælles løsning, til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et samlet tilbud?

Ring på 91 95 95 91, eller skriv HER

 

Før og efter en fliserens af Totalalgeservice

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Hvad koster fliserens i Skanderborg

  

Vores mange år i faget har gjort os til eksperter i fliserens og imprægnering. Vi har tidligere hjulpet kunder med fliserens i Skanderborg og vil naturligvis også gerne hjælpe dig. Er du nysgerrig på effekten, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, samtidig med at du kan få en gratis prøverens af et mindre fliseareal.

Prisen på fliserens baseres på det samlede antal af kvadratmeter, ligesom særlige hensyn kan have indflydelse på det endelige tilbud. De mange års erfaring har gjort os konkurrencedygtige, hvorfor vi sammen med god service og effektiv fliserens, ligeledes tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser. Vil du læse mere om vores forskellige pakker og tilbud, så tag et kig på siden fliserens priser.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om din opgave!

Ring til os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk

- vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Fliserens i skanderborg
6 hurtige trin til fliserens ved Totalalgeservice

Prøverens på røde fliser som er angrebet af flisepest   

Trin 1 - Gratis prøverens


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne fliserenser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top. Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad fliseafrensning vil koste for dig - helt uforpligtende!

afrensning med varmt vand ved Totalalgeservice   

Trin 2 - Rensning af fliser


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti. Vi har mange års erfaring med afrensning af fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på flisen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

   

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficering(algemiddel) ved vores afrensniger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefalder dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for milijøet.

Imprægnering af fliser efter en afrensning af Totalalgeservice

Trin 4 - Imprægnering af fliser


 

Med flise imprægnering forsegler du flisernes overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering af fliser er altså udviklet til at lukke de porøse overflader i fliserne, og bliver brugt efter fliserne er renset. Det er altså vigtigt, at fliserne er ordentlig rene inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både fliserens og flise imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Fugesand bliver ud fejet efter afrensning af fliser for flisepest, mos, alger og skidt

Trin 5 - Udfejning af nyt fugesand mellem fliserne


 

Totalalgeservice anbefalder altid kunden at feje fugesand ud efter en afrensning. Der skal nyt fugesand imellem fliserne, da der er blevet fjernet noget ved afrensningen. Fugesandet stabilisere dine fliser samt giver dit ukrudt og mos sværer betingelser for at komme tilbage.

 

Totalalgeservice kan både stå for levering af og udfejningen af nyt fugesand hvis du vil slippe for alt besværet.

  

Trin 6 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Førefterhplille

Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.