fliser-top-banner

Fliserens Silkeborg

Fliserens med 20 års garanti - ved serviceaftale
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Fliserens i Silkeborg

  

 

 

Har du problemer med mos, alger eller at udearealernes overflader generelt bare er trætte at se på? Hos Totalalgeservice er vi eksperter i rens af sten og fliser, hvorfor vi kan være behjælpelige med fliserens i Silkeborg, men ligeledes i resten af Danmark. Med over 10-års erfaring i branchen, så finder du næppe en udfordring vi ikke har løst, hvorfor vi med garanti også kan få dine fliser, dit tag, dine facader eller andre områder til igen at fremstå rene og præsentable


herregårdssten fliserens før og efter

 

Grundig rens af fliser i Silkeborg

  

 

Tage, facader, terrasser og i særdeleshed fliser vil med tiden opsamle skidt og snavs. Desuden vil belægninger som flisepest, mos og alger langsomt men sikkert gøre sin indtræden, hvorfor flise- og gangarealer efterhånden vil fremstå trætte, beskidte og uindbydende. Her er fliserens med imprægnering den optimale løsning!

 

Det kan være et forfærdeligt arbejde at få fliserne rene, hvis ikke det rette udstyr benyttes. Du kan potentielt få fjernet en del af belægningen, men sjældent vil resultatet være komplet og langtidsholdbart. For at få fjernet svampesporer  og komme alger med videre til livs, så kræver det professionelt udstyr. Hos Totalalgeservice benytter vi eksempelvis et hedevandsanlæg med muligheden for at varme vandet op til 120 grader, når vi udfører fliserens i Silkeborg og resten af Danmark.

 

Sådan forløber afrensning af dine fliser


Når vi arbejder med fliserens i Silkeborg, så kan processen helt simpelt opdeles i tre processer: Forberedelsen før besøget, udførelsen af fliserens samt oprydning og kontrol. Du får herunder et kort indblik i, hvad du kan forvente dig af en fliserens i Silkeborg. 


I forbindelse med samme besøg kan vi også være behjælpelige med andre ydelser som tagrens, en effektiv træterrasserens med imprægnering eller en grundig facaderens.

Har du andre udfordringer end dine fliser, så ring for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Totalalgeservice kan kontaktes på telefon: 91 95 95 91 eller SKRIV HER


Overvejer du en fliserens, men er du i tvivl om effekten eller prisen?

 

Så giv os et kald på 91 95 95 91, eller skriv HER.

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave.

 


 

 

Fliserens med Hedevandsanlæg i Silkeborg

  

Hos Totalalgeservice har vi stor erfaring med fliserens og imprægnering i Silkeborg. Når vi arbejder med netop rens af fliserne, så gør vi ved ved brugen af et hedevandsanlæg, som kan opvarme vandet helt op til 120 grader. 

 

Brugen af vores professionelle anlæg giver os mulighed for effektiv afrensning, uden brugen af kemikalier til stor glæde for miljøet Vi kan desuden rense ved lavere tryk på anlægget, da den højere temperatur sørger for at rense i bund, hvilket er ensbetydende med mindre slid på overfladen. Omvendt vil et anlæg der benytter koldt vand kræve højere tryk, hvilket vil slide på fliser, men også ved træterrasserens og andre typer af rense opgaver.

 

Før en opgave startes, så laver vi naturligvis en præcis opmåling af området. Det er denne opmåling samt flisernes tilstand, der i fællesskab danner rammerne for prisen. Med mange år i branchen er vi dog overbeviste om, at både service og priser hos Totalalgeservice er yderst konkurrencedygtige.

 

Forberedelse til fliserens i Silkeborg

 

Før vi kommer på besøg og udfører vores fliserens i Silkeborg, så er det vigtigt at arealet er ryddet og klargjort til at vi kan gå i gang. Det er ikke nødvendigt at du er hjemme, så længe der er fri adgang til området. Det betyder at biler, havemøbler, krukker med videre skal fjernes fra det område som vi arbejder på. Er dette klaret, så er vi klar til at udføre vores fliserens og eventuelt en efterfølgende imprægnering, for længere holdbarhed!

 

Ønsker du et godt tilbud, eller er du i tvivl om effekten ved rens af dine fliser? Hos Totalalgeservice tilbyder vi, gratis og uforpligtende, at komme forbi til en gratis prøverens inklusiv opmåling af arealet. Her renser vi cirka 1 kvadratmeter, så du kan se forskellen i vores arbejde. På samme tid tager vi en snak om opgaven, hvorefter du får et tilbud på udførsel af opgaven.

Prøverens

 

Udførsel - rens af fliser

 

Når vi kommer på besøg hos vores kunder, så er du sikret top-professionel vejledning, med udførsel af en kompetent medarbejder og med garanti for et flot resultat! Selve fliserensningen udføres med kvalitetsudstyr, som kan tilpasses forskellige miljøer og typer af fliser. 

 

Netop indstillingen og brugen af op til 120-grader varmt vand gør, at vi ofte kan rense flisen i bund ved lavere tryk, end hvis der bruges koldt vand. Derved kan vi slide mindre på overflader som terrasser, fliser eller tage, selvom resultatet bliver ligeså godt - og alle algespore bliver dræbt.

 

Netop brugen af varmt vand til afrensningen gør at algemiddel generelt ikke er nødvendigt. Derved skåner vi i størstedelen af tilfælde miljøet for netop denne type af desinficering, selvom resultatet i sidste ende bliver lige godt. 

 

Forlæng levetiden på fliserens med imprægnering


Nanoimprægnering på fliser

 

Som nævnt i afsnittet om forberedelse, så anbefaler vi som udgangspunkt en fliserens med imprægnering I forlængelse af vores rens af fliser i Silkeborg, så kan vi forsegle fliserne via såkaldt imprægnering. Helt simpelt så vil imprægneringen danne en forseglet overflade, hvilket forlænger holdbarheden og modstandsdygtigheden overfor både alger, mos, flisepest og skidt.

 

Oprydning, kontrol og pænt på gensyn!


Efter udførelsen af vores fliserens inklusiv en eventuel imprægnering, så er vi klar til at pakke sammen. Vi sørger altid for at efterlade området pænt og rengjort efter os selv, så du kan nyde resultatet når vi er kørt videre. 

 

Vi sørger naturligvis for at kontrollere arealet og gennemgår det gerne med dig som kunde, så vi ikke tager afsted før du er 100% tilfreds! Efter en fliserensning anbefaler vi som udgangspunkt at nyt flisesand fordeles på området.  Er dette et behov, men ønsker du ikke selv at stå for det, så kan vi ligeledes være behjælpelige med denne del.


Hos Totalalgeservice tilbyder vi hele 20-års garanti på vores fliseimprægnering, ved indgåelse af en serviceaftale. Afhængigt af behov kommer vi med en serviceaftale forbi efter aftale, og her sørger vi for at områderne holdes pæne og rene. Dette er i særdeleshed en fordel for virksomheder der konstant ønsker at facader, tage og udearealer fremstår perfekt præsentable.

 


 

Ønsker du et samlet tilbud?

Ring på 91 95 95 91, eller skriv HER

 

Før og efter en fliserens af Totalalgeservice

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Hvad koster fliserens i Silkeborg

  

Hos Totalalgeservice tilbyder vi en række ydelser til kunder i Silkeborg, men også i resten af Danmark. Uanset hvor du bor kan vi altså hjælpe, og priserne er lige gode uanset om du har bopæl i Silkeborg, Odense, København eller andre steder. Vi tilbyder en række ydelser som både kan kombineres, men ligeledes udføres enkeltvis. Du kan finde vores priser på fliserens i Silkeborg HER.

Med over 10-års erfaring har vi indgående kendskab til både markedet og vores konkurrenter. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan levere en stærk service til konkurrencedygtige priser. Hertil kommer en høj kundetilfredshed og vores fokus på miljøvenlige behandlinger!

 

Har du spørgsmål til vores fliserens i Silkeborg og omegn? Ønsker du en prøverens, et uforpligtende tilbud eller noget helt fjerde? Vi vægter kundeservice højt og er klar til at besvare dine spørgsmål! 

 

Skriv til kontakt@totalalgeservice.dk eller ring med det samme på 91 95 95 91.

  

 

Resten af Danmark.


Som en etableret virksomhed i hele branchen centreret omkring algebekæmpelse, så ved vi præcis hvad der skal til for at løse enhver opgave. Vi ved at du som kunde værdsætter effektivt arbejde, punktlighed og vigtigst af alt en høj grad af kundeservice. På disse punkter er vi det perfekte match!

Vil du have et tilbud på fliserens i Silkeborg, eller har du et spørgsmål til vores arbejde, priser eller noget helt tredje? Kontakt os på telefon: 91 95 95 91, eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om din opgave!

Ring til os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk

- vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Fliserens i skanderborg
6 hurtige trin til fliserens ved Totalalgeservice

Prøverens på røde fliser som er angrebet af flisepest   

Trin 1 - Gratis prøverens


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne fliserenser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top. Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad fliseafrensning vil koste for dig - helt uforpligtende!

afrensning med varmt vand ved Totalalgeservice   

Trin 2 - Rensning af fliser


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti. Vi har mange års erfaring med afrensning af fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på flisen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

   

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficering(algemiddel) ved vores afrensniger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefalder dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for milijøet.

Imprægnering af fliser efter en afrensning af Totalalgeservice

Trin 4 - Imprægnering af fliser


 

Med flise imprægnering forsegler du flisernes overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering af fliser er altså udviklet til at lukke de porøse overflader i fliserne, og bliver brugt efter fliserne er renset. Det er altså vigtigt, at fliserne er ordentlig rene inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både fliserens og flise imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Fugesand bliver ud fejet efter afrensning af fliser for flisepest, mos, alger og skidt

Trin 5 - Udfejning af nyt fugesand mellem fliserne


 

Totalalgeservice anbefalder altid kunden at feje fugesand ud efter en afrensning. Der skal nyt fugesand imellem fliserne, da der er blevet fjernet noget ved afrensningen. Fugesandet stabilisere dine fliser samt giver dit ukrudt og mos sværer betingelser for at komme tilbage.

 

Totalalgeservice kan både stå for levering af og udfejningen af nyt fugesand hvis du vil slippe for alt besværet.

  

Trin 6 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Førefterhplille

Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.