Fliserens Silkeborg

Fliserens med 20 års garanti - ved serviceaftale

check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Fliserens i Silkeborg

  

 

 

Har du problemer med mos, alger eller at udearealernes overflader generelt bare er trætte at se på? Hos Totalalgeservice er vi eksperter i rens af sten og fliser, hvorfor vi kan være behjælpelige med fliserens i Silkeborg, men ligeledes i resten af Danmark. Med over 10-års erfaring i branchen, så finder du næppe en udfordring vi ikke har løst, hvorfor vi med garanti også kan få dine fliser, dit tag, dine facader eller andre områder til igen at fremstå rene og præsentable


herregårdssten fliserens før og efter

 

Grundig rens af fliser i Silkeborg

  

 

Tage, facader, terrasser og i særdeleshed fliser vil med tiden opsamle skidt og snavs. Desuden vil belægninger som flisepest, mos og alger langsomt men sikkert gøre sin indtræden, hvorfor flise- og gangarealer efterhånden vil fremstå trætte, beskidte og uindbydende. Her er fliserens med imprægnering i Silkeborg den optimale løsning!

 

Det kan være et forfærdeligt arbejde at få fliserne rene, hvis ikke det rette udstyr benyttes. Du kan potentielt få fjernet en del af belægningen, men sjældent vil resultatet være komplet og langtidsholdbart. For at få fjernet svampesporer og komme alger med videre til livs, så kræver det professionel fliserens i Silkeborg. Hos Totalalgeservice benytter vi eksempelvis et hedvandsanlæg med muligheden for at varme vandet op til 120 grader, når vi udfører fliserens i Silkeborg og resten af Danmark.

 

Sådan forløber afrensning af dine fliser


Når vi arbejder med fliserens i Silkeborg, så kan processen helt simpelt opdeles i tre processer: Forberedelsen før besøget, udførelsen af fliserens samt oprydning og kontrol. Du får herunder et kort indblik i, hvad du kan forvente dig af en fliserens i Silkeborg. 


I forbindelse med samme besøg kan vi også være behjælpelige med andre ydelser som tagrens, en effektiv træterrasserens med imprægnering eller en grundig facaderens.

Har du andre udfordringer end dine fliser, så ring for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Totalalgeservice kan kontaktes på telefon: 91 95 95 91 eller SKRIV HER


Overvejer du en fliserens, men er du i tvivl om effekten eller prisen?

 

Så giv os et kald på 91 95 95 91, eller skriv HER.

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave.

 


 

 

Fliserens med hedvandsanlæg i Silkeborg

  

Hos Totalalgeservice har vi stor erfaring med fliserens og imprægnering i Silkeborg. Når vi arbejder med netop rens af fliserne, så gør vi ved ved brugen af et hedvandsanlæg, som kan opvarme vandet helt op til 120 grader. 

 

Brugen af vores professionelle anlæg giver os mulighed for effektiv fliserens i Silkeborg, uden brugen af kemikalier til stor glæde for miljøet Vi kan desuden rense ved lavere tryk på anlægget, da den højere temperatur sørger for at rense i bund, hvilket er ensbetydende med mindre slid på overfladen. Omvendt vil et anlæg der benytter koldt vand kræve højere tryk, hvilket vil slide på fliser, men også ved træterrasserens og andre typer af rense opgaver.

 

Før en fliserens i Silkeborg startes, så laver vi naturligvis en præcis opmåling af området. Det er denne opmåling samt flisernes tilstand, der i fællesskab danner rammerne for prisen. Med mange år i branchen er vi dog overbeviste om, at både service og priser hos Totalalgeservice er yderst konkurrencedygtige.

 

Forberedelse til fliserens i Silkeborg

 

Før vi kommer på besøg og udfører vores fliserens i Silkeborg, så er det vigtigt at arealet er ryddet og klargjort til at vi kan gå i gang. Det er ikke nødvendigt at du er hjemme, så længe der er fri adgang til området. Det betyder at biler, havemøbler, krukker med videre skal fjernes fra det område som vi arbejder på. Er dette klaret, så er vi klar til at udføre vores fliserens i Silkeborg og eventuelt en efterfølgende imprægnering, for længere holdbarhed!

 

Ønsker du et godt tilbud, eller er du i tvivl om effekten ved rens af dine fliser i Silkeborg? Hos Totalalgeservice tilbyder vi, gratis og uforpligtende, at komme forbi til en gratis prøverens inklusiv opmåling af arealet. Her renser vi cirka 1 kvadratmeter, så du kan se forskellen i vores arbejde. På samme tid tager vi en snak om opgaven, hvorefter du får et tilbud på udførsel af opgaven.

Prøverens

 

Udførsel - rens af fliser

 

Når vi kommer på besøg hos vores kunder og laver fliserens i Silkeborg, så er du sikret top-professionel vejledning, med udførsel af en kompetent medarbejder og med garanti for et flot resultat! Selve fliserensningen udføres med kvalitetsudstyr, som kan tilpasses forskellige miljøer og typer af fliser. 

 

Netop indstillingen og brugen af op til 120-grader varmt vand gør, at vi ofte kan rense flisen i bund ved lavere tryk, end hvis der bruges koldt vand. Derved kan vi slide mindre på overflader som terrasser, fliser eller tage, selvom resultatet bliver ligeså godt - og alle algespore bliver dræbt.

 

Netop brugen af varmt vand til afrensningen gør at algemiddel generelt ikke er nødvendigt. Derved skåner vi i størstedelen af tilfælde miljøet for netop denne type af desinficering, selvom resultatet i sidste ende bliver lige godt med vores fliserens i Silkeborg. 

 

Forlæng levetiden på fliserens med imprægnering


Nanoimprægnering på fliser

 

Som nævnt i afsnittet om forberedelse, så anbefaler vi som udgangspunkt en fliserens med imprægnering. I forlængelse af vores rens af fliser i Silkeborg, så kan vi forsegle fliserne via såkaldt imprægnering. Helt simpelt så vil imprægneringen danne en forseglet overflade, hvilket forlænger holdbarheden og modstandsdygtigheden overfor både alger, mos, flisepest og skidt.

 

Oprydning, kontrol og pænt på gensyn!


Efter udførelsen af vores fliserens i Silkeborg inklusiv en eventuel imprægnering, så er vi klar til at pakke sammen. Vi sørger altid for at efterlade området pænt og rengjort efter os selv, så du kan nyde resultatet når vi er kørt videre. 

 

Vi sørger naturligvis for at kontrollere arealet og gennemgår det gerne med dig som kunde, så vi ikke tager afsted før du er 100% tilfreds! Efter en fliserensning i Silkeborg anbefaler vi som udgangspunkt at nyt flisesand fordeles på området. Er dette et behov, men ønsker du ikke selv at stå for det, så kan vi ligeledes være behjælpelige med denne del.


Hos Totalalgeservice tilbyder vi hele 20-års garanti på vores fliseimprægnering, ved indgåelse af en serviceaftale. Afhængigt af behov kommer vi med en serviceaftale forbi efter aftale, og her sørger vi for at områderne holdes pæne og rene. Dette er i særdeleshed en fordel for virksomheder der konstant ønsker at facader, tage og udearealer fremstår perfekt præsentable.

 


 

Ønsker du et samlet tilbud?

Ring på 91 95 95 91, eller skriv HER

 

Før og efter en fliserens af Totalalgeservice

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Hvad koster fliserens i Silkeborg

  

Hos Totalalgeservice tilbyder vi en række ydelser som fliserens til kunder i Silkeborg, men også i resten af Danmark. Uanset hvor du bor kan vi altså hjælpe, og priserne er lige gode uanset om du har bopæl i Silkeborg, Odense, København eller andre steder. Vi tilbyder en række ydelser som både kan kombineres, men ligeledes udføres enkeltvis. Du kan finde vores priser på fliserens i Silkeborg HER.

Med over 10-års erfaring har vi indgående kendskab til både markedet og vores konkurrenter. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan levere en fliserens i Silkeborg til konkurrencedygtige priser. Hertil kommer en høj kundetilfredshed og vores fokus på effektive behandlinger!

 

Har du spørgsmål til vores fliserens i Silkeborg og omegn? Ønsker du en prøverens, et uforpligtende tilbud eller noget helt fjerde? Vi vægter kundeservice højt og er klar til at besvare dine spørgsmål! 

 

Skriv til kontakt@totalalgeservice.dk eller ring med det samme på 91 95 95 91.

  

 

Resten af Danmark.


Som en etableret virksomhed i hele branchen centreret omkring algebekæmpelse, så ved vi præcis hvad der skal til for at løse enhver opgave. Vi ved at du som kunde værdsætter effektivt arbejde, punktlighed og vigtigst af alt en høj grad af kundeservice. På disse punkter er vi det perfekte match!

Vil du have et tilbud på fliserens i Silkeborg, eller har du et spørgsmål til vores arbejde, priser eller noget helt tredje? Kontakt os på telefon: 91 95 95 91, eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

 

Lad os tage en uforpligtende snak om din opgave!

Ring til os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk

- vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000 kr.

 

Nu 2750 kr.

 • check-icon Op til 35 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 35 m2

 

Før 88 kr. pr. m2

 

NU 48,40 kr. pr. m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750 kr. op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950 kr. op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest