fliser-top-banner

Algebehandling af facade

Miljøgodkendt algebehandling af din facade
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt algebehandling
 • check-icon-banner Du får din facade vedligeholdt - HELT uden besvær
 • check-icon-banner Du får fjernet de grimme grønne alger

Algebehandling af facade

   


Er du også træt af, at din facade for grønne belægninger med alger? Med algebehandling af din facade får du din rene og pæne facade tilbage. Vores algebehandlinger selvfølgelig skånsom overfor din facade, og vi bruger kun miljøvenlige produkter i behandlingen. Vores algebehandling går ind og fjerner alle algerne, der måtte sidde på din facade, og gør din facade så god som ny igen.

 

Forlæng levetiden på din facade


 

Alger er desværre ikke gavnlige for din facade. Derfor vil de fleste af os gerne slippe af med dem, og det er der også rigtig god grund til. Med algebehandling af facade kan du nemlig forlænge levetiden på din facade. Algerne gør nemlig ofte facaden grøn og slidt at kigge på. Med den rette behandling kan vi forebygge risikoen for frostsprængninger og mindske risikoen for, at algerne laver revner i facaden. Derfor er det værd at investere i en kvalitetsdygtig algebehandling af din facade – og den finder du hos os.

 

Konkurrencedygtige priser på algebehandling af facade


 

Med professionel algebehandling er du sikker på et smukt resultat. Vi tilbyder selvfølgelig algebehandling af din facade til konkurrencedygtige priser. Samtidig bestræber vi os på at levere den bedste service i branchen, så vi altid giver vores kunder den bedste oplevelse med de flotteste resultater.

 

Uforpligtigende vejledning


 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling din facade skal have eller hvor ofte, den har brug for algebehandling, så kan du altid kontakte os. Vi er eksperter på området, og med mange års erfaring kan vi vejlede dig ud fra din specifikke situation. Derudover er vores vejledning ganske uforpligtigende, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål.

 

Hvis du har nogen spørgsmål ang. vores services og ydelser, kan du altid KONTAKTE OS HER 

eller ring på 91 95 95 91.

Vi garanterer en topprofessionel kvalitet til konkurrencedygtige priser, der gør dit tag næsten så godt som nyt igen.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

Priser for algebehandling, afrensning og serviceaftale til facade

  

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950,- for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750,- op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af facade
3 hurtige trin til algebehandling af facade ved Totalalgeservice

Trin 1 - Varsling


Totalalgeservice ved hvor vigtig tid og information er for alle.
Vi giver derfor ALTID varsling dagen før på sms og mail, inden vi kommer for at algebehandle ved dig.

 

Det er dog ikke krævet at du er hjemme, bare at vi kan komme til, hvor der skal algebehandles.

 

Trin 2 - Udførelse af algebehandlingen


Når vores algebehandler kommer ud på opgaven, vil han først danne sig et indtryk af forholdende.
Herefter vil han gøre tingene klar og påbegynde opgaven. Det er vigtigt at han kan komme til facaden og at han kan holde i nærheden.

 

Totalalgeservice benytter selvfølgelig ALTID godkendte produkter og metoder.

Trin 3 - Kvalitets tjek på algebehandling af facade


Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse. Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER.

Få svar på dine spørgsmål om algebehandling og afrensning af facade samt serviceaftale herpå.
Facaderens - Hvordan foregår en facaderens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg, som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal facaden tørre og når den er helt tør, så er facaden klar til at blive imprægneret.

Facaderens - Trænger min facade til en facaderens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Facade rens bruges, hvis man vil i bund med alger på sin facade hurtigt.

Facade rensen fjerner effektivt gule, røde og sorte alger. Her er en algebehandling ikke så effektiv, da en algebehandling tager tid og en facaderens fjerner 100% alt med det samme.

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på facaden samt dræbe mos, som sidder på facaden.

Facaderens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min facaderens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din facaderens. Derudover får du en varsling på SMS af medarbejderen, samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved dig kl. 7:00.

Facaderens - Hvor længe efter en fliserens er min facade pæn?

Når du får lavet en facaderens ved Totalalgeservice giver vi 20 års garanti på nyopstået sorte, gule eller røde alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din facade.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din facade og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig ny algeangreb. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og facadens udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Facaderens - Skal min facade imprægneres efter facaderens

Med imprægnering af din facade giver du din facade et beskyttende lag, der holder facaden pæn i flere år. Imprægneringen er vandafvisende, så den stopper også vand i at trænge ind i facaden.

 

Facaden kan godt komme af med vandet igen, da den er åndbar. Når vi har udført en facaderens kommer vi og imprægnerer facaden, når den er helt tør.

Algebehandling - Hvordan foregår en algebehandling?

Totalalgeservice bruger kun miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og gør det altid efter de gældende forskrifter.

 

En algebehandling fjerner alle former for grønne alger, røde alger, gule alger, sorte alger, og har en effektiv virkning mod lav og mos. Selve den endelige effekt af vores algebehandling, vil du først se efter 6-12 mdr.

 

Du vil ikke kunne se, at vi har påført produktet efter 15 min. I ca. 15 min. efter påføringen vil overfladen se våd ud, men vil tørre op normalt. Produktet er farveløst og giver ingen farvenuance.

Algebehandling - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min algebehandling?

Totalalgeservice giver altid en varsling på sms og email mindst dagen før, at vi kommer for at udføre selve algebehandlingen, da disse behandlinger er meget afhængige af vejret.

Algebehandling - Hvor mange behandlinger skal man have for at mit tag er fri for mos og alle alger?

Hvis dit tag er meget angrebet af alger og mos, anbefaler vi at man får en chokbehandling. En chokbehandling er, hvor vi kommer ud og algebehandler dit tag en gang og så igen efter 2 til 6 måneder.

 

Herefter vil du være kommet meget i bund med dine alger og mos og kan så fortsætte med 1 behandling om året som normalt.

Algebehandling - Hvilke produkter bruger i ?

Når vi kommer for at algebehandle følger vi ALTID de gældende retningslinjer.

Vi bruger et produkt som hedder Neutralon som er godkendt af miljøstyrelsen

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.