Algebehandling af facade

Få fjernet algerne fra facaden

check-icon-banner Du får professionel algebehandling tilpasset din facade
check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
check-icon-banner Algebehandlingen udføres med et godkendt algemiddel
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Bliv algefri med algebehandling af facade

Facadelille

Her hos Totalalgeservice kan du få både en facaderens og en algebehandling af facade. En facade algebehandling foregår ved, at vi sprøjter et algemiddel på, som slår alger og andre mikroorganismer ihjel. Algefjerneren vil kunne fjerne alger, når facaden er ramt af mindre omfattende algeangreb. I nogle tilfælde kan det altså være tilstrækkeligt med en algebehandling, og så vil du kunne spare nogle penge.

 

I modsætning til en rensning af facaden vil du med en algebehandling af facaden først kunne se resultatet efter noget tid, fordi aktivstofferne i algefjerneren skal have lov til at virke. Præcist hvornår er svært at sige – det afhænger for eksempel meget af, hvor ramt facaden er.

  

  

Vores facade algebehandling er regelret

Det er algemidlet Neutralon, vi bruger til vores facade algebehandling. Neutralon består af nogle effektive aktivstoffer, hvilket gør det til et af markedets mest populære algefjernere. Fabrikanten har stor erfaring med og speciale i at udvikle midler til algebekæmpelse. Det er den første grund til, at vi har valgt midlet.

 

Den anden grund er, at Miljøstyrelsen har godkendt Neutralon til algebehandling af facade. Man må ikke bruge algemiddel til algebekæmpelse, hvis ikke styrelsen har godkendt det, og her hos Totalalgeservice er vi opsat på at følge de gældende forskrifter. Hvis vi kan lave en skånsom og ansvarlig algebehandling af facade, bestræber vi os på det.

 

Som en af meget få algefjernere kan du finde Neutralon på styrelsens bekæmpelsesmiddeldatabase. Altså bruger vi det til algebehandling af facader, fordi det rent faktisk virker, og det holder sig inden for Miljøstyrelsens krav.

Facade algebehandling – pæn facade hele året

Det er også Neutralon, vi anvender, når vi laver algebehandling af facade på en serviceaftale. Det vil sige, at vi i udgangspunktet vender tilbage en gang om året og påfører algemidlet. Det kommer eventuelle biologiske begroninger til livs, som måtte have sat sig i mellemtiden. På den måde kan din facade være holdt pæn og præsentabel hele året rundt. I forbindelse med algebehandling af facade vil vi også gerne anbefale en beskyttende imprægnering, som kan holde algerne på afstand.

 

Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig. Om vi skal lave en algebehandling af din facade, eller om der renses grundigt, kan vi nemt vurdere, hvis du sender nogle billeder til os. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi rådgiver dig ærligt.

 

Algebehandling Af Facade  Før Og Efter

 

Priser for afrensning af facade, algebehandling af facade og serviceaftale

 

 

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950 kr. for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750 kr. op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene