fliser-top-banner

Totalalgeservice serviceaftale

Få flotte udearealer i op til 20 år - HELT uden besvær
 • check-icon-banner Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon-banner Dine fliser, træterrasse, facade eller taget kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Vi behandler med nanoimprægnering efter en afrensning
 • check-icon-banner Du slipper for alt besværet

Fliser - Serviceaftale med Totalalgeservice

Med Hedevandsafrensning af dine fliser fra Totalalgeservice vil dine fliser komme til at stå næsten som nye igen. Det resultat vil du selvfølgelig gerne beholde og det kan vi sørge for. Dog vil der altid være algespore i luften som kan sætte sig ovenpå imprægnering og selvom det er sværere for algerne at få grobund ovenpå imprægnering, så kan der godt udvikle sig grønne alger ovenpå imprægneringen. Disse kan hvis de får lov til at blive siddende udvikle sig til flisepest igen. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder arealet efter en afrensning for at bibeholde det flotte resultat.

 

Vi har ved Totalalgeservice 20 års garanti imod ny flisepest hvis du laver en serviceaftale ved os. Denne er uforpligtende og kan opsiges fra år til år.

 

Hvis du indgår en serviceaftale med Totalalgeservice vil vi hvert år komme ud for at inspicere dit areal. Vi kigger her om alt er som det skal være og så sprøjter vi et desinficerende middel ud på fliserne. Dette vil fjerne de algespore der kan have sat sig det sidste års tid. Du er derfor sikret imod nye angreb af flisepest.

 

Træterrasse - Serviceaftale med Totalalgeservice


 

Med hedevandsafrensning af din træterrasse fra Totalalgeservice vil din træterrasse komme til at stå næsten som ny igen. Det resultat vil du selvfølgelig gerne beholde og det kan vi sørge for. Dog vil der altid være algespore i luften, som kan sætte sig ovenpå imprægnering og selvom det er sværere for algerne at få grobund ovenpå imprægnering, så kan der godt udvikle sig grønne alger ovenpå imprægneringen. Disse kan, hvis de får lov til at blive siddende udvikle sig til fornyede angreb af alger. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder arealet efter en afrensning for at bibeholde det flotte resultat.

 

Vi har ved Totalalgeservice 15 års garanti - hvis du laver en serviceaftale ved os.
Denne er uforpligtende og kan opsiges fra år til år.

 

Hvis du indgår en serviceaftale med Totalalgeservice, vil vi hvert år komme ud for at inspicere dit areal. Vi kigger her om alt er som det skal være og så sprøjter vi et desinficerende middel ud på træterrassen, så den er fri for alger til efteråret. Dette vil fjerne de algesporer, der kan have sat sig det sidste års tid. Du er derfor sikret imod nye angreb af alger. Hvis du ønsker at den skal være fri for grønne alger i efteråret og vinteren så kan man tilkøbe en ekstra behandling for at forebygge angreb der.

 

Facade - Serviceaftale med Totalalgeservice


 

Med Hedevandsafrensning af din facade fra Totalalgeservice vil din facade komme til at stå næsten som nye igen. Det resultat vil du selvfølgelig gerne beholde og det kan vi sørge for. Dog vil der altid være algespore i luften som kan sætte sig ovenpå imprægnering og selvom det er sværere for algerne at få grobund ovenpå imprægnering, så kan der godt udvikle sig grønne alger ovenpå imprægneringen. Disse kan hvis de får lov til at blive siddende udvikle sig til nye genstridige algeangreb igen. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder arealet efter en afrensning for at bibeholde det flotte resultat.

 

Vi har ved Totalalgeservice 20 års garanti imod nyt angreb af sorte, gule og røde alger hvis du laver en serviceaftale ved os. Denne er uforpligtende og kan opsiges fra år til år.

 

Hvis du indgår en serviceaftale med Totalalgeservice vil vi hvert år komme ud for at inspicere dit areal. Vi kigger her om alt er som det skal være og så sprøjter vi et desinficerende middel ud på facaden. Dette vil fjerne de algespore der kan have sat sig det sidste års tid. Du er derfor sikret imod nye angreb af alger

Tag - Serviceaftalte med Totalalgeservice


 

Med Hedevandsafrensning af dit tag fra Totalalgeservice vil dit tag komme til at stå næsten som nyt igen. Det resultat vil du selvfølgelig gerne beholde og det kan vi sørge for. Dog vil der altid være algespore i luften som kan sætte sig ovenpå imprægnering og selvom det er sværere for algerne at få grobund ovenpå imprægnering, så kan der godt udvikle sig grønne alger ovenpå imprægneringen. Disse kan hvis de får lov til at blive siddende udvikle sig til genstridige algeangreb igen. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder arealet efter en afrensning for at bibeholde det flotte resultat.

 

Vi har ved Totalalgeservice 20 års garanti imod fornyet angreb af alger hvis du laver en serviceaftale ved os. Denne er uforpligtende og kan opsiges fra år til år.

 

Hvis du indgår en serviceaftale med Totalalgeservice vil vi hvert år komme ud for at inspicere dit areal. Vi kigger her om alt er som det skal være og så sprøjter vi et desinficerende middel ud på taget. Dette vil fjerne de grønne alger samt algespore der kan have sat sig det sidste års tid. Du er derfor sikret imod nye angreb af alger.

Imprægnering efter afrensning


 

Med imprægnering forsegler du den pågældende overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering er transparent og åndbar. den afskyer vandet så det ikke trænger ind men materialerne kan godt komme af med overskydende vand samt ånde. Imprægneringen bliver brugt efter arealet er renset. Det er altså vigtigt, at arealet er ordentlig rent inden imprægneringen, kommer i brug.

 

Vi hjælper selvfølgelig med både afrensning samt imprægnering.

 

Få op til 20 års garanti


Vi tilbyder nemlig hele 20 års garanti på facade, tag og fliser samt 15 år ved træterrasse ved indgåelse af serviceaftale. Er du altså ikke tilfredse med resultatet, så retter vi op på det med det samme.

Vi er eksperter på området, og vi bruger kun de bedste og mest skånsomme materialer ved vores fliserens og imprægnering. Netop derfor kan vi med ro i maven tilbyde alle vores kunder 20 års garanti på vores services.

 

Det handler om kvalitet


Der er forskellige ting, man skal være opmærksomme på, når man skal imprægnere. Arealet skal være rent, temperaturen skal ikke være for høj og så skal man selvfølgelig bruge kvalitetsmaterialer til selve imprægneringen. Alt dette har vi helt styr på hos TotalAlgeservice.dk. Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan imprægneringen fungerer eller om det er det rette tidspunkt for dine arealer nu, så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til netop din situation.

 

Ring 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Priser for Serviceaftale med Totalalgeservice

  

 

Sommertilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750 kr. op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Serviceaftale af træterrasse

 

750 kr. op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger på en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Serviceaftale på tag

750 kr. op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af taget
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Din garanti mod pest og mos i fremtiden
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750 kr. op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Få svar på dine spørgsmål om serviceaftale med Totalalgeservice
Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.