fliser-top-banner

Specielt til erhverv

Vi klarer enhver opgave
  • check-icon-banner Du får professionel og skånsomme behandlinger til din virksomhed
  • check-icon-banner Du kan lave en serviceaftale, så vi sørger for at din virksomhed står præsentabel
  • check-icon-banner Ekspres service ved hasteopgave, ring 91 95 95 91 eller mail på kontakt@totalalgeservice.dk
  • check-icon-banner Total leverandør af service

Løsninger til erhvervskunder

    

 


Vi tilbyder selvfølgelig også vores mange services til erhvervskunder. Som erhvervskunde er det lige så vigtigt at passe på sin ejendom. Derfor tilbyder vi både algebehandling, facaderensning, fliserensning, tagrensning, tagrenderens og vinduesvask til erhverv.

Algebehandling til Erhverv

Algebehandling af tag med alger


 

Desværre er algepest og grimme belægninger en gengager på mange danske bygninger. Det danske vejr giver algerne de perfekte omstændigheder til at sprede ud over store flader. Heldigvis findes der en effektiv løsning. Vi tilbyder kvalitetsdygtig algebehandling til erhverv, der gør din facade eller dit tag så godt som nyt igen. Vi bruger de bedste, mest skånsomme og samtidig miljøvenlige materialer, der ikke bare fjerner algerne fra overfalden, men faktisk også fjerner algernes rødder, så risikoen for, at algerne vender tilbage, bliver væsentlig minimeret. Derfor bør du vælge vores algebehandling til erhverv.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Facaderens til erhverv

Rens af facade for alger med varmt vand


 

Facaden er førstehåndsindtrykket af jeres arbejdsplads. Uanset hvilke type virksomhed I er, er det vigtigt, at jeres facade ser indbydende ud. Derfor kan det indimellem være nødvendigt med en facaderensning. Vores facade rensning til erhverv indeholder en grundig rens, der fjerner diverse skidt og snavs selv i de mindste sprækker på en skånsom og effektiv måde. Vi kan lave facaderensning af stort set alle materialer, og vi er sikre på, at I vil blive glade for resultatet. Efter en facaderensning kan I med fordel også få en algebehandling eller imprægnering af facade, hvis I ønsker at gøre jeres facade mere modstandsdygtig, så den beholder sit flotte udtryk efter rensning.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Fliserens til erhverv

fliserens med varmt vand


 

Fliserne er førstehåndsindtrykket af jeres arbejdsplads. Uanset hvilke type virksomhed I er, er det vigtigt, at jeres fliseareal ser indbydende ud. Derfor kan det indimellem være nødvendigt med en afrensning af flisearealet. Det kan vi ved Totalalgeservice være behjælpelig med. Vi renser med et hedevands anlæg, dette giver en skånsom, miljøvenlig og effektiv afrensning. Dine fliser vil stå næsten som nye igen. Efter en afrensning af jeres fliseareal anbefaler vi at få det imprægneret, så det bliver mere modstandsdygtigt overfor nye angreb af alger. 

Vi giver derudover 20 års garanti med vores serviceaftale både på facade og fliser.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Vinduesvask til erhverv

Vinduesvask ved Totalalgeservice


 

Når der skal vaskes vinduer på arbejdspladser, er der brug for professionel hjælp. Vi tilbyder vinduesvask til erhverv, der giver jer de flotteste vinduer, så I igen kan nyde udsigten fra arbejdspladsen. Ligesom facaden er vinduerne også en stor del af arbejdspladsens udtryk udadtil. Derfor er det vigtigt, at de ser rene og indbydende ud. Derudover giver rene vinduer også de muligheder for et sundt arbejdsmiljø, hvor solens lysindfald spiller en stor rolle. En vinduesvask til erhverv gavner altså både jeres image udadtil samt jeres egen dagligdag på arbejdspladsen.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Gratis prøverens til erhverv

 

 

 

Prøverens af fliseareal

Totalalgeservice tilbyder vi altid at komme og lave en gratis prøverens.Ved en prøverens kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedevandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter afrensningen. Vi regner så et tilbud ud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er. Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice klar til at udføre opgaver for dig som erhvervskunde

Tårnhøjt serviceniveau


 

Vores services sørger vi selvfølgelig for altid at udføre uden det er til gene for dine eventuelle kunder, medarbejdere eller beboer. Vi vælger at prioriterer dette høje serviceniveau, da vi ved, at det giver de mest tilfredse kunder. Derudover sætter vi en dyd i at være fleksible for vores kunder. Sammen finder vi et tidspunkt, der passer bedst med jeres arbejdstider og ønsker.

 

Kontakt os allerede i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER, hvis I er interesseret i en eller flere af vores services til erhverv. Vil I eksempelvis gerne kombinere en facaderens med algebehandling til erhverv, finder vi det bedste tilbud til jer. Lad os hjælpe jer med at gøre jeres arbejdsplads indbydende og præsentabel. Det vil I helt sikkert ikke fortryde.

 

Referencer

Bauhause      Quickpoint              Belair        EsbjergairJungebyglogoSparekassendanmarklogo

    

 

Vi har hjulpet disse firmaer med at give deres kunder
et bedre førstehåndindtryk af deres firma.

 

 

Bauhaus i Viby

 

Quickpoint i Silkeborg

 

Bel Air

 

Esbjerg lufthavn

 

Junge byg

 

Sparekassen Danmark, Galten

 

Skal vi også hjælpe jer? Ring på 91 95 95 91 eller
SKRIV HER for et uforpligtende tilbud.