Specielt til erhverv

Vi klarer enhver opgave

check-icon-banner Du får professionel og skånsomme behandlinger til din virksomhed
check-icon-banner Du kan lave en serviceaftale, så vi sørger for at din virksomhed står præsentabel
check-icon-banner Ekspres service ved hasteopgave, ring 91 95 95 91 eller mail på kontakt@totalalgeservice.dk
check-icon-banner Total leverandør af service
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Byd kunderne velkommen i flotte rammer

    

At få fjernet alger og skidt fra fliserne, facaden og taget på firmaet kan gøre en kæmpe forskel på det indtryk, kunderne får af din forretning. Har du en virksomhed, som skal være præsentabelt over for kunderne, står vi klar til at hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig en række af de samme services til erhverv, som vi udfører for private. Disse inkluderer algebehandling af tag og facade, facaderens, fliserens, tagrensning af tagpap, tagrenderens og vinduesvask.

Algebehandling af tag med alger

Dræb algerne med algebehandling til erhverv

Hvis der har samlet sig alger og biologiske begroninger på dit firmas tag eller facade, kan vi hjælpe dig. Vi kan lave en grundig algebehandling af tag til erhverv og algebehandling af facade til erhverv. Til vores algebehandlinger til erhverv bruger vi en algefjerner som ikke kun er godkendt af Miljøstyrelsen, men også er et markedets mest effektive algemidler.

 

Det skal have lov til at virke over tid, fordi det langsomt gør kål på algerne, men med tiden vil de biologiske begroninger dø og falde af. Efter en algebehandling af tag eller facade til erhverv, vil du altså kunne præsentere forretningen med god samvittighed.

Rens af facade for alger med varmt vand


Få en effektiv facaderens til erhverv

Hvis din virksomheds facade er meget ramt af misfarvning fra de grimme alger, kan vi tilbyde en facaderens til erhverv. Med vores hedvandsanlæg sprøjter vi meget varmt vand med et højt tryk på facaden, som både dræber alger og fjerner skidt og snavs. Med vores facaderens til erhverv renser vi helt i bund, så overfladerne bliver pæne, og de små sprækker bliver frie for snavs.

 

Den helt store fordel ved vores rens af facade til erhverv er, at vi ikke bruger koldt vand eller kemikalier. Dermed kan vi på den ene side anvende et lavere tryk, hvilket skåner facadens materialer. På den anden side skal vi kun bruge vand. I de tilfælde hvor det er muligt, vil vi meget gerne gøre noget godt for miljøet her hos Totalalgeservice.

fliserens med varmt vand


Vi laver grundig fliserens til erhverv

Når vi laver fliserens til erhverv, bruger vi også hedvandsafrensning. Det varme vand når op på en temperatur på 120 grader, og alger koges simpelthen væk. Efter der er renset i bund, anbefaler vi altid en imprægnering. Uanset om det er en rens af fliser til erhverv eller en facaderens til erhverv, kan vi lægge et beskyttende lag imprægnering, som forlænger det flotte resultat.

 

Imprægneringsvæsken trænger ned i materialerne, binder sig til dem og beskytter dem mod fremtidige angreb fra alger og lignende. Vi bruger markedets bedste imprægneringsprodukt fra en af de førende producenter, så din virksomhed får den absolut bedste behandling efter fliserens til erhverv.

Vinduesvask ved Totalalgeservice


Vinduerne skinner efter vinduesvask til erhverv

Hvis vinduerne på firmaets bygning er snavsede, kan vi også være behjælpelige med en vinduesvask til erhverv. Skal du have lavet vinduesvask uden kalk, så der ikke efterlades striber, kan du roligt få det gjort af os. I forbindelse med vinduesvask til erhverv bruger vi nemlig et rentvandsanlæg, som filtrerer kalk fra. Med anlægget kan vi nå op til 15 meter op i højden uden stillads. Vi efterlader dine vinduer våde, men når de tørrer, vil de være spejlblanke og yderst præsentable. Foruden at vaske selve vinduerne sørger vi også for at rengøre rammerne.

Vi står klar med ekspresservice til erhverv

 

 

 

 

Når vi renser fliser og facader, vasker vinduer og algebehandler tage i erhvervssammenhænge, gør vi det som altid grundigt. Men vi er godt klar over, at der kan være et behov for at få lavet afrensning inden for en deadline, og at det skal passe ind i et i forvejen presset skema. Derfor vil du som erhvervskunde her hos Totalalgeservice opleve, at vi tager højde for at levere et kvalitetsresultat så hurtigt som muligt.

 

Vi tilbyder ekspresservice til erhvervskunder, hvor vi rykker ud i al hast, hvis der skal laves facaderens, fliserens, algebehandling af tag eller vinduesvask hos dit firma. Vi har været i branchen i over 10 år, så vi er vant til at skræddersy løsninger, der også tager højde for eventuelle beboere i dine erhvervsbygninger. Vores mål er at gøre afrensningen eller algebehandlingen så ukompliceret som overhovedet muligt for dig.

Lad os hjælpe dig med en serviceaftale

Prøverens af fliseareal

I forbindelse med vores afrensninger til erhverv, kan vi tilbyde dig en prøverensning. På et lille areal renser vi, så du kan se, hvor betydelig forskellen vil blive. Derefter kan vi gå i gang med resten af afrensningen. Uanset om der skal renses, algebehandlings eller vaskes, kan vi tilbyde dig en serviceaftale til erhverv. Med denne vil vi vende tilbage med en fast frekvens og sørge for, at din virksomheds arealer står flotte og indbydende. Hos os får du den bedste service og afrensninger af den højeste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive erhvervskunde hos os.

Referencer

 

 

 

 

Bauhause    

 

 Quickpoint            

 

 Belair      

 Esbjergair

 

 

Jungebyglogo

 

Sparekassendanmarklogo

 

 

Midtjysk Boligselskab.logo Sept.2018

 

 

Cirkel K

 

 

Plantorama

    

 

Vi har hjulpet disse firmaer med at give deres kunder
et bedre førstehåndindtryk af deres firma.

 

 

Bauhaus i Viby

 

 

 

 

Quickpoint i Silkeborg

 

 

 

 

Bel Air

 

 

 

 

Esbjerg lufthavn

 

 

 

 

Junge byg

 

 

 

 

Sparekassen Danmark, Galten

 

 

 

 

Midtjysk boligselskab

 

 

 

 

Cirkel K 

 

 

 

 

Plantorama

 

 

 

Skal vi også hjælpe jer? Ring på 91 95 95 91 eller
SKRIV HER for et uforpligtende tilbud.