fliser-top-banner

Vinduesvask

Få dine vinduer skinnende rene igen
 • check-icon-banner Du slipper for alt besværet
 • check-icon-banner Vi vasker også karmene så spindelvæv og skidt kommer væk
 • check-icon-banner Professionel vinduesvask med god service
 • check-icon-banner Vi kan vaske på traditionel vis eller med nulvandsanlæg

Vinduesvask

  


Vinduesvasklilmaik1

 

Det kan være en stor udfordring at vaske vinduerne i ens bolig. Det kan både give flere streger på vinduet eller simpelthen være en næsten umulig opgave, fordi huset er i flere etager. Derfor kan der være behov for professionel hjælp til vinduesvask – og den tilbyder vi selvfølgelig.

 

Vi kan klare alle vinduer


Vi sørger for, at dine vinduer bliver spejlblanke, så du næsten ikke kan se, at glasset stadig er der. Når solens stråler skinner i Danmark, vil vi nemlig helst lukke dem ind. Desværre bliver de beskidte vinduer også endnu mere tydlige i solens stråler. Lad os klare dette med en kvalitets vinduesvask, så du igen kan nyde udsigten fra dine vinduer.

 

Vi sørger også altid for at vaske dine karme rene. Her slipper du af med spindelvæv, skidt og snavs. Dine karme vil derfor stå flotte og rene, sammen med ruderne.


 

Vi tilbyder vinduesvask til diverse forskellige typer af vinduer. Uanset om du bor i hus, lejlighed eller noget helt tredje. Vi kan altid finde en løsning. Vi tilbyder bl.a. også vask af ovenlysvinduer.

KONTAKT OS HER

 

Vask af ovenlysvinduer er en af de mere komplicerede opgaver, da det er stort set umuligt uden professionel hjælp. Og man vil selvfølgelig gerne have det meste ud af de flotte vinduer, der lader solen komme ind fra oven.

 

De flotteste vinduer til de bedste priser


Hvis din bolig trænger til en omgang vinduesvask, så kontakt os allerede i dag. Så giver vi dig et tilbud, der garanterer, at dine vinduer står knivskarpe bagefter. Vi rykker hurtigt ud, da vi prioriterer en tårnhøj kundeservice, der giver vores kunder den bedste oplevelse.

Se med hvordan vinduesvask foregår ved Totalalgeservice

  

Kasper fra Totalalgeservice

Hvorfor vælge os

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. 

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

Priser for vinduesvask

Fra kun 150 kr. Ring for den rigtige pris for netop dit hus eller virksomhed*

 

*Vinduesvask tilbydes kun i byerne 

 

Ry, Gammel Rye, Låsby, Galten, Skovby, Harlev, Stilling, Skanderborg, Silkeborg, Them, Sejs, Virklund, Linå, Sorring, Sjelle, Hammel, Hinnerup, Foldby, Norring, Korsholm, Søften, Trige, Lisbjerg, Virring, Solbjerg, Odder, Malling, Beder, Mårslet, Tranbjerg, Tranbjerg, Hørning, Kolt, Stjær, Højbjerg, Stavtrup, Viby J, Hasselager, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V, Tilst, Risskov, Vejlby, Egå, Lystrup, Elev, Hjortshøj, Løgten, Skødstrup, Hornslet, Mørke, Hadsten, Randers

 

Samt ved bestilling af andre serviceydelser.

 

Pris for vinduesvask

 

Fra kun 150,- *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for ovenlysvinduer

 

Fra kun 150,- *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for solcellevask

 

Fra kun 240,- *

 

*Prisen varierer efter antal og omfang, så kontakt os angående netop dit solcelleanlæg 

 • check-icon Rene solceller - HELT uden besvær
 • check-icon Få mest ud af dine solceller
 • check-icon Få hjælp af en professionel så du ikke ødelægger dit solcelleanlæg
 • check-icon Det er fradragsberettiget
Hvordan foregår en vinduesvask ved Totalalgeservice
6 hurtige trin til vinduesvask ved Totalalgeservice

Vinduesvask ved af Kasper fra Totalalgeservice  

Trin 1 - Hvordan vasker vi dine vinduer


 

Totalalgeservice bruger et rentvandsanlæg til afvaskning af dine vinduer. Det vil sige at vandet er renset for kalk og andre mineraler ved hjælp af forskellige filte. Vi kan derved undgå at lave mærker eller skjolder som almindeligt vand ville efterlade på dine ruder. Da vandet er renset, efterlades vinduer våde når opgaven er færdig og med tiden, vil vandet tørre ind og dine ruder vil herefter være så stribefri og flotte, at naboen ikke kan tro sine egne øjne.

 

Vi kan også, hvis man ønsker det, vaske dem på traditionelvis.

Vinduesvask højt oppe  

Trin 2 - Fordele


 

Der er mange fordele ved at bruge et rentvandsanlæg, som kunde får du nu ikke bare spejlblanke vinduer, men også afvaskede dine vinduesrammer så fugleklatter, edderkoppespind og andet skidt afvaskes og resultatet er, at du får en total rengøring af vinduet. Derudover kan vi undgå at bruge stilladser, lifte og stiger til at nå op i højden, da vi kan nå det meste fra jorden. Det gør at vi kan give dig en bedre pris da vi sparer udgiften til dette. Vi kan nå helt op til 15 meter i højden. 

Vinduesvask med rentvandsanlæg så vi kan vaske dine karme også

Trin 3 - Vedligehold


 

Nye vinduer med plastik eller aluminium rammer, skal gerne holdes ved lige og rengjorte for at levetiden forlænges. Når du får vasket dine ruder ved Totalalgeservice afvasker vi også rammerne så disse vedligeholdes og du slipper for besværet.

Vinduesvask se hvor flotte vinduerne kan blive  

Trin 4 - Optælling


 

For at give dig en pris på Vinduesafvaskning skal vi vide hvor mange vinduer du har. Her kan du selv tælle dem. Dette gøres ved at tælle de store vinduespartier som en helhed i højden men når de deles af en karm, er dette et nyt vindue. Vi kan ved Totalalgeservice også give dig en pris på vinduesafvaskning hvis vi er ude ved dig for at lave en anden opgave.


Når vi kommer ud for at afvaske dine vinduer først gang vil vi altid tælle vinduerne så vi er enige om hvor mange vinduer det drejer sig om og prisen heraf.

Trin 5 - Varsling


 

Når du bestiller en afvaskning af dine vinduer ved Totalalgeservice vil du altid få en varsling for hvornår vi kommer. Denne varsling vil du få dagen før vi kommer på både sms og mail. Ved vinduesvask, skal vi vide i hvilket interval du ønsker at få afvasket dine vinduer. Hos Totalalgeservice kører vi med hver 2. måned, da vi syntes det giver det bedste resultat for dine vinduer.

 

Du kan også sagtens bare få lavet en afvaskning.

Trin 6 - Det skal du sørge for


 

Du skal flytte ting, der spærrer for tilgangen til vinduerne.
Totalalgeservice sørger for resten.

 

Nemmere bliver det ikke. 

 

KONTAKT OS HER

Få svar på dine spørgsmål om vinduesvask
Vinduesvask - Bliver jeg kontaktet inden i kommer og vasker mine vinduer?

JA.

 

Totalalgeservice kontakter altid sine kunder, inden vi kommer. Du modtager senest dagen i forvejen en SMS og email med hvilken dag, vi kommer ud til dig.

Vinduesvask - Kan i vaske vinduer højt oppe?

JA.

 

Totalalgeservice kan nå højt op, helt på til 15 meter uden stillads.

Vinduesvask - Vasker i også karmen på mine vinduer?

JA.

 

Totalalgeservice vasker altid karmene på vinduerne, når vi vasker - Uden merpris!

Vinduesvask - Er det normalt at mine vinduer er våde efter i har vasket mine vinduer?

JA.

 

Dine vinduer efterlades våde og skal bare tørre op selv. Vi anvender et rentvandsanlæg til vinduesvask som fjerner alt kalk og mineraler i vandet, derfor kommer der ikke mærker selvom vandet får lov til at tørre selv.