Vinduesvask

Få dine vinduer skinnende rene igen

check-icon-banner Du slipper for alt besværet
check-icon-banner Vi vasker også karmene så spindelvæv og skidt kommer væk
check-icon-banner Professionel vinduesvask med god service
check-icon-banner Vi kan vaske på traditionel vis eller med nulvandsanlæg
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Vinduerne er spejlblanke efter en vinduesvask

  

Her hos Totalalgeservice kan vi lette besværet for dig, så du ikke selv skal døje med den omstændige vinduespudsning. Når vi vasker vinduer, er det med den største grundighed, og du får et resultat, som vil være svært for dig at opnå selv. Det er, fordi vi bruger et effektivt rentvandsanlæg, hvilket vil sige, at du får en vinduesvask med kalkfrit vand. Det filtreres nemlig fra.

 

Vinduet efterlader vi vådt, fordi det ikke er nødvendigt at lave vinduespudsning med vores udstyr. Hvis du leder efter en vinduesvask uden striber og skjolder, er du kommet til det rette sted. Samtidig sørger vi for at rense karme og rammer med vores vinduesvask. På den måde vil du både kunne nyde, at solen skinner uhæmmet ind, og at selve vinduet er pænt og indbydende.

 


Vinduesvasklilmaik1

Få klaret den svære vask af ovenlysvinduer

  

En af de mere specielle opgaver, der kan være i forbindelse med vinduesvask, er vask af ovenlysvinduer. Ovenlysvinduer er både pæne og giver et rum en unik charme og særligt lys, men det kan være meget besværligt at gøre dem rene. Hvis du vil have et perfekt resultat, bør du få lavet vask af ovenlysvinduerne af nogle professionelle.

 

I den forbindelse står vi også klar til at lave vinduesvask. Vores rentvandsanlæg kan nå op til 15 meter i højden, så vi kan nemt klare vask af ovenlysvinduer. Det gør os også i stand til at vaske vinduer på huse i flere etager, lejlighedsejendomme, erhvervsbygninger og lignende.

 

Vi giver et godt tilbud på vinduesvask

Vælger du en vinduesvask hos Totalalgeservice, vil det foregå sådan, at vi først vil bede om en optælling af vinduerne. Derefter kan vi give dig et godt tilbud – på både vinduesvask udendørs og indendørs. Takker du ja til tilbuddet, kan vi sætte resten af processen i gang. Vi vil varsle vores ankomst i god tid, så du har mulighed for at planlægge udenom. Det eneste, du skal sørge for er, at vi har fri adgang.

 

Vores erfaring i branchen overstiger 10 år, og for os er det afgørende, at du bliver tilfreds. Vi bestræber os på at levere den bedste kvalitet og sørger for at skræddersy løsningerne for dig. Vi kan for eksempel sagtens lave nogle af vores andre services for dig, når vi laver vinduesvask. Mangler du fliserens eller en rensning af træterrassen? Derudover kan vi oprette en serviceaftale, så vi får vedligeholdt det flotte resultat på dine vinduer. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak.

Priser for vinduesvask

Fra kun 150 kr. Ring for den rigtige pris for netop dit hus eller virksomhed*

 

*Vinduesvask tilbydes kun i byerne 

 

Ry, Gammel Rye, Låsby, Galten, Skovby, Harlev, Stilling, Skanderborg, Silkeborg, Them, Sejs, Virklund, Linå, Sorring, Sjelle, Hammel, Hinnerup, Foldby, Norring, Korsholm, Søften, Trige, Lisbjerg, Virring, Solbjerg, Odder, Malling, Beder, Mårslet, Tranbjerg, Tranbjerg, Hørning, Kolt, Stjær, Højbjerg, Stavtrup, Viby J, Hasselager, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V, Tilst, Risskov, Vejlby, Egå, Lystrup, Elev, Hjortshøj, Løgten, Skødstrup, Hornslet, Mørke, Hadsten, Randers

 

Samt ved bestilling af andre serviceydelser.

 

Pris for vinduesvask

 

Fra kun 150 kr. *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for ovenlysvinduer

 

Fra kun 150 kr. *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for solcellevask

 

Fra kun 240 kr. *

 

*Prisen varierer efter antal og omfang, så kontakt os angående netop dit solcelleanlæg 

 • check-icon Rene solceller - HELT uden besvær
 • check-icon Få mest ud af dine solceller
 • check-icon Få hjælp af en professionel, så du ikke ødelægger dit solcelleanlæg
 • check-icon Det er fradragsberettiget