Professionel fliserens

Få fjernet alger og flisepest med en professionel fliserens fra os.

check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Fliserens gør fliserne præsentable

Fliserens Før Og Efter

En rensning af fliser kan hurtigt blive nødvendig i en række forskellige scenarier. Fliser udendørs kan blive ramt af flisepest, der også kaldes lav. Det tager ofte form af grimme, hvide pletter, som trives i fugtigt klima og spreder sig ganske aggressivt på fliserne. Alger er en anden plage, som giver et grønt skær og kan gøre fliserne meget glatte. Ligesom flisepest trives alger godt i det fugtige danske klima. Her på vores side kan du finde billeder og videoer, hvor du kan se fliser, der er ramte af alger og begroninger. Du kan også se den markante forskel på fliser før og efter vores algebehandling og fliserens.

 

Løsningen på flisepest og algeangreb er en grundig rens af fliserne. Nogle vælger at kaste sig ud i det selv, men man kan hurtigt komme til at gøre mere skade end gavn. Flisers overflade kan nemlig tage skade ved højtryksrensning. Hvis du foretrækker at få nogle professionelle til at klare din fliserens, står vi klar her hos Totalalgeservice. Efter 10 år i branchen sidder vi inde med den rette viden, det optimale udstyr og høj ekspertise.

 

 

Sådan foregår en rensning af fliser

Gratis prøverens og vurdering af fliser: En nøje vurdering af dine fliser udføres for at identificere særlige behov og bestemme den mest effektive rensningsmetode.

Rensning med hedvandsanlæg: Vi anvender et hedvandsanlæg til at dræbe alger og mikroorganismer, hvilket sikrer en grundig og effektiv rensning uden brug af skadelige kemikalier.

Valgfri desinficering: Tilbydes som en ekstra service. Selvom vi foretrækker en kemikaliefri tilgang, kan desinficering vælges for yderligere beskyttelse.

Imprægnering: Efter rensningen forsegles fliserne med en imprægnering for at beskytte mod porøsitet og forlænge levetiden.

Udlægning af fugesand: Udlægges for at forebygge ukrudt og mos mellem fliserne, hvilket sikrer et pænt og holdbart resultat.

Kvalitetssikring: Hele processen afsluttes først, når alle trin er udført til højeste standard og kunden er fuldt tilfreds med resultatet.

Vores rens af fliser skåner fliserne med hedvandsrensning

  Hedevandsafrensning3

En del af at levere høj kvalitet på fliserens er at skåne fliserne, og for at gøre det bruger vi hedvandsrensning. Det er nemlig en af de fordele, der er ved at rense fliser med et hedvandsanlæg. Man behøver ikke et nært så højt tryk, som når man renser fliser med koldt vand, fordi de høje temperaturer får gjort kål på mikroorganismerne. Med et for højt tryk på vandstrålen kan det øverste lag i belægningen på fliserne tage skade, hvilket efterlader dem mere ru og modtagelige over for frostsprængninger eksempelvis.

 

Derudover er der den klare fordel, at fliserensningen kan udføres uden at skade miljøet. Hvor nogle anvender kemikalier, der ikke er gode for miljøet, bruger vi kun vand i hedvandsrensningen. På den måde holder vi belastningen på et absolut minimum. Hvis du i øvrigt vil have et estimat på, hvor meget vand fliserens af dit hus kræver, kan du altid spørge.

 

Imprægnering forlænger effekten af fliserens

  

Efter du har fået lavet en fliserens udendørs, bør du overveje at få lagt imprægnering. Imprægneringen af fliser danner et forseglende lag, som gør dem modstandsdygtige over for fremtidige angreb fra alger, mos og lignende. Faktisk kan det ses, hvordan imprægneringen lægger sig som et afvisende lag ved, at vand samler sig i dråber på overfladen.

 

Når vi bruger imprægnering efter fliserens, er det markedets bedste produkter, vi bruger. Her hos Totalalgeservice har vi valgt imprægnering til fliser fra en af Danmarks førende fabrikanter for at opfylde vores krav til kvaliteten. Dermed er du sikret, at dit hus modtager den absolut bedste behandling.

 

I vores imprægnering til fliserens er der en nanoteknologi, som er topmoderne. Aktivstofferne i midlet plejer og vedligeholder dine fliser, idet de trænger ned i dybden og binder sig til dem. Det er denne proces, der gør, at fliserne vil være modstandsdygtige over for nye biologiske begroninger, misfarvning og lignende. Altså forlænger imprægneringen effekten af fliserensningen efterfølgende.

Imprægnering Af Fliserne Efter Fliserens

Prøverens

Få en skræddersyet serviceaftale på fliserens

Hvis du skal have lavet fliserens, så du kan slippe af med de grimme alger, står vi klar også klar med en serviceaftale bagefter. Vi indretter og skræddersyr en langsigtet løsning sådan, at vi vender tilbage efter den første fliserens og vedligeholder det flotte resultat – så de grimme alger også bliver væk. Frekvensen af vores vedligeholdelse afhænger i høj grad af dine behov. Det kan afhænge af, hvor du bor, da der for eksempel kan være meget fugt tæt på søer og derved gode betingelser for vækst af biologiske begroninger.

 

Oven på fliserne og imprægneringen kan der godt lægge sig alger, og for at fjerne dem er du nødt til at vedligeholde dem. Du behøver dog ikke selv at tænke over det, for med vores serviceaftale tilbyder vi nemlig en 20 års garanti imod flisepest. Tøv ikke med at kontakte os, så får du et fantastisk tilbud på fliserens med tilhørende imprægnering og serviceaftale.

Priser for algebehandling og afrensning af fliser samt serviceaftale

  

Sommertilbud

 

-45%

 

- på afrensning og imprægnering af fliser 

 

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000 kr.

 

Nu 2750 kr.

 • check-icon Op til 35 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 35 m2

 

Før 88 kr. pr. m2

 

NU 48,40 kr. pr. m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750 kr. op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950 kr. op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Ofte stillede spørgsmål om fliserens:
Hvad koster en rensning af fliser?

Prisen på fliserens varierer afhængigt af områdets størrelse og flisernes tilstand. Vores opstartspakke for fliserens koster pt. 2500 DKK og inkluderer rensning af op til 35 m2. For priser herefter, læs mere i bunden af siden.

Hvornår skal jeg have en fliserens?

Det anbefales at få en fliserens, når fliserne viser tegn på misfarvning, flisepest og algevækst, eller når de bliver glatte og farlige at gå på.

Virker det som algebehandling?

Ja, en fliserens fra os fungerer også som algebehandling, da den effektivt fjerner og forebygger algevækst, hvilket holder dine fliser rene og sikre.

Hvor lang tid tager en fliserens?

Tidsforbruget for en fliserens afhænger af områdets størrelse og flisernes tilstand, men typisk kan det tage fra et par timer til en hel dag.