fliser-top-banner

Fliserens

Få flotte fliser med serviceaftale
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Fliserens gør fliserne præsentable

Fliserens Før Og Efter

En fliserensning kan blive nødvendig i en række forskellige scenarier. Fliser udendørs kan blive ramt af flisepest, der også kaldes lav. Det tager ofte form af grimme, hvide pletter, som trives i fugtigt klima og spreder sig ganske aggressivt på fliserne. Alger er en anden plage, som giver et grønt skær og kan gøre fliserne meget glatte. Ligesom flisepest trives alger godt i det fugtige danske klima. Her på vores side kan du finde billeder og videoer, hvor du kan se fliser, der er ramte af alger og begroninger. Du kan også se den markante forskel på fliser før og efter vores fliserens.

 

Løsningen på flisepest og algeangreb er en grundig rens af fliserne. Nogle vælger at kaste sig ud i det selv, men man kan hurtigt komme til at gøre mere skade end gavn. Flisers overflade kan nemlig tage skade ved højtryksrensning. Hvis du foretrækker at få nogle professionelle til at klare din fliserens, står vi klar her hos Totalalgeservice. Efter 10 år i branchen sidder vi inde med den rette viden, det optimale udstyr og stor rutine.

 

 

Sådan foregår en rensning af fliser

Når vi skal lave en fliserens, kan det starte med en gratis prøverensning. Det betyder, at vi renser fliser på et lille areal hos dig, så du kan se, hvordan resultatet vil blive i sidste ende. Vurderer vi ikke indledningsvist, at der skal tages specielle hensyn, kan fliserensningen umiddelbart efter påbegynde. Fliserens foretager vi med vores hedvandsanlæg, som via høje temperaturer dræber mikroorganismer som alger.

 

Der er nogle virksomheder, som bruger desinficering efter fliserensningen. Her hos Totalalgeservice foretrækker vi dog at undgå det, da desinficeringen indeholder kemikalier. Hvor end vi kan være miljøskånende i vores afrensninger, stræber vi efter at være det. Foretrækker du dog, at vi desinficerer, kan det godt lade sig gøre.

 

Det næste trin er imprægneringen af fliserne. Fliser kan være noget porøse på overfladerne, hvorfor de har godt af en forseglende og beskyttende imprægnering. Efter imprægneringen bør der fejes nyt fugesand mellem fliserne, så ukrudt og mos får svære betingelser for at vende tilbage. Vi kan levere fugesandet, og vi kan feje det ud, hvis du ønsker at slippe for besværet selv. Vi forlader aldrig en opgave med fliserens, før vi fuldført arbejdet tilfredsstillende og med den højeste kvalitet for øje.

Vi skåner fliserne med hedvandsrensning

  Hedevandsafrensning3

En del af at levere høj kvalitet på fliserens er at skåne fliserne, og for at gøre det bruger vi hedvandsrensning. Det er nemlig en af de fordele, der er ved at rense fliser med et hedvandsanlæg. Man behøver ikke et nært så højt tryk, som når man renser fliser med koldt vand, fordi de høje temperaturer får gjort kål på mikroorganismerne. Med et for højt tryk på vandstrålen kan det øverste lag i belægningen på fliserne tage skade, hvilket efterlader dem mere ru og modtagelige over for frostsprængninger eksempelvis.

 

Derudover er der den klare fordel, at fliserensningen kan udføres uden at skade miljøet. Hvor nogle anvender kemikalier, der ikke er gode for miljøet, bruger vi kun vand i hedvandsrensningen. På den måde holder vi belastningen på et absolut minimum. Hvis du i øvrigt vil have et estimat på, hvor meget vand fliserens af dit hus kræver, kan du altid spørge.

 

Imprægnering forlænger effekten af fliserens

  

Efter du har fået lavet en fliserens udendørs, bør du overveje at få lagt imprægnering. Imprægneringen af fliser danner et forseglende lag, som gør dem modstandsdygtige over for fremtidige angreb fra alger, mos og lignende. Faktisk kan det ses, hvordan imprægneringen lægger sig som et afvisende lag ved, at vand samler sig i dråber på overfladen.

 

Når vi bruger imprægnering efter fliserens, er det markedets bedste produkter, vi bruger. Her hos Totalalgeservice har vi valgt imprægnering til fliser fra en af Danmarks førende fabrikanter for at opfylde vores krav til kvaliteten. Dermed er du sikret, at dit hus modtager den absolut bedste behandling.

 

I vores imprægnering til fliserens er der en nanoteknologi, som er topmoderne. Aktivstofferne i midlet plejer og vedligeholder dine fliser, idet de trænger ned i dybden og binder sig til dem. Det er denne proces, der gør, at fliserne vil være modstandsdygtige over for nye biologiske begroninger, misfarvning og lignende. Altså forlænger imprægneringen effekten af fliserensningen efterfølgende.

Imprægnering Af Fliserne Efter Fliserens

Prøverens

Få en skræddersyet serviceaftale på fliserens

Hvis du skal have lavet fliserens, så du kan slippe af med de grimme alger, står vi klar også klar med en serviceaftale bagefter. Vi indretter og skræddersyr en langsigtet løsning sådan, at vi vender tilbage efter den første fliserens og vedligeholder det flotte resultat – så de grimme alger også bliver væk. Frekvensen af vores vedligeholdelse afhænger i høj grad af dine behov. Det kan afhænge af, hvor du bor, da der for eksempel kan være meget fugt tæt på søer og derved gode betingelser for vækst af biologiske begroninger.

 

Oven på fliserne og imprægneringen kan der godt lægge sig alger, og for at fjerne dem er du nødt til at vedligeholde dem. Du behøver dog ikke selv at tænke over det, for med vores serviceaftale tilbyder vi nemlig en 20 års garanti imod flisepest og alger. Tøv ikke med at kontakte os, så får du et fantastisk tilbud på fliserens med tilhørende imprægnering og serviceaftale.

Priser for algebehandling og afrensning af fliser samt serviceaftale

  

Sommertilbud

 

-50%

 

- på afrensning og imprægnering af fliser 

 

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 2500,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 40,- pr m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest