Facaderens

Få din facade til at fremstå næsten som ny igen

check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade
check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
check-icon-banner Din facade bliver behandlet med den bedste imprægnering
check-icon-banner Du kan få 20 års garanti med vores serviceaftale
check-icon-banner Undgå at alger og mos ødelægger din facade
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Facaderens giver et smukt hus

Facadelille

Er din facade blevet misfarvet eller ramt af alger? Det er ikke usandsynligt i det fugtige, danske klima. Her har biologiske begroninger særdeles gode forhold, hvorfor de trives i stor stil på de danske facader. Det ser på ingen måde pænt ud.

 

Hos Totalalgeservice står vi klar til at lave en facaderens på dit hus. Med vores moderne og effektive udstyr spuler vi kogende vand med et højt tryk på facaden. Det fjerner alger, skidt og misfarvning. Vi renser altid overfladerne grundigt og helt ned i sprækkerne, så din facade kommer til at være præsentabel. Efter vi har lavet facaderens, kan du med god samvittighed invitere venner og naboer over, ligesom forandringen vil være nydelig at se på i hverdagen.

 

En pæn og vedligeholdt facade kan potentielt også hæve værdien af huset, hvis det engang i fremtiden skal sælges. Med vedligeholdelse skal desuden forstås, at vi i forbindelse med facaderensning gerne lægger en beskyttende imprægnering og opretter en efterfølgende serviceaftale. Dermed sørger vi for, at din facade kommer til at være indbydende alle årets dage og i mange år frem.

  

 

Få renset facaden simpelt og effektivt

Er du i tvivl, om en facaderens er det rigtige for dig? Vi kan vise dig, hvor meget facaderensningen gør ved at lave en ganske gratis prøverensning på et lille areal af din facade. Tjek også vores video her på siden, hvor selve facaderensningen kan ses. Når du har set, hvor stor forskellen kan være, vil vi gå i gang med resten af afrensningen. Det er helt ukompliceret for dig – der skal bare være fri adgang for vores medarbejdere, og så klarer vi det hele. Vi skal nok sørge for at varsle vores ankomst i god tid, og du behøver endda ikke engang at være hjemme under vores facaderens.

 

Selve facaderensningen foregår med vores hedvandsanlæg, som sprøjter vand med et højt tryk over kogepunktet på algerne. Dermed dør alle de biologiske begroninger og skidtet fjernes effektivt. Fordi hedvandsrensning koger de biologiske begroninger, behøver man ikke anvende et lige så højt tryk som under koldvandsrensning. Dermed skåner man også i højere grad facaden. Det er simpelt, men effektivt.

 

Der er også den fordel ved hedvandsafrensning, at man ikke behøver bruge potente kemikalier til at komme alger og andre biologiske begroninger til livs. Det eneste, der er nødvendigt er adgang til en vandkilde. Her hos Totalalgeservice gør vi meget ud af at undgå brugen af kemikalier og andre miljøbelastende midler i facaderens og vores andre services.

Et lag imprægnering beskytter facaden

Efter en facaderens fra os her hos Totalalgeservice vil facaden stå rigtig flot. Men skal den blive ved med at være så flot, anbefaler vi at give den en omgang imprægnering, der beskytter den mod fremtidige angreb. Det kan vi også sørge for. Hvis du vælger imprægnering efter facaderens fra os, er du også sikker på, at det bliver gjort professionelt og med den bedste imprægneringsvæske.

 

Vi har nemlig valgt at bruge imprægnering fra en af de førende og mest specialiserede producenter på markedet. På baggrund af stor ekspertise og erfaring har de udviklet en fantastisk imprægnering. Med hjælp fra dem leverer vi imprægnering i den bedste kvalitet, når vi laver facaderens for dig. Netop vores valgte imprægneringsprodukt indeholder innovativ nanoteknologi og aktistoffer, som trænger dybt ind i facaden. Her binder de sig til materialerne, hvilket gør, at den plejes og vedligeholdes.

 

En imprægnering efter facaderens fungerer altså som et forseglende lag, der forlænger facadens levetid og flotte udtryk. Ligeledes afviser den angreb fra fugt, alger og lignende. Du kan faktisk se, effekten af det forseglende lag er, når vand og væsker rammer overfladen. Her samler de sig nemlig som dråber.

 

Facaderens  Rens Af Facade I Gang

Bestil en skræddersyet facaderens

Her hos Totalalgeservice tror vi på, at den bedste facaderens udføres, når der tages højde for dine specifikke behov. Vil du eksempelvis gerne have, at vi bruger desinficering efter facaderensningen, kan det godt lade sig gøre. Vores hensyn til dine ønsker vægter højest, så vi sørger altid for at indrette løsningen, så den passer dig. Efter over 10 år i branchen er der heller ikke den opgave, vi ikke kan klare, selvom facader og udfordringerne kan være meget forskellige. Det beviser vi hver dag, når vi laver facaderens i hele landet.

 

Sætter du pris på skræddersyede løsninger, omtanke for miljøet og professionel service, bør du overveje en facaderens her fra os. Selvom en rens af facaden, imprægnering og serviceaftale kan lyde som meget, sørger vi for at holde priserne på et kundevenligt niveau. Naturligvis er du også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for afrensning af facade, algebehandling af facade og serviceaftale

 

 

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950 kr. for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750 kr. op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene