Facaderens - før/efter-galleri

Se den vilde effekt, en facaderens har

check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade
check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
check-icon-banner Din facade bliver behandlet med den bedste imprægnering
check-icon-banner Du kan få 20 års garanti med vores serviceaftale
check-icon-banner Undgå at alger og mos ødelægger din facade
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.
Hvor stor forskel gør facaderens?

Hvis der har samlet sig skidt og alger på din facade, kan en facaderens gøre en stor forskel for udtrykket. Når vejret er godt, og man gerne vil nyde sit hus udefra, er der ikke noget værre end en algeramt facade. Med vores facaderens bruger vi et hedvandsanlæg. Det vil sige, at vi bruger meget varmt vand til at rense facaden i bund. Nogle bruger koldvandsafrensning, men det kræver et højere tryk og er ikke så skånsomt for facaden.

 

Skidt og alger forsvinder ikke kun fra overfladen, men også fra de helt små sprækker, når vi laver facaderens. Derudover er vores metode effektiv og udført med omtanke for miljøet. Det er nemlig kun varmt vand med et højt tryk, vi har brug for til at lave facaderens.

Vurdér, om du ønsker en rens af facade

Vi har sat et galleri op af nogle af de facaderensninger, vi har udført. På den måde kan du få en idé om, hvor meget der er brug for at få renset facaden på dit hus. Hvis din facade ligner dem på før-billederne her på siden, er det nok ønskværdigt for dig at få den renset. Dermed vil den være klar til, at du inviterer gæster på hygge i haven.

 

Hvis du ønsker at bevare en flot facade, er en beskyttende imprægnering et vigtigt tiltag. Skal facaden også stå smuk og indbydende i årene frem? Så kan vi tilbyde en serviceaftale til facade, hvor vi vender tilbage årligt og laver en algebehandling af facaden, der dræber eventuelle biologiske begroninger. Kontakt os hjertens gerne, hvis du vil slippe for besværet med at gøre facaden ren.

 

Facaderens 1førogefter

 

Algebehandling Af Facade   Før Og Efter Galleri