Algebehandling af træterrasse

Effektiv algebehandling med en godkendt algefjerner

check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
check-icon-banner En budgetvenlig løsning til træbrædderne
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Hurtig og effektiv algebehandling af træterrasse

Algebehandling Af Træterrasse   Algebekæmpelse

Måske er det ikke en rensning af træterrasse, som du har brug for. I nogle tilfælde kan en algebehandling af træterrassen være nok til at få fjernet algerne. Når træterrassen ikke er angrebet alt for voldsomt af alger, vil en algefjerner kunne dræbe dem over tid. Her hos Totalalgeservice kan vi være behjælpelige med en effektiv algebehandling af din træterrasse.

 

En af fordelene ved at vælge en algebehandling af træterrassen frem for en afrensning er, at det er en mere prisvenlig løsning. Hvis det vurderes, at en algebehandling er tilstrækkelig, skal du dog være opmærksom på, at det kan vare noget tid, før du kan se det endelige resultat. Mange faktorer spiller ind på, hvor hurtigt algerne kan blive fjernet, men i sidste ende vil du altid kunne se en stor forskel.

Træterrasse algebehandling udføres ansvarligt

  

Ved en træterrasse algebehandling bruger vi algefjerneren Neutralon. Det er en af markedets mest brugte algemidler. Den specialiserede producent bag algefjerneren har udviklet den med nogle meget effektive aktivstoffer, hvilket gør den meget velegnet til algebehandling af træterrasser. Det er den ene grund til, at det er vores udvalgte algemiddel.

 

Den anden grund til, at vi bruger det, er, at man skal bruge en algefjerner, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Neutralon er som én af kun en lille håndfuld på Miljøstyrelsens liste over algemidler, så det er ansvarligt at bruge den til algebehandling af træterrasse. Du kan se listen over godkendte algemidler på deres bekæmpelsesmiddeldatabase.

 

Neutralon er for os her hos Totalalgeservice det mest passende algemiddel til algebehandling af træterrasse – det virker, og det opfylder de gældende forskrifter for den kategori af kemikalier. Vi sætter en stor ære i at gøre tingene ansvarligt.

  Imprægnering af træterrasse

Få en god pris på algebehandling af træterrasse

En algebehandling af træterrassen vil vi også udføre, hvis du opretter en serviceaftale hos os. Det indebærer, at vi som udgangspunkt kommer forbi dit hus en gang om året og giver træterrassen algebehandling. Skulle der have samlet sig nogle alger eller andre biologiske begroninger, vil algemidlet få gjort kål på dem.

 

Skal vi komme oftere end én gang årligt på serviceaftalen? Er der brug for en algebehandling af din træterrasse, eller skal den have en afrensning? Vi sørger altid for at rådgive dig frem til den bedste løsning. Kontakt os i dag, og få en god pris på algebehandling af træterrassen.

Forskellen mellem rens og algebehandling af træterrasse

Rensning og algebehandling af træterrasser adresserer to forskellige behov for vedligeholdelse. Rensning involverer dybdegående rengøring for at fjerne snavs, skidt og overfladealger, ofte ved hjælp af højtryksvask eller skrubning. Denne proces kan genoprette træets udseende og forberede det til yderligere behandlinger. Algebehandling, derimod, fokuserer specifikt på at dræbe og forebygge algevækst ved hjælp af kemiske midler, som er designet til at være skånsomme mod træet, men effektive mod alger. Begge metoder er vigtige for at opretholde en sund, smuk træterrasse, men tjener forskellige formål: rensning for generel vedligeholdelse og æstetik, og algebehandling for at bekæmpe og forebygge algevækst. Før du begiver dig ud i at gøre din træterrasse lækker, skal du være klar over at der kan forekomme komplikationer ved ukorrekt udførelse. Kontakt os derfor for professionel hjælp og rådgivning.

Tips til algebehandling af træ

Algebehandling Af Træterrasse

Ledte du efter en guide til hvordan man selv kan fjerne alger fra træværk? Så se her:

  1. Forbered træet: Start med at skrubbe træværket med en hård børste og vand, ideelt lige efter regnvejr, for at udnytte fugtigheden i algerne.

  2. Anvend algefjerner: Hvis skrubning alene ikke er tilstrækkeligt, påfør en godkendt algefjerner. Vælg produkter designet til enten at sprøjtes direkte på eller blandes i vand. Disse skal anvendes i tørt vejr og have tid til at virke korrekt.

  3. Afslut behandlingen: Efter produktet har haft den nødvendige virketid, som angivet i brugsanvisningen, skal du skylle træværket af med vand for at fjerne algefjerneren.


Husk altid at følge Miljøstyrelsens anvisninger og produktets brugsanvisning nøje, og undgå overdosering for at minimere miljøpåvirkningen.