Loftsisolering

Få en lavere varmeregning og et bedre indeklima

check-icon-banner Sparer dig for mange penge om måneden!
check-icon-banner Du nedsætter dit CO2 aftryk
check-icon-banner Du får et bedre indeklima
check-icon-banner Din bolig stiger i værdi
check-icon-banner Få det lavet af certificerede isolatører
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Fang varmen med bedre loftsisolering

  

Papiruld som ligger på et loft som efterisolering

Der er penge at spare ved at få lavet en efterisolering på loftet. Varme stiger nemlig opad, og hvis loftet ikke er pakket optimalt med isoleringsmateriale, vil der være et større spild. I mange ældre boliger ligger mængden på isolering mellem 100 og 200 mm isolering. Den optimale mængde for en lavere varmeregning og et bedre indeklima er nærmere 400 mm isolering på loftet.

 

Selv hvis der i første omgang er blevet loftsisolering ordentligt, kan det med tiden blive presset ned, hvis der stilles ting oven på det, eller der er blevet arbejdet på loftet. Vil du gerne have optimeret isoleringen på dit loft, er vi her hos Totalalgeservice klar til at hjælpe dig. Vi er certificerede isolatører, så du kan være sikker på, at loftsisoleringen bliver gjort ordentligt.

Efterisolering af loft giver besparelse

Efter en loftsisolering vil det ikke kun blive et mere behageligt indeklima, hvor varmeudslippet kan mærkes. Faktisk vil du kunne se en forskel på varmeregningen. Cirka 30% af varmetabet sker igennem loftet, vurderes det. Du kan regne med, at efterisolering af loft giver besparelse, fordi varmetabet reduceres. Når vi lægger loftsisolering, er det med materialer, som er særligt egnede til det.

 

De mest brugte isoleringsmaterialer, som anvendes, har en lav lambda-værdi. Det vil sige, at varmeledningsevnen i materialet meget lav. Med andre ord holdes der bedre på varmen. For eksempel isolerer de moderne isoleringsmaterialer flere tusind gange bedre end aluminium. En ordentlig isolering med lav varmeledningsevne på loftet vil altså være en stor fordel.

Hvilken slags loftsisolering ønsker du?

Her hos Totalalgeservice kan vi ligesom ved hulmursisolering loftsisolere med glasuld, flamingo og papiruld. Loftsisolering med glasuld er en nem og prisvenlig løsning, når der skal bruges 200 mm eller derover. Endnu en fordel ved glasuld er, at det ikke klør, støver særligt meget og har høj brandsikkerhed.

 

Flamingo er den af vores isoleringsmaterialer, som har den laveste brandsikkerhed, hvorfor det kræves, at konstruktionen i forvejen er brandsikker. Dog er loftsisolering med flamingo nemt at håndtere, og vand vil ikke trænge ind i den.

 

Endelig kan vi tilbyde loftsisolering med papiruld, som har de fordele, at risikoen for svamp, skadedyr og støj udefra mindskes. Ligesom glasuld klør dette isoleringsmateriale ikke, og det kan nemt bortskaffes. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale til loftsisoleringen.

 

Loftsisolering   Indblæsning Af Isolering

Vi kan tilbyde en god loftsisolering pris

Det er en del af vores service, at vi indretter vores loftsisolering, så den passer til netop dine behov. Det gælder ikke kun valget af isoleringsmateriale. Hvis du kan fortælle os noget om dit lofts tilstand, kan vi meget bedre rådgive dig i forhold til loftsisoleringen. Det er også nemmere for os at finde frem til en passende loftsisolering pris, hvis du har en idé om, hvor stort et loft du har, og hvor meget isoleringsmateriale, der skal til.

 

Når vi laver loftsisolering, hæver vi gangbroen på dit loft og placerer vindplader ved taget, så det er ventileret optimalt. Derefter blæser vi isoleringsmaterialet ind. I samme ombæring kan vi udskifte din loftlem. Mange ældre loftlemme er dårligt isolerede, så det kan godt betale sig at få denne udskiftet. Er du klar til at få rådgivning i øjenhøjde angående loftsisolering? Kontakt os meget gerne i dag.

Få en pris på isolering af loft og hulmur

Ring på 91 95 95 91 eller skriv HER for et godt tilbud