Hulmursisolering

Få en lavere varmeregning og et bedre indeklima

check-icon-banner Sparer dig for mange penge om måneden!
check-icon-banner Du nedsætter dit CO2 aftryk
check-icon-banner Du får et bedre indeklima
check-icon-banner Din bolig stiger i værdi
check-icon-banner Få det lavet af certificerede isolatører
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Hulmursisolering kan give store besparelser

  

Hulmursisolering med papiruld

Hulmursisolering af gamle huse er meget almindelig. Det skyldes, at man før i tiden byggede huse med dobbeltmure for at optimere på varmen. Men man kan holde endnu bedre på varmen, og dermed spare på varmeregningen, hvis man får tomrummet mellem dobbeltmurene isoleret. Her kommer en hulmursisolering ind i billedet.

 

Selv hvis dit hus ikke er gammelt, kan det være nødvendigt og fordelagtigt med en isolering af hulmuren. For eksempel kan det isoleringsmateriale, som allerede befinder sig i hulmuren, falde sammen. Hvis det sker, kan der opstå et stort varmespild. Er din hulmur tom eller kun delvist fyldt med isolering, står vi her hos Totalalgeservice klar til at fylde den op, for det er nemlig en af de slags efterisoleringer, vi laver.

Sådan laver vi isolering af hulmur

Det første skridt i at efterisolere en hulmur er at bedømme tilstanden. Vi kan starte med at bore nogle huller, igennem hvilke vi kan lave en vurdering. Hvis hulmuren trænger til efterisolering, vil vi rådgive dig ærligt i forhold til mængden. Derefter vil det foregå sådan, at vi simpelthen sprøjter isoleringsmateriale ind – enten bare i tomrummet eller mellem den isolering, som i forvejen ligger derinde. Bagefter mørtler vi hullerne til igen.

 

Vi er certificerede isolatører, så vi har fuldstændig styr på, hvordan man laver hulmursisolering. Altså kan du være sikker på, at det er et stykke professionelt arbejde, du får lavet. Når der er lavet en ordentlig hulmursisolering, vil du med det samme kunne mærke forskellen. Med tiden vil det også kunne betale sig, for du vil kunne spare nogle af de pengene, som du bruger til at varme op, når der er ingen eller mindre god isolering.

      Hulmursisolering   Tjek Af Isoleringen

Vælg mellem flere slags hulmursisolering

Når du skal have lavet hulmursisolering, har du nogle forskellige muligheder. Vi kan lave hulmursisolering med glasuld, som er en let og billig måde at isolere på, såfremt der skal bruges 200 mm eller mere. Dette isoleringsmateriale klør heller ikke ved berøring, og det støver minimalt. Samtidig er brandsikkerheden høj.

 

Vælger du flamingo til hulmursisoleringen, får du et materiale som har knap så høj brandsikkerhed. Derfor skal konstruktionen i forvejen være brandsikker. Til gengæld er hulmursisolering med flamingo nem at håndtere, og den absorberer ikke vand. Hvis du vil have rådgivning til at vælge det rigtige isoleringsmateriale, må du endelig sige til.

Få en fordelagtig hulmursisolering pris

Vi vil altid gerne prøve at hjælpe dig, men jo mere du selv kan finde frem til, jo hurtigere kan vi give dig et tilbud med pris på hulmursisolering. Du må gerne overveje, hvilke informationer du kan give os om din hulmur. Derudover vil det være en god idé at kortlægge, hvor stort et område det drejer sig om. Til slut må du meget gerne give et bud på, hvor meget isolering der skal bruges.

 

Her hos Totalalgeservice skal vi nok gøre alt for at hjælpe dig. Vi har over 10 års erfaring i branchen, og vi sørger altid for at lave hulmursisolering og loftsisolering omhyggeligt. Kontakt os nu, så kan vi give dig en skarp hulmursisolering pris.

Få en pris på isolering af loft og hulmur

Ring på 91 95 95 91 eller skriv HER for et godt tilbud