fliser-top-banner

Træterrasserens i Vejle

Træterrasserens i Vejle med pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet
 • check-icon-banner Du kan anvende servicefradraget på op til 6400 kr. pr. person, når du får udført træterrasserens

Se vores afrensning af træterrasse i Vejle

Afrensning af træterrasse i Vejle pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

Risikoen for, at din træterrasse er ramt af grimme grønne alger, er stor. Da det har tendens til at regne meget i Danmark og der er mange træer, marker osv., er der også rigtigt gode vækstbetingelser for alger. Så hvis du også ligesom os foretrækker at nye solen på en flot og algefri træterrasse, så fortvivl ikke. Vi har løsningen med vores træterrasserens i Vejle.

 

Se i videoen, hvordan vi hos Totalalgeservice ved hjælp af en varmtvandsafrensning kan fjerne alger og skidt, så den står næsten som ny igen. Vi kan klare enhver træterrasserens i Vejle. Vi anbefaler efterfølgende, at du får din træterrasse imprægneret, så den bliver mere modstandsdygtig over for nye angreb af alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER. Hvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Hedevandsafrensning af træterrasse i Vejle

  

 


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

Hvis du kan genkende træterrassens udseende i det første billede ovenfor, så har du måske oplevet angreb fra grønne alger. Får algerne lov til at gro, kan de gøre din træterrasse meget glat og danner derfor risici for faldulykker. Vil du undgå en træterrasse, der kan give grimme faldulykker, og ønsker du en pæn terrasse? Tøv ikke med at kontakte os, så forvandler den med vores rens af træterrasse i Vejle.

 

Vi kan levere et resultat ligesom det på billedet med rens af træterrasser i Vejle. Herover kan du se forskellen mellem træterrasse, som er angrebet af grønne alger, og en, der står flot både i våd tilstand og i tør, hvor den får en mere grålig farve.

 

Det er muligt at give din træterrasse olie efter en afrensning, hvorefter den vil få den farve, som du vælger. Vi kan også være behjælpelige med at imprægnere din træterrasse, hvilket vil få den til at stå i sin rene, grålige nuance, da imprægneringen er transparent. Vi anvender en nanoimprægnering i vores rens af træterrasser i Vejle, som gør din træterrasse modstandsdygtig over for nye algeangreb og beskytter imod vind og vejr.

 

Slip for kemikalier med varmtvandsafrensning


 

Vi vil Totalalgeservice gerne gå forrest i at gøre alt for at mindske forbruget af kemikalier, der kan have skadelig virkning på vores natur. Vi bruger derfor kun vand til vores afrensninger. Vi kan lave en dyb afrensning af træterrasse i Vejle ved brug af varmt vand, som bliver op til 80-120 grader. Derved kan vi undgå at bruge kemi og alligevel komme helt i bund og få dræbt alle algesporer. Du kan læse mere om vore afrensning af træterrasse HER.

 

Nyd sommeren på en ren træterrassen i Vejle


 

Lad os hjælpe med at gøre din træterrasse sommerklar. Så du igen kan nyde træterrasse og hygge med vennerne rundt om grillen. Vi garanterer fordelagtige priser og tårnhøj kvalitet ved vores træterrasserens i Vejle.

 

Hvis du er interesseret i rens af din træterrasse i Vejle og omegn, så tøv ikke med at kontakte os på 91 95 95 91 eller HER

Få imprægneret din træterrasse i Vejle

  


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

På billedet her løber vandet af træet uden at sive ind. Det gør det, da det har fået en nanoimprægnering efter en afrensning fra os her hos Totalalgeservice. Det er vigtigt at beskytte sin træterrasse i det danske klima, da det meget våde vejr kan forkorte træterrassens levetid.

Her er nanobehandling en god kombination med rens af træterrasse i Vejle. Det giver beskyttelse, samtidig med at du får det flotte grå og naturlige look. Hvis du behandler din træterrasse med olie, får den en selvvalgt farve, hvorimod nanoimprægneringen er transparant, så den vil beholde sit naturlige look. Vi giver samtidig garanti, ved efterfølgende serviceaftale på 15 år. 

 

Beskyt din træterrasse, så den er præsentabel

 

Mange i Vejle og omegn vælger at få anlagt en træterrasse, som passer ind det naturskønne område. I den forbindelse er det også vigtigt at tænke på vedligeholdelse. Vi kan være behjælpelige med at give din nyanlagte træterrasse optimal beskyttelse med en transparant imprægnering. Med en serviceaftale sikrer vi dig, at din træterrasse vil fremstå flot og velholdt med garanti i op til 15 år.

 

Professionel rens af træterrasse i Vejle

 

Vi går hos Totalalgeservice meget op i at give vores kunder en god og professionel oplevelse. Vi vil derfor altid gerne vejlede jer i den bedste løsning, hvad angår rens af træterrasse i Vejle eller vedligeholdelse af jeres andre udearealer.

 

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores services, samt 15 års garanti med vores serviceaftale.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Vejle eller nanoimprægnering af din træterrasse i dag på 91 95 95 91 eller HER

 

Se imprægneringens effekt på en træterrasse

Nanoimprægnering af træterrasse i Vejle


 

Se med, når Kasper fra Totalalgeservice viser, hvordan imprægneringen virker på en træterrasse, vi har afrenset. Den er efterfølgende blevet imprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtig og danner et beskyttende lag på træet, som modvirker vandets indtrængning og gør det mere modstandsdygtigt over for nye angreb fra alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HERHvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå som ny igen, står vi klar med træterrasserens i Vejle.

Kasper fra Totalalgeservice

Vælg vores sublime kundeservice

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller skriv til os her.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice altid regne med, at vi udfører et professionelt stykke arbejde, når vi laver rens af træterrasse i Vejle. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet, og vi går altid op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

 

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3600,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra kvm udover de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 54,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrasse
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Træterrasserens
5 hurtige trin på træterrasserens ved Totalalgeservice

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op, så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.

Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan din treæterrasse vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad træterrasserens vil koste for dig - helt uforpligtende! BESTIL HER

Trin 2 - Rensning af træterrasse


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af træterrasser og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg, som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand. Vi slider derfor ikke lige så meget på træet og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand, så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også rigtig dårligt for miljøet.

Trin 4 - Imprægnering af træterrasse


 

Med imprægneringen forsegler du træets overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering er transparant, så det er ikke en olie til træterrassen men giver en lige så god beskyttelse, måske endda bedre. Imprægnering bliver brugt efter træterrassen er renset. Det er altså vigtigt, at træet er ordentlig rent inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både rens og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 15 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Trin 5 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Få svar på dine spørgsmål om afrensning og algebehandling af træterrasse samt serviceaftale heraf.
Træterrasserens - Hvordan foregår en træterrasserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af din træterrasse og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Når vi kommer ud for at udføre træterrasserens, starter vi med at inspicere området, så vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven an. Så måler vi arealet op, så vi ved at du kun betaler for det areal du faktisk har.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på træterrassen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Så skyller vi rent efter os.

 

Herefter skal træet tørre og når det er helt tørt klar, så er det tid til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 15 års garanti med en serviceaftale ved os.

Træterrasserens - Træterrasserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Træterrasse der har sort lav eller sorte alger og er meget angrebet kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Træterrasserens kan tage alt mos, lav, skidt og snavs, når vi renser din træterrasse med varmt vand.

 

En algebehandling af træterrasse kan fjerne de grønne alger, som du har på terrassen, samt dræbe mos som sidder ovenpå træterrassen.

Træterrasserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min træterrasserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din træterrasserens. Derudover får du en varsling på SMS dagen før af medarbejderen samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved ved dig kl. 7:00.

Træterrasserens - Hvor længe efter en træterrasserens er min træterrasse pæne?

Når du får lavet en træterrasserens ved Totalalgeservic,e giver vi 15 års garanti på fornyet angreb af sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din træterrasse.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din træterrasse og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og træterrassens udseende vil afhænge meget af, hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Træterrasserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det først du vil opdage, der kommer på din træterrasse.

 

De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere. Når algerne har fået lov til at sidde så længe at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her vi anbefaler en træterrasserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halvt til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på træterrassen så dit træ kan flosse.

Træterrasserens - Skal min træterrasse imprægneres efter træterrasserens

Når vi har udført en træterrasserens, kommer vi og imprægnere træterrassen når den er helt tør. Imprægneringen danner et beskyttende lag på træterrassen efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Træterrasserens - Er imprægneringen ligesom at give min træterrasse olie?

Vi bruger en transparent imprægnering og træet får derfor ikke farve ligesom, hvis man bruger en olie efterfølgende. Imprægneringen beskytter lige så godt som en olie men giver ikke farven som olien gør.

 

Så hvis man vil give træterrassen en farve, skal man vælge olie.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.