Træterrasserens i Silkeborg

Træterrasserens pris fra KUN 25 kr. pr. m2

check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.

Afrensning af træterrasse i Silkeborg se her

Afrensning af træterrasse pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

En veludført rens af træterrassen i Silkeborg kan sikre at din terrasse igen vil fremstå flot og rengjort, klar til brug i mange år fremadrettet. Vi har hos Totalalgeservice mange års ekspertise, og vi tilbyder både træterrasserens som enkeltydelse, men udfører oftest træterrasserens med imprægnering som en pakkeløsning. Vores service er i top og vores priser yderst konkurrencedygtige! Læs mere om arbejdet med træterrasserens i Silkeborg herunder!

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER. Hvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Effektiv rens af træterrasser i Silkeborg

  


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

 

Med tiden vil en træterrasse eller andre belægninger af træ blive udfordret. Det gør de af plager som alger, mos samt almindeligt skidt og snavs. Ønsker du at din træterrasse skal fremstå pæn på ny, så er det derfor en effektiv træterrasserens i Silkeborg der skal til.

 

Hos Totalalgeservice har vi over 10 års erfaring med netop rens af træterrasser. Vi kan ligeledes hjælpe med andre typer af rens som fliserens eller facaderens.


Her på siden kan du blive klogere på arbejdsprocessen, fremgangsmåde, priser og meget mere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Silkeborg? Så ring på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk - så fremstår din terrasse snart pæn og ren igen!

Imprægnering af træterrasser i Silkeborg

    


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

Hvis du gerne vil sikre, at din træterrasse holder sig flot og slidstærk i mange år frem, er den rette imprægnering efter træterrasserens i Silkeborg vejen frem. Vores imprægnering af træterrasser er transparant og giver ingen farve til træet, så træets naturlige look vil være det træterrassen er efter afrensning og imprægnering, som du med garanti ville kunne sætte pris på, når du nyder solstrålerne fra din terrasse.

 

Beskyt til træterrasse


Imprægnering fungerer som et beskyttende lag på din træterrasse, og er altså med til at vedligeholde din terrasse efter træterrasserensningen i Silkeborg og gøre den slidstærk i det til tider barske vejr, vi har i Danmark.

Imprægneringen kræver, at terrassen først er blevet ordentlig rengjort. Dette kan vi selvfølgelig også klare. Herefter kan imprægnering finde sted. Imprægnering af træterrasse beskytter træet samtidig med, at det bibeholder åndbarheden og begrænser risikoen for ny algevækst.

 

Professionel behandling


Vores træterrasserens i Silkeborg sker selvfølgelig med professionelt udstyr, der sikrer, at din terrasse kommer til at stå smuk og indbydende. Da terrassen spiller en stor rolle i forhold til helhedsindtrykket af hus og have, er det afgørende, at den bliver behandlet med de bedste midler og udstyr.

 

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores services, samt 15 års garanti med vores serviceaftale.


Vi sætter nemlig din oplevelse i højsædet, og derfor prioriterer vi god kundeservice og solid kvalitet. Derfor kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os, hvis du har nogen spørgsmål, som du gerne vil have svar på ang. træterrasserens i Silkeborg, inden vi går i gang.

 

Se hvordan imprægneringen virker på en træterrasse.

Nanoimprægnering af træterrasse i Silkeborg.


 

Se her når Kasper fra Totalalgeservice viser hvordan imprægneringen virker på en træterrasse, vi har afrenset og som efterfølgende er blevet imprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtigt og laver et beskyttende lag på træet som afskyer vandet og gør det mere modstandsdygtigt overfor nye angreb af alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HERHvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Gratis prøverens

  

Totalalgeservice tilbyder vi altid at komme og lave en gratis prøverens.Ved en prøverensning før træterrasserensningen i Silkeborg kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedvandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverensning på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter træterrasserens i Silkeborg. Vi regner så et tilbud ud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er.

 

Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig, BESTIL NU.

Hvad koster rens af træterrasser i Silkeborg?

  

Hos Totalalgeservice udfører vi rens af forskellige overflader som flisebelægninger, tage, facader, vinduer og træterrasser. Vi laver træterrasserens i Silkeborg, men også i resten af Danmark. Vores priser afhænger af opgavens samlede størrelse, men med 10+ års brancheerfaring og status som en af Danmarks største algebehandlingsvirksomheder, så ved vi hvad gode priser og god service er.


Du finder en oversigt over priser på algerbehandling af træterrasser HER. Har du uafklarede spørgsmål til vores arbejde, ønsker du et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Silkeborg eller en gratis prøverens?

 

Så kontakt os gerne på mail: Kontakt@totalalgeservice.dk eller ring på 91 95 95 91.

 

Vi er det oplagte valg til hjælp med Træterasserens i SIlkeborg!

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Forårstilbud

 

-45%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

Ekstra kvm ud over de første 35 m2

 

Før 95 kr. pr. m2

 

Nu 52,25 kr. pr. m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og forsvarligt
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750 kr. op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger på en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950 kr. op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Den fjerner grønne alger effektivt
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb