fliser-top-banner

Træterrasserens i Silkeborg

Træterrasserens pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet
 • check-icon-banner Du kan anvende servicefradraget på op til 6400 kr. pr. person, når du får udført træterrasserens

Afrensning af træterrasse i Silkeborg se her

Afrensning af træterrasse pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

En veludført rens af træterrassen i Silkeborg kan sikre at din terrasse igen vil fremstå flot og rengjort, klar til brug i mange år fremadrettet. Vi har hos Totalalgeservice mange års ekspertise, og vi tilbyder både træterrasserens som enkeltydelse, men udfører oftest træterrasserens med imprægnering som en pakkeløsning. Vores service er i top og vores priser yderst konkurrencedygtige! Læs mere om arbejdet med træterrasserens i Silkeborg herunder!

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER. Hvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Effektiv rens af træterrasser i Silkeborg

  


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

 

Med tiden vil en træterrasse eller andre belægninger af træ blive udfordret. Det gør de af plager som alger, mos samt almindeligt skidt og snavs. Ønsker du at din træterrasse skal fremstå pæn på ny, så er det derfor en effektiv træterrasserens i Silkeborg der skal til.

 

Hos Totalalgeservice har vi over 10 års erfaring med netop rens af træterrasser. Vi kan ligeledes hjælpe med andre typer af rens som fliserens eller facaderens.


Her på siden kan du blive klogere på arbejdsprocessen, fremgangsmåde, priser og meget mere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Silkeborg? Så ring på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk - så fremstår din terrasse snart pæn og ren igen!

Imprægnering af træterrasser i Silkeborg

    


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

Hvis du gerne vil sikre, at din træterrasse holder sig flot og slidstærk i mange år frem, er den rette imprægnering efter træterrasserens i Silkeborg vejen frem. Vores imprægnering af træterrasser er transparant og giver ingen farve til træet, så træets naturlige look vil være det træterrassen er efter afrensning og imprægnering, som du med garanti ville kunne sætte pris på, når du nyder solstrålerne fra din terrasse.

 

Beskyt til træterrasse


Imprægnering fungerer som et beskyttende lag på din træterrasse, og er altså med til at vedligeholde din terrasse efter træterrasserensningen i Silkeborg og gøre den slidstærk i det til tider barske vejr, vi har i Danmark.

Imprægneringen kræver, at terrassen først er blevet ordentlig rengjort. Dette kan vi selvfølgelig også klare. Herefter kan imprægnering finde sted. Imprægnering af træterrasse beskytter træet samtidig med, at det bibeholder åndbarheden og begrænser risikoen for ny algevækst.

 

Professionel behandling


Vores træterrasserens i Silkeborg sker selvfølgelig med professionelt udstyr, der sikrer, at din terrasse kommer til at stå smuk og indbydende. Da terrassen spiller en stor rolle i forhold til helhedsindtrykket af hus og have, er det afgørende, at den bliver behandlet med de bedste midler og udstyr.

 

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores services, samt 15 års garanti med vores serviceaftale.


Vi sætter nemlig din oplevelse i højsædet, og derfor prioriterer vi god kundeservice og solid kvalitet. Derfor kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os, hvis du har nogen spørgsmål, som du gerne vil have svar på ang. træterrasserens i Silkeborg, inden vi går i gang.

 

Se hvordan imprægneringen virker på en træterrasse.

Nanoimprægnering af træterrasse i Silkeborg.


 

Se her når Kasper fra Totalalgeservice viser hvordan imprægneringen virker på en træterrasse, vi har afrenset og som efterfølgende er blevet imprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtigt og laver et beskyttende lag på træet som afskyer vandet og gør det mere modstandsdygtigt overfor nye angreb af alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HERHvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Gratis prøverens

  

Totalalgeservice tilbyder vi altid at komme og lave en gratis prøverens.Ved en prøverensning før træterrasserensningen i Silkeborg kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedvandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverensning på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter træterrasserens i Silkeborg. Vi regner så et tilbud ud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er.

 

Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig, BESTIL NU.

Hvad koster rens af træterrasser i Silkeborg?

  

Hos Totalalgeservice udfører vi rens af forskellige overflader som flisebelægninger, tage, facader, vinduer og træterrasser. Vi laver træterrasserens i Silkeborg, men også i resten af Danmark. Vores priser afhænger af opgavens samlede størrelse, men med 10+ års brancheerfaring og status som en af Danmarks største algebehandlingsvirksomheder, så ved vi hvad gode priser og god service er.


Du finder en oversigt over priser på algerbehandling af træterrasser HER. Har du uafklarede spørgsmål til vores arbejde, ønsker du et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Silkeborg eller en gratis prøverens?

 

Så kontakt os gerne på mail: Kontakt@totalalgeservice.dk eller ring på 91 95 95 91.

 

Vi er det oplagte valg til hjælp med Træterasserens i SIlkeborg!

Kasper fra Totalalgeservice

Hvorfor vælge os

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller skriv til os her.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

Ekstra kvm udover de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 54,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrasse
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Træterrasserens i Silkeborg
5 hurtige trin på træterrasserens ved Totalalgeservice

Trin 1: Opmåling, prøverens & tilbudsgivning


Ønsker du at se effekten af en afrensning, så kommer vi gerne forbi! Ved en prøverens afrenser vi cirka en kvadratmeter af din træterrasse, så du kan se forskellen som vores arbejde i Silkeborg gør!

Giv os et kald på 91 95 95 91 eller send en mail til kontakt@totalalgeservice.dk - så kommer vi forbi til en snak om behov, udfører en prøverens og udarbejder et uforpligtende tilbud på hele opgaven.

Hvis du allerede er overbevist om arbejdets effektivitet, så kan vi springe prøverensen over. I stedet går vi direkte i sving med arbejdet, efter vi naturligvis har lavet en opmåling af arealet, så der ikke betales for meget for det udførte arbejde.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad træterrasserens vil koste for dig - helt uforpligtende! BESTIL HER

Trin 2 - Rensning af træterrasse i Silkeborg


Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Uanset om du accepterer vores tilbud i forlængelse af en prøverens, eller om du ganske simpelt booker os via mail eller telefon, så kan du forvente at vi dukker op til aftalt tid, på det aftalte sted. 

Hos Totalalgeservice vægter vi kundeservice højt, hvorfor du også kan forvente professionel vejledning omkring arbejde og efterfølgende vedligeholdelse, kompetent udførsel af selve arbejdet samt flotte resultater med garanti.

Efter ankomst går vi området igennem, så alt er klar til udførelsen af vores træterrasserens, eller rens af andre overflader i træ. Selve arbejdet i Silkeborg foretages med vores særlige hedevandsanlæg, der har mulighed for at rense med vandtemperatur på helt op til 120 grader. 

Brugen af vand der er så varmt sikrer at vi kan rense ved et lavere vandtryk, hvilket ikke ville være muligt hvis vi brugte koldere vand. Det slider mindre på terrassen eller andre arealer, ligesom det sikrer at vi dræber algesporerne, for et langtidsholdbart resultat.

 

Se forskellen før og efter en afrensning af din træterrasse

Trin 3 - Desinficering


 

Når vi tager ud for at udføre rens af træterrasser i Silkeborg og resten af Danmark, så gør vi det som udgangspunkt kun med vores hedevandsanlæg, der som tidligere nævnt kan rense med vand op til 120 grader. Det er nok til at dræbe mikroorganismerne, hvorfor det ikke er nødvendigt med brug af desinficering eller algemiddel.

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at der bruges algemiddel, da vi ønsker at skåne miljøet bedst muligt ved vores løbende arbejde. I særlige tilfælde eller ved et særligt ønske herom, er det dog ligeledes en arbejdsopgave vi kan løse. Er du i tvivl om behovet for brugen af algemiddel? Så kontakt os gerne!

Trin 4 - Imprægnering af træterrasse i Silkeborg


Imprægnering med nanoimprægnering på træ efter en afrensning ved Totalalgeservice

 

Når først vi har udført en rens af træterrassen, så vil både mos, alger og eventuelt skidt være renset væk. Den del sørger vores hedevandsanlæg for - med garanti! Derfor vil du stå med en flot afrenset træterrasse, der i mange tilfælde vil se ud nærmest som ny.

 

For at forlænge det flotte resultat, så anbefaler vi efterfølgende at udføre en imprægnering af træets overflade. En imprægnering forsegler overfladen, så det bliver sværere for alger og mos at trænge ind og sætte sig. Du kan se effekten af en imprægnering i vores video her på siden, eller læse mere via dette link: Træterrasse med imprægnering.

 

Har du en virksomhed eller et større areal som løbende skal holdes i stand?

Hos Totalalgeservice tilbyder vi 15 års garanti på vores imprægnering med en serviceaftale

 

 Punkt 5 - Afslutning & kvalitetstjek


 

Vi afslutter naturligvis vores arbejde med et kvalitetstjek. Det er afgørende vd vores virksomhed, at du som kunde er tilfreds. Derfor sørger vi for at kontrollere arbejdets udførsel, samt at du som kunde er tilfreds, før vi pakker bilen og tager afsted. Når vi til sidst forlader matriklen i Silkeborg, så sørger vi naturligvis for at alle arealer afleveres pæne og rengjorte efter os.

Få svar på dine spørgsmål om afrensning og algebehandling af træterrasse samt serviceaftale heraf.
Træterrasserens - Hvordan foregår en træterrasserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af din træterrasse og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Når vi kommer ud for at udføre træterrasserens, starter vi med at inspicere området, så vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven an. Så måler vi arealet op, så vi ved at du kun betaler for det areal du faktisk har.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på træterrassen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Så skyller vi rent efter os.

 

Herefter skal træet tørre og når det er helt tørt klar, så er det tid til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 15 års garanti med en serviceaftale ved os.

Træterrasserens - Træterrasserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Træterrasse der har sort lav eller sorte alger og er meget angrebet kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Træterrasserens kan tage alt mos, lav, skidt og snavs, når vi renser din træterrasse med varmt vand.

 

En algebehandling af træterrasse kan fjerne de grønne alger, som du har på terrassen, samt dræbe mos som sidder ovenpå træterrassen.

Træterrasserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min træterrasserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din træterrasserens. Derudover får du en varsling på SMS dagen før af medarbejderen samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved ved dig kl. 7:00.

Træterrasserens - Hvor længe efter en træterrasserens er min træterrasse pæne?

Når du får lavet en træterrasserens ved Totalalgeservic,e giver vi 15 års garanti på fornyet angreb af sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din træterrasse.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din træterrasse og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og træterrassens udseende vil afhænge meget af, hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Træterrasserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det først du vil opdage, der kommer på din træterrasse.

 

De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere. Når algerne har fået lov til at sidde så længe at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her vi anbefaler en træterrasserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halvt til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på træterrassen så dit træ kan flosse.

Træterrasserens - Skal min træterrasse imprægneres efter træterrasserens

Når vi har udført en træterrasserens, kommer vi og imprægnere træterrassen når den er helt tør. Imprægneringen danner et beskyttende lag på træterrassen efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Træterrasserens - Er imprægneringen ligesom at give min træterrasse olie?

Vi bruger en transparent imprægnering og træet får derfor ikke farve ligesom, hvis man bruger en olie efterfølgende. Imprægneringen beskytter lige så godt som en olie men giver ikke farven som olien gør.

 

Så hvis man vil give træterrassen en farve, skal man vælge olie.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.