fliser-top-banner

Træterrasserens i Herning

Træterrasserens pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet
 • check-icon-banner Du kan anvende servicefradraget på op til 6400 kr. pr. person, når du får udført træterrasserens

Få afrensning af træterrasse i Herning

Afrensning af træterrasse pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

Hvid du døjer med en træterrasse, der er næsten lige så grøn som græsset, så kan vi løse det med en rens af træterrasse i Herning. Vi har ved Totalalgeservice mange års ekspertise i at fjerne alger fra træ, fliser, tag og facade. 

 

Vi kan hjælpe dig af med de grønne alger ved hjælp af en afrensning med varmt vand. Herefter vil vi anbefale, at du får den efterbehandlet, enten med vores nanoimprægnering eller med olie. Vi går ved Totalalgeservice op i at give vores kunder en god service og et flot resultat, når vi laver træterrasserens i Herning. Vi vil derfor altid være klar til at vejlede dig så du kan få den rette behandling af din terrasse. 

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER. Hvis du drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen, er vi klar med træterrasserens i Herning.

Effektiv rens af træterrasser i Herning

  

 


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

 

Ovenfor kan du se, hvordan en træterrasserens i Herning forvandler den fra en grøn og trist affære til at få dem fine glas og træudtrykket tilbage. Hvis du også har en træterrasse, der ser ud som på det første billede, så er det en træterrasserens med imprægnering, som skal til for at give den det oprindelige udseende tilbage.

 

Vi kan hjælpe dig med din træterrasse i Herning ved hjælp af en rensningen som fjerne alger, mos og skidt som har samlet sig på den i løbet af årene. Når vi renser træterrasse i Herning, bruger vi et hedevandsanlæg, som kan få vandet til at blive 80-120 grader varmt. Det er effektivt og smart udstyr, der gør at vi kan derfor tilpasse vores rensning af træterrassen.

 

Hos Totalalgeservice har vi over 10 års erfaring med netop rens af træterrasser i blandt andet Herning. Vi kan ligeledes hjælpe med andre typer af rens som fliserens eller facaderens.


Her på siden kan du blive klogere på arbejdsprocessen, fremgangsmåde, priser og meget mere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Så ring på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk - så fremstår din terrasse snart pæn og ren igen!

Imprægnering af træterrasser i Herning

    

 


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

Hos Totalalgeservice anvender vi en nanoimprægnering til efterbehandling af din afrensede træterrasse i Herning. Nanoimprægneringen er transparant, hvilket vil sige, at den ikke giver farve til træet. Dog vil du kunne se træets naturlige farve og åre. Nanoimprægneringen vil hjælpe med at holde din træterrasse flot i mange år frem. 

 

Vi giver med et årligt vedligehold 15 års garanti på, at din træterrasse vil stå flot hver sommer.

 

Beskyttelse efter træterrasserens i Herning


I Danmark har vi et meget vådt vejr, som kan være udfordrende for din træterrasse. Den vil komme til at blive grøn og glat af algeangreb, hvis du ikke gør en aktiv indsats for at forbygge og behandle dette. 

 

Det kan som privatperson være svært at vide, hvad du præcis kan gøre mod de genstridige alger, så man ikke ødelægger træterrassen eller bruger kemikalier i forkerte mængder. Her er det rigtigt godt at få en professionel med ind over, så du kan få renset træterrassen i Herning og undgå at skade både træ og miljø.

 

Når du skal have behandlet din træterrasse i Herning med nanoimprægneringen, er det vigtigt, at den er rengjort i dybden. Det kan vi være behjælpelige med, da vi har en specialfremstillet maskine, som kan rense skånsomt og med varmt vand, så vi får dræbt alle mikroorganismer. Derved har vi en helt rengjort overflade. Her kommer nanoimprægneringen på, som danner en åndbar barriere på træet og begrænser risikoen for ny algevækst.

 

Professionel behandling af træet


Vi har ved Totalalgeservice mange års erfaring med at fjerne algevækst oh rense træterrasser i Herning. Derudover har vi fået udviklet udstyr, der gør os i stand til at rense med forskelligt tryk og temperatur på vandet alt efter, hvilket materiale vi skal afrense.

 

Da haven og din terrasse er med til at give huset et flot helhedsindtryk, er det vigtigt at vedligeholde sit udendørsareal, så det står flot. Samtidig er det også en bekostelig affære at skulle skifte træ eller fliser ud, fordi de ikke er blevet vedligeholdt ordentligt.

 

Få tilfredshedsgaranti på vores services


Vi prioriterer god kundeservice og solid kvalitet, når vi renser træterrasser i Vejle. Derfor kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os. Hvis du har spørgsmål, som du gerne vil have svar på angående rens eller imprægnering af træterrasse, må du endelig sige til.

 

Se imprægnering i spil på en træterrasse

Nanoimprægnering af træterrasse i Herning


 

Er du usikker på hvilken effekt en nanoimprægnering vil have på din træterrasse? Se Kasper her fra Totalalgeservice vise en træterrasse, som vi har afrenset og efterfælgende nanoimprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtig og fungerer som et beskyttende lag på træet. Det afviser vandet og gør træet mere modstandsdygtigt over for nye angreb fra alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER, hvis du ønsker dig professionel rens af træterrasse i Herning.

Få lavet en prøverens i Herning

  

Vi vil gerne lave en gratis prøverens


Hvis du er i tvivl om, hvordan din belægning vil se ud efter en afrensning af træterrassen i Herning, så book tid til en prøverens. Vi kommer ud til dig på et tidspunkt, der passer dig. Herefter vil vi sammen udvælge et område på ca. 1x1 meter, hvor vi kan lave prøverensen.

 

Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov, og du kan få et godt indblik i, hvordan din belægning vil komme til at se ud efter, vi har renset din træterrasse i Herning.

 

Selve prøverensen vil med vejledning og udregning af uforpligtende tilbud tage 10-30 minutter. Du vil så have et indblik i, hvordan din belægning vil komme til at se ud efter en afrensning med vores hedevandsanlæg. Herudover laver vi et skræddersyet tilbud til netop dit behov.

 

Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig, BESTIL NU.

Hvad koster rens af træterrasser i Herning?

  

Hos Totalalgeservice udfører vi rens af forskellige overflader som flisebelægninger, tage, facader, vinduer og træterrasser. Vi arbejder i Herning, men også i resten af Danmark. Vores priser på eksempelvis rens af træterrasse i Herning afhænger af opgavens samlede størrelse. Men med 10+ års brancheerfaring og status som en af Danmarks største algebehandlingsvirksomheder ved vi, hvad gode priser og god service er.


Du finder en oversigt over priser på algerbehandling af træterrasser HER. Har du uafklarede spørgsmål til vores arbejde, ønsker du et uforpligtende tilbud eller en gratis prøverens?

 

Så kontakt os gerne på mail: Kontakt@totalalgeservice.dk eller ring på 91 95 95 91.

 

Vi er det oplagte valg til hjælp med træterasserens i Herning!

Kasper fra Totalalgeservice

Få branchens bedste service

Hos Totalalgeservice giver vi den bedste service


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller skriv til os her.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice altid regne med at vi udfører et professionelt stykke rens af træterrasse i Herning. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet, og vi går altid op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3600,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra kvm udover de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 54,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrasse
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Træterrasserens i Herning
5 hurtige trin på træterrasserens ved Totalalgeservice i Herning

Trin 1: Opmåling, prøverens & tilbudsgivning


Ønsker du at se effekten af en afrensning, så kommer vi gerne forbi! Ved en prøverens afrenser vi cirka en kvadratmeter af din træterrasse, så du kan se forskellen som vores arbejde i Herning gør!

Giv os et kald på 91 95 95 91 eller send en mail til kontakt@totalalgeservice.dk - så kommer vi forbi til en snak om behov, udfører en prøverens og udarbejder et uforpligtende tilbud på hele opgaven.

Hvis du allerede er overbevist om arbejdets effektivitet, så kan vi springe prøverensen over. I stedet går vi direkte i sving med arbejdet, efter vi naturligvis har lavet en opmåling af arealet, så der ikke betales for meget for det udførte arbejde.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad træterrasserens vil koste for dig - helt uforpligtende! BESTIL HER

Trin 2 - Rensning af træterrasse i Herning


Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Uanset om du accepterer vores tilbud i forlængelse af en prøverens, eller om du ganske simpelt booker os via mail eller telefon, så kan du forvente at vi dukker op til aftalt tid, på det aftalte sted. 

Hos Totalalgeservice vægter vi kundeservice højt, hvorfor du også kan forvente professionel vejledning omkring arbejde og efterfølgende vedligeholdelse, kompetent udførsel af selve arbejdet samt flotte resultater med garanti.

Efter ankomst går vi området igennem, så alt er klar til udførelsen af vores træterrasserens, eller rens af andre overflader i træ. Selve arbejdet i Herning foretages med vores særlige hedevandsanlæg, der har mulighed for at rense med vandtemperatur på helt op til 120 grader. 

Brugen af vand der er så varmt sikrer at vi kan rense ved et lavere vandtryk, hvilket ikke ville være muligt hvis vi brugte koldere vand. Det slider mindre på terrassen eller andre arealer, ligesom det sikrer at vi dræber algesporerne, for et langtidsholdbart resultat.

 

Se forskellen før og efter en afrensning af din træterrasse

Trin 3 - Desinficering


 

Når vi tager ud for at udføre rens af træterrasser i Herning og resten af Danmark, så gør vi det som udgangspunkt kun med vores hedevandsanlæg, der som tidligere nævnt kan rense med vand op til 120 grader. Det er nok til at dræbe mikroorganismerne, hvorfor det ikke er nødvendigt med brug af desinficering eller algemiddel.

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at der bruges algemiddel, da vi ønsker at skåne miljøet bedst muligt ved vores løbende arbejde. I særlige tilfælde eller ved et særligt ønske herom, er det dog ligeledes en arbejdsopgave vi kan løse. Er du i tvivl om behovet for brugen af algemiddel? Så kontakt os gerne!

Trin 4 - Imprægnering af træterrasse i Herning


Imprægnering med nanoimprægnering på træ efter en afrensning ved Totalalgeservice

 

Når først vi har udført en rens af træterrassen, så vil både mos, alger og eventuelt skidt være renset væk. Den del sørger vores hedevandsanlæg for - med garanti! Derfor vil du stå med en flot afrenset træterrasse, der i mange tilfælde vil se ud nærmest som ny.

 

For at forlænge det flotte resultat, så anbefaler vi efterfølgende at udføre en imprægnering af træets overflade. En imprægnering forsegler overfladen, så det bliver sværere for alger og mos at trænge ind og sætte sig. Du kan se effekten af en imprægnering i vores video her på siden, eller læse mere via dette link: Træterrasse med imprægnering.

 

Har du en virksomhed eller et større areal som løbende skal holdes i stand?

Hos Totalalgeservice tilbyder vi 15 års garanti på vores imprægnering med en serviceaftale

 

 Punkt 5 - Afslutning & kvalitetstjek


 

Vi afslutter naturligvis vores arbejde med et kvalitetstjek. Det er afgørende vd vores virksomhed, at du som kunde er tilfreds. Derfor sørger vi for at kontrollere arbejdets udførsel, samt at du som kunde er tilfreds, før vi pakker bilen og tager afsted. Når vi til sidst forlader matriklen i Herning, så sørger vi naturligvis for at alle arealer afleveres pæne og rengjorte efter os.

Få svar på dine spørgsmål om afrensning og algebehandling af træterrasse samt serviceaftale heraf.
Træterrasserens - Hvordan foregår en træterrasserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af din træterrasse og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Når vi kommer ud for at udføre træterrasserens, starter vi med at inspicere området, så vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven an. Så måler vi arealet op, så vi ved at du kun betaler for det areal du faktisk har.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på træterrassen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Så skyller vi rent efter os.

 

Herefter skal træet tørre og når det er helt tørt klar, så er det tid til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 15 års garanti med en serviceaftale ved os.

Træterrasserens - Træterrasserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Træterrasse der har sort lav eller sorte alger og er meget angrebet kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Træterrasserens kan tage alt mos, lav, skidt og snavs, når vi renser din træterrasse med varmt vand.

 

En algebehandling af træterrasse kan fjerne de grønne alger, som du har på terrassen, samt dræbe mos som sidder ovenpå træterrassen.

Træterrasserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min træterrasserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din træterrasserens. Derudover får du en varsling på SMS dagen før af medarbejderen samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved ved dig kl. 7:00.

Træterrasserens - Hvor længe efter en træterrasserens er min træterrasse pæne?

Når du får lavet en træterrasserens ved Totalalgeservic,e giver vi 15 års garanti på fornyet angreb af sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din træterrasse.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din træterrasse og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og træterrassens udseende vil afhænge meget af, hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Træterrasserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det først du vil opdage, der kommer på din træterrasse.

 

De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere. Når algerne har fået lov til at sidde så længe at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her vi anbefaler en træterrasserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halvt til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på træterrassen så dit træ kan flosse.

Træterrasserens - Skal min træterrasse imprægneres efter træterrasserens

Når vi har udført en træterrasserens, kommer vi og imprægnere træterrassen når den er helt tør. Imprægneringen danner et beskyttende lag på træterrassen efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Træterrasserens - Er imprægneringen ligesom at give min træterrasse olie?

Vi bruger en transparent imprægnering og træet får derfor ikke farve ligesom, hvis man bruger en olie efterfølgende. Imprægneringen beskytter lige så godt som en olie men giver ikke farven som olien gør.

 

Så hvis man vil give træterrassen en farve, skal man vælge olie.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.