fliser-top-banner

Træterrasserens i Aarhus

Træterrasserens i Aarhus med pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet
 • check-icon-banner Du kan anvende servicefradraget på op til 6400 kr. pr. person, når du får udført træterrasserens

Se hvordan afrensning af træterrasse i Aarhus foregår ved Totalalgeservice

Afrensning af træterrasse i Aarhus pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

Hvis du bor i Aarhus og omegn er der stor sandsynlighed for at du døjer med alger på din træterrasse. Dette da der er mange skove og marker i Østjylland, som giver ekstra grobund for algerne.

Hvis du ligesom os også syntes at alger på din træterrasse er grimt, så fortvivl ej! Vi har løsningen!

Her viser vi hvordan Totalalgeservice kan få din træterrasse til at se ud efter en varmtvandsafrensning. Vi fjerner her alle alger og skidt så den står næsten som ny igen. Herefter anbefaler vi at få den imprægneret så den bliver mere modstandsdygtig overfor nye angreb af alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER. Hvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Hedevandsafrensning af træterrasse i Aarhus og omegn

  


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

 

Herover ser du et billede af en træterrasse som er angrebet af alger (det grønne). I Østjylland og Aarhus området er der især mange alger, da alger er små mikroorganismer der spreder sig med vinden og slår sig ned steder hvor der er fugtigt. Hvis algerne får lov til at gro kan de gøre din træterrasse meget glat og danner derfor risiko for faldulykker.

Det er derfor vigtigt at gå gjort noget ved algerne på din træterrasse, både for din og din families sikkerhed og da det bare ikke er pænt at se på.

Hvis din træterrasse er grøn, mørk og beskidt at se på, så er en hedevandsafrensning det rigtige valg for dig. Her for du afrenset din træterrasse skånsomt og effektivt. Vi fjerner her alt, mos, alger og skidt og din træterrasse vil komme til at se ud næsten som da den blev lagt.

 

Ingen kemikalier ved varmt vands afrensning


Ved Totalalgeservice går vi op i miljøet. Vi ved at der er mange søer og natur som vi gerne vil passe på i Aarhus og omegn. Vi går derfor meget op i ikke at anvende kemi hvor dette ikke er nødvendigt. Vi har derfor valgt at anvende hedevands afrensning. Dette så vi undgår at bruge kemikalier på din terrasse. Det høje tryk på vandet i kombination med den høje temperatur kan nemlig klare opgaven uden en masse unødvendige kemikalier. Derfor er det en god idé at vælge vores hedevands afrensning. Vi garanterer dig for, at du vil blive glad for resultatet. Det er næsten som at få en ny terrasse, når man får fjernet alt vinterens skidt og snavs i dybden.

 

Bliv sommerklar i Aarhus


Når du har fået din træterrasse gjort pæn igen ved hedevandsafrening anbefaler vi at man får behandlet den efterfælgende så den bliver mere modstandsdygtig over for nye angreb af alger.

Dette kan gøres ved at du selv giver din træterrasse olie efterfølgende, ellers kan vi være behjælpelige med at imprægnere træet med en transparent nanoimprægnering. Nanoimprægnering danner en hinde der beskytter træet så vandet ikke trænger ind. Algerne får derfor svært ved at gro, da de vokser bedst i et fugtigt miljø.

Lad os hjælpe med at gøre din træterrasse sommerklar. Så du igen kan nyde træterrasse og hygge med vennerne rundt om grillen.

 

Vi garanterer fordelagtige priser og tårnhøj kvalitet.

 

Hvis du er interesseret i rens ad din træterrasse  i Aarhus og omegn så tøv ikke med at kontakte os på 91 95 95 91 eller HER

Imprægnering af træterrasser i Aarhus

  


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

Som du ser på billedet her, løber vandet af træet uden at trænge ind. Dette hjælper træet med at holde sig flot og slidstærkt i mange år. Det er derfor vigtigt at få din træterrasse efterbehandlet, når du har fået den afrenset. Hvis du godt kan lide det naturlige look træet har, så er en nanoimprægnering, det rette valg. Totalalgeservice anvender en nanoimprægnering som er transparant og vi giver samtidig garanti, ved efterfølgende serviceaftale på 15 år. 

 

Beskyt til træterrasse i Aarhus

 

Da der er mange i Aarhus og omegn der vælger at få anlagt en træterrasse, som blender ind det naturskønne område, er det også vigtigt her at tænke på vedligeholdelse af denne.

Totalalgeservice kan være behjælpelig med at give din nyanlagte træterrasse optimal beskyttelse men en transparant imprægnering. Dette kan med en serviceaftale sikre dig at din træterrasse vil fremstå flot og velholdt med garanti i op til 15 år.

 

Professionel behandling

 

Totalalgeservice anvender altid det bedste udstyr på markedet. Det sikrer dig at din træterrasse får den bedste og mest holdbare nanoimprægnering på markedet. 

Især i Aarhus er der mange flotte huse og villaer. Det giver derfor det bedste helhedsindtryk hvis udearealet også matcher huset. Så hvis du også er træt af at dit udeareal ser træt og kedeligt ud så kontakt os for et uforpligtende tilbyd på vedligehold af din træterrasse så du selv slipper for besværet.

 

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores services, samt 15 års garanti med vores serviceaftale.

 

Vi sætter din oplevelse i højsædet, og derfor prioriterer vi god kundeservice og solid kvalitet. Derfor kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os, hvis du har nogen spørgsmål, som du gerne vil have svar på ang. imprægnering af træterrasse, inden vi går i gang.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træterrasserens eller nanoimprægnering af din træterrasse i dag på 91 95 95 91 eller HER

 

Se hvordan imprægneringen virker på en træterrasse.

Nanoimprægnering af træterrasse i Aarhus.


 

Se her når Kasper fra Totalalgeservice viser hvordan imprægneringen virker på en træterrasse, vi har afrenset og som efterfølgende er blevet imprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtigt og laver et beskyttende lag på træet som afskyer vandet og gør det mere modstandsdygtigt overfor nye angreb af alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HERHvis du også drømmer om at få din træterrasse til at fremstå næsten som ny igen.

Gratis prøverens

  

Totalalgeservice tilbyder vi altid at komme og lave en gratis prøverens.Ved en prøverens kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedevandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter afrensningen. Vi regner så et tilbud ud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er.

 

Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig, BESTIL NU.

Kasper fra Totalalgeservice

Hvorfor vælge os

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller skriv til os her.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.


Læs mere omkring afrensning af træterrasser i Silkeborg

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3600,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra kvm udover de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 54,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrasse
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Træterrasserens
5 hurtige trin på træterrasserens ved Totalalgeservice

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op, så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.

Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan din treæterrasse vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad træterrasserens vil koste for dig - helt uforpligtende! BESTIL HER

Trin 2 - Rensning af træterrasse


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af træterrasser og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg, som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand. Vi slider derfor ikke lige så meget på træet og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand, så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også rigtig dårligt for miljøet.

Trin 4 - Imprægnering af træterrasse


 

Med imprægneringen forsegler du træets overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering er transparant, så det er ikke en olie til træterrassen men giver en lige så god beskyttelse, måske endda bedre. Imprægnering bliver brugt efter træterrassen er renset. Det er altså vigtigt, at træet er ordentlig rent inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både rens og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 15 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Trin 5 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Få svar på dine spørgsmål om afrensning og algebehandling af træterrasse samt serviceaftale heraf.
Træterrasserens - Hvordan foregår en træterrasserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af din træterrasse og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Når vi kommer ud for at udføre træterrasserens, starter vi med at inspicere området, så vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven an. Så måler vi arealet op, så vi ved at du kun betaler for det areal du faktisk har.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på træterrassen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Så skyller vi rent efter os.

 

Herefter skal træet tørre og når det er helt tørt klar, så er det tid til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 15 års garanti med en serviceaftale ved os.

Træterrasserens - Træterrasserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Træterrasse der har sort lav eller sorte alger og er meget angrebet kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Træterrasserens kan tage alt mos, lav, skidt og snavs, når vi renser din træterrasse med varmt vand.

 

En algebehandling af træterrasse kan fjerne de grønne alger, som du har på terrassen, samt dræbe mos som sidder ovenpå træterrassen.

Træterrasserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min træterrasserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din træterrasserens. Derudover får du en varsling på SMS dagen før af medarbejderen samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved ved dig kl. 7:00.

Træterrasserens - Hvor længe efter en træterrasserens er min træterrasse pæne?

Når du får lavet en træterrasserens ved Totalalgeservic,e giver vi 15 års garanti på fornyet angreb af sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din træterrasse.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din træterrasse og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og træterrassens udseende vil afhænge meget af, hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Træterrasserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det først du vil opdage, der kommer på din træterrasse.

 

De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere. Når algerne har fået lov til at sidde så længe at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her vi anbefaler en træterrasserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halvt til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på træterrassen så dit træ kan flosse.

Træterrasserens - Skal min træterrasse imprægneres efter træterrasserens

Når vi har udført en træterrasserens, kommer vi og imprægnere træterrassen når den er helt tør. Imprægneringen danner et beskyttende lag på træterrassen efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Træterrasserens - Er imprægneringen ligesom at give min træterrasse olie?

Vi bruger en transparent imprægnering og træet får derfor ikke farve ligesom, hvis man bruger en olie efterfølgende. Imprægneringen beskytter lige så godt som en olie men giver ikke farven som olien gør.

 

Så hvis man vil give træterrassen en farve, skal man vælge olie.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.