fliser-top-banner

Træterrasserens i Aarhus

Træterrasserens i Aarhus med pris fra KUN 25 kr. pr. m2
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din træterrasse
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse bliver behandlet skånsomt og effektivt
 • check-icon-banner Du kan få 15 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Du får den bedste imprægnering på markedet

Se hvad en træterrasserens i Aarhus gør

Afrensning af træterrasse i Aarhus pris fra KUN 25 kr. pr. m2


 

Hvis du bor i Aarhus og omegn er der stor sandsynlighed for, at du døjer med alger på din træterrasse. Det skyldes, at der er mange skove og marker i Østjylland, som giver ekstra grobund for algerne. Hvis du ligesom os synes, at alger på træterrassen er grimme, så fortvivl ej! Vi står klar til at lave træterrasserens i Aarhus.

 

Her viser vi, hvordan vi fra Totalalgeservice kan få din træterrasse til at se ud efter en varmtvandsafrensning. Vi fjerner alle alger og skidt, så den står så godt som ny igen. Derudover anbefaler vi, at du får den imprægneret, så den bliver mere modstandsdygtig over for nye angreb fra alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER, hvis du ønsker træterrasserens i Aarhus. Vi realiserer din drøm om at få din træterrasse til at fremstå så godt som ny igen.

Hedevandsrens af træterrasse i Aarhus

  


Se hvordan en træterrasse ser ud før, under og efter afrensning

 

 

Ovenfor ser du et før-billede af en træterrasse, som er angrebet af alger. I Østjylland og Aarhus-området er der specielt mange alger. Det er, fordi alger er små mikroorganismer, der spreder sig med vinden og slår sig ned på steder, hvor der er fugtigt. Hvis algerne får lov til at gro kan de gøre din træterrasse meget glat og danner derfor risiko for faldulykker. Det er derfor vigtigt at få renset træterrassen i Aarhus for alger.

 

En algeramt terrasse er bare heller ikke pæn at se på. Hvis din træterrasse er grøn, mørk og beskidt at se på, så er en træterrasserens i Aarhus med hedevandsafrensning det rigtige valg for dig. Her får du afrenset din træterrasse skånsomt og effektivt. Vi fjerner mos, alger og skidt, og din træterrasse vil komme til at se ud næsten, som da den først blev lagt.

 

Undgå kemikalier ved varmtvandsafrensning


Hos Totalalgeservice går vi op i miljøet, og vi ved, at der er mange søer og meget natur, som vi skal passe på, når vi laver terrasserens i Aarhus og omegn. Vi vil ikke anvende kemi, hvor det ikke er nødvendigt. Derfor har vi valgt at anvende hedevands afrensning, så vi undgår at bruge kemikalier på din terrasse.

 

Det høje tryk på vandet i kombination med den høje temperatur kan nemlig klare opgaven uden en masse unødvendige kemikalier. Derfor er det en god idé at vælge vores terrasserens i Aarhus. Vi garanterer dig, at du vil blive glad for resultatet. Det er næsten som at få en ny terrasse, når man grundigt og effektivt får fjernet alt vinterens skidt og snavs.

 

Bliv sommerklar med terrasserens i Aarhus


Lad os hjælpe med at gøre din træterrasse sommerklar, så du igen kan nyde træterrasse og hygge med vennerne rundt om grillen. Når du har fået lavet terrasserens i Aarhus ved hedevandsafrening, anbefaler vi, at du får behandlet den efterfølgende. På den måde bliver den ikke kun pæn, men også mere modstandsdygtig over for nye angreb fra alger.

 

Dette kan gøres ved, at du selv giver din træterrasse olie efterfølgende. Alternativt kan vi være behjælpelige ved at imprægnere træet med en transparent nanoimprægnering. Nanoimprægnering danner en hinde, der beskytter træet, så vandet ikke trænger ind. Algerne får derfor svært ved at gro, da de vokser bedst i et fugtigt miljø.

 

Vi garanterer fordelagtige priser og tårnhøj kvalitet på vores terrasserens i Aarhus.

 

Hvis du er interesseret i rens af din træterrasse i Aarhus og omegn, så tøv ikke med at kontakte os på 91 95 95 91 eller HER

Effekten af imprægnering af træterrasser

  


Imprægnering af træterrasse se effekten

 

Som du ser på billedet ovenover, løber vandet af træet uden at trænge ind. Imprægneringen hjælper træet med at holde sig flot og slidstærkt i mange år. Det er derfor vigtigt at få din træterrasse efterbehandlet, når du har fået den afrenset. Hvis du godt kan lide det naturlige udtryk, træet har, så er en nanoimprægnering, det rette valg. Hos Totalalgeservice anvender vi en nanoimprægnering som er transparant, når vi laver terrasserens i Aarhus. Samtidig giver vi en garanti på 15 år i vores serviceaftale.

 

Beskyttelse til træterrasser i Aarhus

Da der er mange i Aarhus og omegn, der vælger at få anlagt en træterrasse, som passer ind det naturskønne område, er det også vigtigt her at tænke på vedligeholdelse af denne. Vi kan være behjælpelige med at give din nyanlagte træterrasse optimal beskyttelse med en transparant imprægnering. Med en serviceaftale sikres du, at din træterrasse vil fremstå flot og velholdt med garanti i op til 15 år.

 

Professionel behandling

Hos Totalalgeservice anvender vi altid det bedste udstyr på markedet. Dermed får du ved vores træterrasserens i Aarhus altid den bedste og mest holdbare nanoimprægnering på markedet. Især i Aarhus er der mange flotte huse og villaer. Det giver derfor det bedste helhedsindtryk, hvis udearealet også matcher huset. Så hvis du også er træt af, at dit udeareal ser kedeligt ud, må du endelig kontakte os for et uforpligtende tilbud på vedligehold af din træterrasse. Vi renser din træterrasse i Aarhus, så du selv slipper for besværet.

 

Vi sætter din oplevelse i højsædet, og derfor prioriterer vi god kundeservice og solid kvalitet. Altså kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os, hvis du har nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på ang. imprægnering eller rens af træterrasse i Aarhus, inden vi går i gang.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træterrasserens i Aarhus eller nanoimprægnering i dag på 91 95 95 91 eller HER

 

Se imprægnering virke på en træterrasse

Nanoimprægnering af træterrasse i Aarhus


 

Her viser Kasper fra Totalalgeservice, hvordan imprægneringen virker på en træterrasse, som vi har afrenset og som efterfølgende er blevet imprægneret. Nanoimprægneringen er gennemsigtig og fungerer som et beskyttende lag på træet, der afviser vandet og gør træet mere modstandsdygtigt over for nye angreb fra alger.

 

Kontakt os i dag på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER

Gratis prøverens i Aarhus

  

Vi laver altid gerne en gratis prøverensVed en prøverens i Aarhus kommer vi ud til dig, når det passer dig. Prøverensen tager mellem 10-30 minutter. Her renser vi med vores hedevandsanlæg, der giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som samtidig er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade.

 

Efter vi har renset 1x1 meter, får vi en god snak om netop dine behov. Ud fra samtalen kan du få et godt indblik i, hvordan din belægning vil komme til at se ud efter afrensningen. Vi regner så et tilbud ud til dig på stedet, efter vi har målt arealet op og vurderet, hvor angrebet området er.

 

Det hele er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig, BESTIL NU.

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og ansvarligt
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra kvm ud over de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 45,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og forsvarligt
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger på en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Den fjerner grønne alger effektivt
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb