fliser-top-banner

Totalalgeservices serviceaftale - træterrasse

Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon-banner Vi giver 15 års garanti - med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Din træterrasse kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din træterrasse er blevet behandlet med nanoimprægnering
 • check-icon-banner Du slipper for alt besværet

Serviceaftale med Totalalgeservice


Med hedevandsafrensning af din træterrasse fra Totalalgeservice vil din træterrasse komme til at stå næsten som ny igen. Det resultat vil du selvfølgelig gerne beholde og det kan vi sørge for. Dog vil der altid være algespore i luften, som kan sætte sig ovenpå imprægnering og selvom det er sværere for algerne at få grobund ovenpå imprægnering, så kan der godt udvikle sig grønne alger ovenpå imprægneringen. Disse kan, hvis de får lov til at blive siddende udvikle sig til fornyede angreb af alger. Det er derfor vigtigt at du vedligeholder arealet efter en afrensning for at bibeholde det flotte resultat.

 

Vi har ved Totalalgeservice 15 års garanti - hvis du laver en serviceaftale ved os.

- Denne er uforpligtende og kan opsiges fra år til år.


 

Hvis du indgår en serviceaftale med Totalalgeservice, vil vi hvert år komme ud for at inspicere dit areal. Vi kigger her om alt er som det skal være og så sprøjter vi et desinficerende middel ud på træterrassen, så den er fri for alger til efteråret. Dette vil fjerne de algesporer, der kan have sat sig det sidste års tid. Du er derfor sikret imod nye angreb af alger. Hvis du ønsker at den skal være fri for grønne alger i efteråret og vinteren så kan man tilkøbe en ekstra behandling for at forebygge angreb der.

 

Se også hvilke andre opgaver vi yder serviceaftale til HER

Imprægnering af træterrasse


Hvis du gerne vil sikre, at din træterrasse holder sig flot og slidstærk i mange år frem, er den rette imprægnering vejen frem. Vores imprægnering af træterrasser giver et flot og ensartet look, som du med garanti ville kunne sætte pris på, når du nyder solstrålerne fra din terrasse.

 

Beskyt til træterrasse


Imprægnering fungerer som et beskyttende lag på din træterrasse, og er altså med til at vedligeholde din terrasse og gøre den slidstærk i det til tider barske vejr, vi har i Danmark.

Imprægneringen kræver, at terrassen først er blevet ordentlig rengjort. Dette kan vi selvfølgelig også klare. Herefter kan imprægnering finde sted. Imprægnering af træterrasse beskytter træet samtidig med, at det bibeholder åndbarheden og begrænser risikoen for ny algevækst.

 

Professionel behandling


Vores behandling af træterrasser sker selvfølgelig med professionelt udstyr, der sikrer, at din terrasse kommer til at stå smuk og indbydende. Da terrassen spiller en stor rolle i forhold til helhedsindtrykket af hus og have, er det afgørende, at den bliver behandlet med de bedste midler og udstyr.

 

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores services, samt 15 års garanti med vores serviceaftale.


Vi sætter nemlig din oplevelse i højsædet, og derfor prioriterer vi god kundeservice og solid kvalitet. Derfor kan du også altid få gratis og uforpligtigende vejledning hos os, hvis du har nogen spørgsmål, som du gerne vil have svar på ang. imprægnering af træterrasse, inden vi går i gang.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak om netop dine ønsker og behov eller skrive til os her.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr og materialer på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Priser for algebehandling og afrensning af træterrasse samt serviceaftale.

 

Efterårstilbud

 

-40%

 

- på afrensning og imprægnering af træterrasse 

 

 

Opstartspakke træterrasserens

 

Før 6000,-

 

Nu 3600,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra kvm udover de første 50 m2

 

Før 90,- pr m2

 

Nu 54,- pr m2

 • check-icon Det er m2 efter opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning KUN med varmt vand
 • check-icon Vi afrenser skånsomt og på den mest miljøvenlig måde
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale af træterrasse

 

750,- op til 50 m2

 

- Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Få en flot træterrasse i 15 år - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrasse
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Træterrasserens
5 hurtige trin for afrensning af træterrasse ved Totalalgeservice

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud. BESTIL HER

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.
Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan din træterrasse vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad afrensning af din træterrasse vil koste for dig - helt uforpligtende!

Trin 2 - Rensning af træterrasse


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.
Vi har mange års erfaring med afrensning af træterrasser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på træet og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer.

Derudover er det også dårligt for miljøet.

Trin 4 - Imprægnering af træterrasse


 

Med imprægneringen forsegler du træets overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering er transparant, så det er ikke en olie til træterrassen men giver en lige så god beskyttelse, måske endda bedre. Imprægnering bliver brugt efter træterrassen er renset. Det er altså vigtigt, at træet er ordentlig rent, inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både rens og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 15 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Trin 5 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave, før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse af din træterrasserens BESTIL HER.

Få svar på dine spørgsmål om træterrasserens og algebehandling af træterrasse samt serviceaftale heraf
Træterrasserens - Hvordan foregår en træterrasserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din træterrasse, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af din træterrasse og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop din træterrasse. Derved er du sikret at din træterrasse ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Når vi kommer ud for at udføre træterrasserens, starter vi med at inspicere området, så vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven an. Så måler vi arealet op, så vi ved at du kun betaler for det areal du faktisk har.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på træterrassen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Så skyller vi rent efter os.

 

Herefter skal træet tørre og når det er helt tørt klar, så er det tid til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 15 års garanti med en serviceaftale ved os.

Træterrasserens - Træterrasserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Træterrasse der har sort lav eller sorte alger og er meget angrebet kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Træterrasserens kan tage alt mos, lav, skidt og snavs, når vi renser din træterrasse med varmt vand.

 

En algebehandling af træterrasse kan fjerne de grønne alger, som du har på terrassen, samt dræbe mos som sidder ovenpå træterrassen.

Træterrasserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min træterrasserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din træterrasserens. Derudover får du en varsling på SMS dagen før af medarbejderen samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved ved dig kl. 7:00.

Træterrasserens - Hvor længe efter en træterrasserens er min træterrasse pæne?

Når du får lavet en træterrasserens ved Totalalgeservic,e giver vi 15 års garanti på fornyet angreb af sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din træterrasse.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din træterrasse og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og træterrassens udseende vil afhænge meget af, hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Træterrasserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det først du vil opdage, der kommer på din træterrasse.

 

De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere. Når algerne har fået lov til at sidde så længe at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her vi anbefaler en træterrasserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halvt til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på træterrassen så dit træ kan flosse.

Træterrasserens - Skal min træterrasse imprægneres efter træterrasserens

Når vi har udført en træterrasserens, kommer vi og imprægnere træterrassen når den er helt tør. Imprægneringen danner et beskyttende lag på træterrassen efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Træterrasserens - Er imprægneringen ligesom at give min træterrasse olie?

Vi bruger en transparent imprægnering og træet får derfor ikke farve ligesom, hvis man bruger en olie efterfølgende. Imprægneringen beskytter lige så godt som en olie men giver ikke farven som olien gør.

 

Så hvis man vil give træterrassen en farve, skal man vælge olie.

Algebehandling - Hvordan foregår en algebehandling?

Totalalgeservice bruger kun miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og gør det altid efter de gældende forskrifter.

 

En algebehandling fjerner alle former for grønne alger, røde alger, gule alger, sorte alger, og har en effektiv virkning mod lav og mos. Selve den endelige effekt af vores algebehandling, vil du først se efter 6-12 mdr.

 

Du vil ikke kunne se, at vi har påført produktet efter 15 min. I ca. 15 min. efter påføringen vil overfladen se våd ud, men vil tørre op normalt. Produktet er farveløst og giver ingen farvenuance.

Algebehandling - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min algebehandling?

Totalalgeservice giver altid en varsling på sms og email mindst dagen før, at vi kommer for at udføre selve algebehandlingen, da disse behandlinger er meget afhængige af vejret.

Algebehandling - Hvor mange behandlinger skal man have for at mit tag er fri for mos og alle alger?

Hvis dit tag er meget angrebet af alger og mos, anbefaler vi at man får en chokbehandling. En chokbehandling er, hvor vi kommer ud og algebehandler dit tag en gang og så igen efter 2 til 6 måneder.

 

Herefter vil du være kommet meget i bund med dine alger og mos og kan så fortsætte med 1 behandling om året som normalt.

Algebehandling - Hvilke produkter bruger i ?

Når vi kommer for at algebehandle følger vi ALTID de gældende retningslinjer.

Vi bruger et produkt som hedder Neutralon som er godkendt af miljøstyrelsen

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.