fliser-top-banner

Tømrer

Få lavet mindre og mellemstore entreprise opgaver
  • check-icon-banner Tømrer med over 10 års erfaring
  • check-icon-banner Entreprise opgaver udført professionelt
  • check-icon-banner Få udlevet drømmene om det perfekte hus

Hyr en dygtig tømrer til entreprise

20230214 134331

Måske er det ikke en fliserens eller en rensning af træterrasse, men snarere et nyt projekt på huset, du søger? Hos Totalalgeservice vil vi gerne kunne tilbyde dig hele pakken, så du kan få realiseret dine drømme om det perfekte hus. Derfor har vi en kompetent tømrer tilknyttet, som kan klare mindre og mellemstore entreprise opgaver.

 

Drømmer du for eksempel om at få udført et nyt byggeprojekt i huset? Hvis du skal have lavet nogle ændringer på badeværelset, i køkkenet eller stuen, står vores tømrer klar til at hjælpe dig. Han har erfaring med både entreprise på gulve, vægge og lofter. Og har du har været tilfreds med nogle andre services her fra Totalalgeservice, vil du helt sikkert også blive tilfreds med vores tømrers arbejde. Det er nemlig i høj kvalitet.

  

 

En tømrer med stor erfaring og viden

Vores tilknyttede tømrer blev udlært i 2009, så der ligger over et årtis erfaring i hans hænder. Dermed kan vi også tilbyde tømrerarbejde, som er udført på baggrund af stor viden om tømrergerningen. Hans arbejde bærer præg af opmærksomhed på detaljerne, forstand på det gode håndværk og ordentlighed – kerneværdier for vores håndværker.

 

Vi har base i Silkeborg, og derfor laver vores tømrer i udgangspunktet entreprise i Jylland og på Fyn. I nogle tilfælde kan han godt hyres til at lave tømrerarbejde på Sjælland. Det afhænger lidt af opgavens omfang, men vi er altid åbne over for forespørgsler. I hvert fald vil vi altid gøre, hvad vi kan for at finde en løsning, der passer til dig.

Få lavet tilbygning og renovering

Da det kun er en enkelt tømrer, vi har tilknyttet, er det i reglen mindre og mellemstore entreprise opgaver, vi kan tilbyde hjælp til. Savner du mere plads på badeværelset eller i stuen? Så er en tilbygning løsningen for dig, og det kan vores tømrer klare, uanset om det er en udvidelse af badeværelset eller en ny udestue eller.

 

De entreprise opgaver, vi kan tage, indebærer ikke kun nye tilbygninger. Skal du have lavet renovering af dele af dit hus, vil vi naturligvis også gerne hjælpe dig. Vores tømrer har masser af erfaring med mindre og mellemstore renoveringer, der både forbedrer husets funktionalitet og udtryk. Det kan du drage fordel af, når du vil have udlevet et drømmeprojekt.

 

Derudover har tømreren her fra Totalalgeservice også erfaring med større ombygninger, hvor der laves mere omfattende tiltag på huset. Hvad end tilbygningen, ombygningen eller renoveringen skal laves indenfor eller udenfor, kan han være behjælpelig.

20230214 134249

Søger du tømrer til tag, gulv eller væg?

Vores tømrers arbejde kan også opdeles i tag, gulv og væg. Skal du have lavet en tagrenovering, taglægning eller andet tagarbejde? Dit gamle tag vil komme til at stå knivskarpt, hvis du vælger vores tømrer. Har du planer om at få lagt et nyt tag, vil vi også levere et resultat, som du kan nyde og stolt vise frem.

 

Uanset hvilken opgave, der måtte være i forbindelse med dit gulv, er du også kommet til det rette sted. Skal du have lagt laminatgulv eller plankegulv, og skal det ligge snorlige? Vores tømrer er den rette mand til den slags entreprise. Når gulvlægningen udføres af en professionel, vil resultatet blive præcist, som det skal være.

 

Væggene kan vi ligeledes hjælpe dig med. Skal der opføres en ny væg, kan tømreren klare den. Montering og udskiftning af vinduer samt montering og udskiftning af døre hører også til på listen over vores tømrerservices. I naturlig sammenhæng med at vi renser træterrasser, kan vores tømrer også bygge træterrasse, hvis du ønsker det.

Kontakt os for et bud på tømrerens pris

Jo større dit projekt er, des større udgifter er der naturligvis i både mandetimer for vores tømrer og materialeindkøb. Men vi vil altid give dig et ærligt estimat og en god pris på tømrerarbejdet. I vores tømrer kan du være sikker på, at du ikke kun får en god pris. Du får professionelt tømrerarbejde i høj kvalitet. Ligesom med alle vores andre services ligger kvaliteten af tømrerarbejdet os nemlig meget på sinde.

 

Tilbygning, renovering, montering af vindue, opførelse af træterrasse – alle dele af huset skal spille sammen i helhedsindtrykket. Hvis du skal have lavet flere forskellige tiltag, vil vi sammen med vores tømrer prøve at skræddersy et fordelagtigt tilbud til dig, så dit hus kan blive imponerende smukt. Kontakt os meget gerne angående tømrerarbejdet, så vil vi rådgive dig i øjenhøjde.