fliser-top-banner

Fliserens Viborg

Fliserens med 20 års garanti - ved serviceaftale
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Miljøvenlig fliserens i Viborg

  

 

 

Bor du i Viborg eller omegn og har du behov for en fliserens, udført af professionelle med respekt for miljøet? I så fald er du havnet det helt rette sted! Hos Totalalgeservice arbejder vi med rens af fliser, facader, tagarealer og andre områder. Vi har gjort det i over 10 år, med en høj grad af kundeservice ved kunder fordelt over hele Danmark! Hos os kan du få fliserens i Viborg.

 


herregårdssten fliserens før og efter

 

Effektiv fliserens i Viborg & omegn

  

Selvom boligens udtryk indvendigt er vigtigt, så er der ingen tvivl om, at også udearealerne har stor betydning for det samlede indtryk. Det gælder både for virksomheders fremtræden, for vurdering ved salg af privat ejendom, samt ved den daglige brug - eksempelvis ved besøg fra familie og venner. Udearealerne kan blive smukke med en fliserens i Viborg.

 

En af de store plager for netop udearealerne er mos og alger på flise- og gangarealer, samt på facader, træterrasser og andre områder. Hos Totalalgeservice er vi eksperter i at få disse overflader til at fremstå rene og præsentable igen, hvorfor vi blandt andet tilbyder vores kunder rens af fliser i Viborg, men også i resten af Danmark.


Overvejer du en fliserens, men er du i tvivl om effekten eller prisen?

 

Så giv os et kald på 91 95 95 91, eller skriv HER.

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave.

 


 

 

Sådan fungerer rens af fliser i Viborg

  

Hos Totalalgeservice har vi stor erfaring med fliserens og imprægnering i Viborg. Når vi arbejder med netop rens af fliserne, så gør vi ved ved brugen af et hedevandsanlæg, som kan opvarme vandet helt op til 120 grader. 

 

Brugen af vores professionelle anlæg giver os mulighed for effektiv fliserens i Viborg, uden brugen af kemikalier, til stor glæde for miljøet. Vi kan desuden rense ved lavere tryk på anlægget, da den højere temperatur sørger for at rense i bund, hvilket er ensbetydende med mindre slid på overfladen. Omvendt vil et anlæg der benytter koldt vand kræve højere tryk, hvilket vil slide på fliser, men også ved træterrasserens og andre typer af rense opgaver.

 

Før en fliserens i Viborg startes, så laver vi naturligvis en præcis opmåling af området. Det er denne opmåling samt flisernes tilstand, der i fællesskab danner rammerne for prisen. Med mange år i branchen er vi dog overbeviste om, at både service og priser hos Totalalgeservice er yderst konkurrencedygtige.

 

Afrensning af fliser i Viborg

 

Efter opmålingen er vi klar til at gå i gang med selve fliserensningen i Viborg. Til denne bruger vi det fornævnte hedvandsanlæg, der via varmt vand og højtryk kan få bugt med selv det værste snavs, fastgroede alger og mos fra de fugtige vintermåneder. Selve arbejdstiden afhænger naturligvis af området som skal renses, samt hvor medtagede fliser eller andre områder er. 

 

Om du ønsker at være hjemme under fliserensningen i Viborg er op til dig, men når vi kommer til aftalt tid på det aftalte sted, så skal arealet være ryddet for biler, cykler, havemøbler og andre ting, så vi kan gå i gang med selve renseprocessen. 

 

Når vi er færdige med vores fliserens i Viborg, så vil dine fliser fremstå pæne og præsentable igen. herefter kan de forblive som de er, men vi anbefaler i alle tilfælde at få udført en efterfølgende imprægnering. Når vi giver vores tilbud, så vil det som oftest være én samlet løsning, da alt andet dårligt giver mening.

 

Med en imprægnering af fliserne forsegles overfladen. Det gør netop fliseoverfladen langt mere modstandsdygtig overfor alger, skidt og mos. Helt simpelt dannes der en vandafvisende hinde, som også gør det svært for svampesporer og andet at trænge ind i flisen på ny. Derved forlænges det flotte resultat, ligesom vedligeholdelse fremadrettet gøres langt lettere.

 

Vi rydder op efter os selv - og kommer gerne igen!

 

Når vores fliserens i Viborg er fuldført og du som kunde er tilfreds, så sørger vi naturligvis for at rydde pænt op efter os selv og vores arbejde, så du kan nyde resultatet af vores arbejde. Efter højtryksrensning af fliser i Viborg anbefaler vi som udgangspunkt en fordeling af flisesand på området, så “revnerne” mellem dine fliser kan blive fyldt på ny. Her kan vi naturligvis hjælpe.

Med styr på det sidste og bilen pakket, så tager vi pænt afsked og kører vores vej. Vi kører med forventningen om at have leveret en service så god, at vi også bliver valgt næste gang behovet opstår for fliserens i Viborg. Vii er klar over at glade kunder er vores levebrød. For virksomheder og grundejere med større arealer, tilbyder vi ligeledes 20-års garanti på vores fliserens med imprægnering i Viborg, ved indgåelse af en løbende fliserens serviceaftale


 

Ønsker du et samlet tilbud?

Ring på 91 95 95 91, eller skriv HER

 

Før og efter en fliserens af Totalalgeservice

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Hvad koster fliserens i Viborg

  

Hos Totalalgeservice er vi eksperter i fliserens! Vi har flere kunder i Viborg og hjælper også gerne dig. Prisen på fliserens i Viborg afhænger af arealets samlede størrelse, samt hvor plaget dine fliser er. Vi kommer med glæde forbi og laver en opmåling af området samt en gratis prøverens, så du kan få en idé om effekten af vores arbejde samt et konkret tilbud på fliserensningen i Viborg. 


Har du en simpel opgave, så tag et kig på vores side med fliserens priser. Ved større eller mere komplicerede opgaver, eller ved udførsel af flere opgaver på en gang, så giver vi gerne et samlet og uforpligtende tilbud på hele opgaven.

Har du spørgsmål til vores ydelser, priser, mulighed for rens eller noget helt andet? 

  

 

Lad os tage en uforpligtende snak om din opgave!

Ring til os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk

- vi glæder os til at høre fra dig.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 2500,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 40,- pr m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest