Fliserens i Vejle

Få flotte fliser med garanti

check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!
Fortæl os om din opgave
Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave - det er 100% uforpligtende!
* Vi ringer ikke efter kl 20.00.
Fliserens i Vejle effektiv rens af fliser

 

Har du en indkørsel dækket i alger? Er dine havefliser grønnere end nogensinde før? Er dine fliseområder dækket af flisepest, mos, alger og skidt? Uanset hvilke problemer du har med dine fliser, så kan vi hos Totalalgeservice hjælpe med fliserens i Vejle og omegn.

Vi er en af Danmarks største alge-virksomheder med over 10-års erfaring og massevis af glade kunder fra hele Danmark med i bagagen. Vi kan hjælpe dig med fliserens og en række andre ydelser. Vi udfører fliserens i Vejle og omegn men også i resten af landet.  

Vi er eksperter i fliserens og imprægnering

Hos Totalalgeservice er vi eksperter i effektiv fliserens og imprægnering. Vi tilbyder samme konkurrencedygtige pris, uanset om du bor i Nordjylland, på Fyn eller Sydsjælland. Du kan derfor være sikker på kvalitetsarbejde til skarpe priser uden skjulte gebyrer.

 

Til udførelsen af fliserens i Vejle benytter vi vores professionelle hedvandsanlæg. Anlægget benytter vand tempereret op til maksimalt 120 grader. Derfor kan vi tilbyde resultater af absolut topklasse med noget af markedets absolut bedste udstyr.

 

Samme stærke udstyr har vi på vores andre ydelser. Vi kan både være behjælpelige med fliserens men også en række andre ydelser:

 


Vil du have et uforpligtende tilbud på fliserens i Vejle eller flere af vores løsninger? Lad os tage en uforpligtende snak og finde et skarpt, samlet tilbud! Kontakt os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til Kontakt@totalalgeservice.dk.

Processen for rens af fliser i Vejle og omegn

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

Vi har hos Totalalgeservice professionelt udstyr til fliserensningen i Vejle. Kombineret med mange års viden kan vi derfor bekæmpe selv de værste belægninger af alger, flisepest skidt og snavs. Til fliserens i Vejle benytter vi blandt andet vores hedvandsrenser. Det er et anlæg, som kan opvarme vandet op mod 120 grader. 

 

Kombinationen mellem højt tryk og varmt vand gør, at vi nemt kan rense dine fliser eller andre områder helt i bund. Ligesom det er tilfældet ved en normal opvask, sikrer det varme vand, at vi kan vaske grundigere, dybere og bedre end ved brugen af koldt vand. Vores rens af fliser i Vejle er derfor skånsomt overfor fliser og andre belægninger – og på samme tid kan vi undvære brugen af kemikalier. Vores fliserens i Vejle er altså effektiv, prisvenlig og skånsom overfor både miljø og fliser. 

 

Processen for udførelsen af vores effektive fliserens i Vejle kan helt basalt opdeles i tre dele, som forklaret i følgende afsnit.

 

Tilbud på fliserens i Vejleområdet

Før vi kommer forbi, og udfører vores effektive fliserens i Vejle, så udfører vi gerne en uforpligtende, gratis prøverens. Her renser vi cirka en kvadratmeter af dit fliseareal, så du kan se, hvor effektivt vores arbejde er. I samme omgang kan vi måle op, så du kan få en skarp pris på den endelige opgave.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på rens af fliser i Vejle eller omegn? Eller ønsker du en gratis prøverens og opmåling? I så fald glæder vi os til at høre fra dig på telefon: 91 95 95 91 eller på mail Kontakt@totalalgeservice.dk

Rensning af fliser, gangarealer og indkørsler

Mange års ekspertise sikrer dig professionel vejledning, overholdelse af aftaler og resultater med garanti. Med vores professionelle udstyr er vi ikke i tvivl om vores arbejdes effektivitet. Du kan derfor forvente at møde en serviceminded medarbejder, der hurtigt kan hjælpe med effektiv fliserens, på den aftalte dato for fliserensningen i Vejle. 

 

Med en effektiv fliserens i Vejle vil fliseområder blive renset i dybden. Fliserne vil efter rensningen fremstå rene og pæne i udtryk. Efter fliserensningen er flisernes overflader dog “åbne” og dermed modtagelige overfor nyt skidt og snavs, da rensen også fjerner eventuelt tilbageværende imprægnering.

Netop på grund af ovenstående tilbyder vi typisk fliserens med imprægnering som en samlet ydelse. Imprægneringen påføres efter fliserensningen i Vejle og forsegler fliseoverfladen. Det gør flisernes overflade modstandsdygtig overfor både vand, alger og andet skidt.

Oprydning & på gensyn!

Før vi kommer, skal området være ryddet, så vi kan gå i gang med udførelsen af vores fliserens i Vejle. Efter arbejdets udførsel sørger vi til gengæld altid for en grundig oprydning efter os selv. Før vi tager afsted, gennemgår vi naturligvis gerne arbejdet hvis ønsket – men du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer forbi.

 

Hos Totalalgeservice tilbyder vi løbende serviceaftaler i forbindelse med fliserens i Vejle. Vi tilbyder altså at vedligeholde aftalte flise- og gangarealer løbende, til en ekstra skarp pris. Denne ydelse kan kombineres med andre ydelser som vinduespudsning, facaderens med videre. Læs mere her: Fliserens serviceaftale.

Fliserens før og efter i Vejle

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

Pris på fliserens i Vejle

 

 

Prøverens

Vi har hos Totalalgeservice over 10-års erfaring med bl.a. algebekæmpelse og fliserens. Vores mangeårige arbejde med fliserens har givet os et unikt kendskab til markedet og konkurrenternes priser. Netop derfor kan vi tilbyde skarpe priser på ydelser som fliserens i Vejle men naturligvis også i resten af Danmark.

 

Prisen på rens af fliser i Vejle afhænger af områdets samlede størrelse. Herudover kan valget af flere ydelser udført på samme dag give os muligheden for at præsentere dig for endnu skarpere priser på opgaven. Tag et kig på vores side med fliserens priser, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kundeservice og arbejde i høj kvalitet

  Billede af Kasper fra Totalalgeservice ved fliser med flisepest

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


Ingen kunder er hverken for store eller for små til os. Som en af Danmarks største alge-virksomheder har vi massevis af kompetencer. Det betyder også, at vi kan hjælpe alt fra små og private boligejere til virksomheder, som ønsker løbende aftaler og fliserens i Vejle af flere hundrede kvadratmeter.

Fælles for alle vores løsninger er vores ønske om at levere høj kvalitet og kundeservice. Vi sætter en ære i vores høje kundetilfredshed, hvorfor vi også tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti på vores fliserensning i Vejle.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000 kr.

 

Nu 2750 kr.

 • check-icon Op til 35 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 35 m2

 

Før 88 kr. pr. m2

 

NU 48,40 kr. pr. m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750 kr. op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200 kr. efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950 kr. op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest