fliser-top-banner

Fliserens i Kolding

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Få flotte fliser med fliserens i Kolding

Hvis dine fliser er grimme af alger, mos, flisepest og skidt så fortvivl ej!

 

Med over 60.000 borgere indtager Kolding pladsen som Danmarks 7. største by. Vi har gennem tiden hjulpet mange af Koldings indbyggere med ydelser som fliserens, tagrens og facaderens. Med +10 års erfaring ved vi, hvad der skal til for at rense selv de værst ramte fliser for alger, mos og snavs.

Hos Totalalgeservice vægter vi vores kundeservice højt. Når vi udfører vores fliserens i netop Kolding og resten af Danmark, så kan du altså forvente, at vi møder på aftalt sted, til aftalt tid. Du kan ligeledes forvente arbejde i høj kvalitet, ligesom vi efter 10 år har et godt indblik i konkurrenterne og dermed også konkurrencedygtige priser. Sagt med andre ord er Totalalgeservice det oplagte valg, hvis du skal have udført fliserens med imprægnering, i Kolding eller omegn. 


Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på opgaven? Så tøv ikke men ring straks på telefon 91 95 95 91 eller skriv til kontakt@totalalgeservice.dk.

Sådan arbejder vi med fliserens i Kolding

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

Når vi arbejder med fliserens i Kolding og resten af Danmark, så gør vi det med udstyr i absolut topklasse. Selve fliserensningen udføres med et professionelt hedevandsanlæg, der kan varme vandet op til maksimalt 120 grader. Den høje temperatur giver os muligheden for at rense fliserne dybdegående uden brugen af miljøskadelige kemikalier. I modsætning til koldt vand kan vi også rense ved lavere tryk, hvilket medfører minimalt slid på underlag og overflader.

 

I forlængelse af vores fliserens kan arbejdet egentlig afsluttes. Flisen vil nu være renset, hvorfor den fremstår ren og pæn. Til langt størstedelen af vores kunder anbefaler vi dog, at der udføres fliserens med imprægnering som én samlet løsning. Med imprægnering i forlængelse af fliserens sikrer vi forsegling af flisens overflade, hvilket gør den mindre modtagelig overfor lav, mos, alger og skidt. Det vil endvidere være langt lettere at vedligeholde fliserne kontinuerligt efterfølgende.

 

Vælger du i samme omgang at tegne en løbende serviceaftale på fliserens, hvor vi en gang årligt renser dine fliser eller andre overflader og områder, så giver vi til gengæld 20-års garanti på behandlingen.

Udførsel og forberedelse til rens af fliser

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

 

Processen for forberedelse og udførsel af fliserens i Kolding kan opdeles i tre dele. De tre dele er henholdsvis, før vi kommer forbi, udførsel af arbejdet og afslutningen. 

 

Før vi kommer ud på dagen for udførsel af opgaven, så giver vi alle potentielle kunder muligheden for at få udført en gratis prøverens af fliser. Her kan du se, hvor effektiv vores behandling er, hvordan slutresultatet vil blive – og så giver vi på samme tid et samlet tilbud på opgaven efter præcis opmåling af det samlede område.

 

Med styr på eventuel prøverens og en aftale på plads, så kommer vi tilbage til ejendommen på dagen for vores rens af fliserne. Det eneste du skal sørge for, det er at rydde området, så vi kan komme til med vores hedevandsrenser. Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer forbi, men du er selvfølgelig velkommen til at være det, så vi efterfølgende kan gennemgå resultaterne i fællesskab.

Efter ankomst og klargøring af vores udstyr, så udfører vi arbejdet efter aftale. Hos enkelte kunder udfører vi blot fliserens med imprægnering, mens andre vælger at få den helt store rensning af ejendommen udført på samme dag. For kunder som ønsker flere løsninger kan vi naturligvis lave ekstra skarpe tilbud. Giv os et kald på 91 95 95 91 så finder vi i fællesskab en løsning.

 

Før vi pakker vores udstyr sammen og kører, så sørger vi for at rydde pænt op efter os selv. Her kan vi ligeledes aftale et nyt besøg, hvis du ønsker at gøre brug af vores årlige serviceaftale med 20-års garanti på arbejdet. Hvis der er fugesand mellem dine fliser, så kan der efter vores fliserens være behov for en ny udfejning. Denne del kan vi selvfølgelig også være behjælpelig med.

Pris på fliserens i Kolding

 

 

Prøverens

Prisen på vores fliserens i Kolding afhænger af flere variabler, men det afgøres som udgangspunkt baseret på antallet af kvadratmeter, der skal renses. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på fliserens med imprægnering i Kolding, eller i resten af Danmark, så kommer vi gerne forbi til en gratis prøverens med tilhørende opmåling og tilbudsgivning.

Hos Totalalgeservice har vi over 10-års erfaring i branchen, så du finder næppe en opgave, som vi ikke kan løse. Vores mange år i faget har givet os indgående viden til arbejdsprocesser og optimale løsninger, ligesom vi har topprofessionelt udstyr til både fliserens, tagrens, facaderens og andre rensningspgaver.

 

Vi er en landsdækkende algevirksomhed med særligt fokus på det personlige i kombination med god service. Dette kombinerer vi med mange års erfaring omkring afrensning, imprægnering og algebehandling af fliser, hvilket gør os til det rette valg, når resultatet skal være i top.


Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kundeservice i absolut topklasse. Vil du vide mere om vores arbejde og løsninger, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Ring til os på 91 95 95 91 eller skriv en mail til: kontakt@totalalgeservice.dk – så tager vi hånd om din sag med det samme.

Hvorfor vælge os

  Billede af Kasper fra Totalalgeservice ved fliser med flisepest

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Fliserens
6 hurtige trin til fliserens med nanoimprægnering ved Totalalgeservice

 

 

Se forskellen efter en hedevands afrensning af dine fliser. Flisepest alger, mos og skidt er nu væk og du har flotte fliser igen.   

Trin 1 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne fliserenser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top. Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

 

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad fliseafrensning vil koste for dig - helt uforpligtende!

 

 

Hedevandsafrensning ved Totalalgeservice vi gør dine fliser flotte igen og fjerner flisepest, mos og alger   

Trin 2 - Rensning af fliser


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti. Vi har mange års erfaring med afrensning af fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på flisen og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

    

Trin 3 - Desinficering


 

Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficering(algemiddel) ved vores afrensniger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefalder dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for milijøet.

 

 

Imprægnering med nanoimprægnering på fliser efter de er blevet afrenset for flisepest, mos alger og snavs.

Trin 4 - Imprægnering af fliser


 

Med flise imprægnering forsegler du flisernes overflade, så det bliver sværere for alger, mos og flisepest at sætte sig. Vores imprægnering af fliser er altså udviklet til at lukke de porøse overflader i fliserne, og bliver brugt efter fliserne er renset. Det er altså vigtigt, at fliserne er ordentlig rene inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både fliserens og flise imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores fliseimprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

 

 

 

Ud fejning af fugesand efter fliserne er blevet afrenset og imprægneret af Totalalgeservice

Trin 5 - Udfejning af nyt fugesand mellem fliserne


 

Totalalgeservice anbefalder altid kunden at feje fugesand ud efter en afrensning. Der skal nyt fugesand imellem fliserne, da der er blevet fjernet noget ved afrensningen. Fugesandet stabilisere dine fliser samt giver dit ukrudt og mos sværer betingelser for at komme tilbage.

 

Totalalgeservice kan både stå for levering af og udfejningen af nyt fugesand hvis du vil slippe for alt besværet.

  

Trin 6 - Kvalitets tjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

Se før og efter billede af fliser som er renset for flisepest, mos, alger og snavs

Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.