fliser-top-banner

Fliserens i Herning

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Miljøvenlig fliserens og imprægnering i Herning & omegn

Oplever du problemer med urene fliser? Måske gangarealerne har set bedre dage, indkørslen er trist at se på, eller at udendørsarealerne bare trænger til en generel opdatering? Uanset behovet for fliserens så kan vi hos Totalalgeservice tilbyde professionelt arbejde med stor respekt for miljøet. Vi udfører eksempelvis fliserens i Herning men også i resten af Danmark.

 

I vores virksomhed har vi arbejdet med rens af forskellige overflader, herunder fliser, i over 10 år. Vi kan hjælpe med dybdegående og effektiv rens af fliser, facader, terrasser, tagarealer og mange andre områder. Vi udfører ligeledes vinduesvask, algerens og imprægnering.

 

Har du behov for skarpt og professionel fliserens i Herning? I så fald tager vi gerne en uforpligtende dialog omkring din opgave – og vi kommer ligeledes gerne ud og laver en gratis prøverens inklusiv opmåling, så du kan se resultatet og få en konkret pris på fliserens i Herning. Ring og hør nærmere på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

Sådan fungerer rensning af fliser i Herning

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

Med tiden vil fliseområder opsamle snavs, ligesom flisebelægningen kan blive plaget af både alger, mos og flisepest. Det vil derfor være nødvendigt med en rens af fliserne, hvis de på ny skal fremgå præsentable. En fliserens i Herning kan ligeledes forlænge flisernes levetid, da rensningen modvirker potentielle frostskader.

 

Når vi hos Totalalgeservice arbejder med rens af fliser i Herning, så gør vi det med vores professionelle hedvandsanlæg. Det er et anlæg, som, via højt tryk, sprøjter varmt vand, der er helt op mod 120 grader varmt, ud på flisearealet. Dette sikrer, at vi kan rense fliser og andre områder dybdegående, hvorfor resultatet er langtidsholdbart og af høj kvalitet.


Vores hedvandsanlæg benyttes altså til fliserens i Herning, men også til andre opgaver som tagrens eller rens af træterrasse. Arbejdet kan simpelt opdeles i tre trin gennemgået herunder. Har du spørgsmål til vores arbejde med fliserens i Herning, eller ønsker du et skarpt tilbud på din opgave? Giv os et kald på 91 95 95 91 eller skriv til kontakt@totalalgeservice.dk – så finder vi den bedste løsning til dig.

Se forskellen efter fliserens

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

 

Hvad koster rens af fliser i Herning, Midtjylland?

 

 

Prøverens

Uanset hvor i landet du bor, så tilbyder vi skarpe priser på fliserens. Vi har over 10-års erfaring, hvilket også betyder at vi har et stærkt kendskab til markedet samt vores konkurrenter. Vi er ikke i tvivl om, at vi kan levere stærke resultater og kompetent service til priser, som er særdeles konkurrencedygtige. Det afspejler sig ligeledes i tilfredsheden blandt vores kunder, efter vi har lavet fliserens i Herning.


Har du uafklarede spørgsmål omkring vores arbejdsprocesser, eller ønsker du et konkurrencedygtigt tilbud på en fliserens i Herning? Er du nysgerrig på vores prøverens, eller har du blot et spørgsmål? Lad os hjælpe med dine afklaringer med det samme. Kontakt os gerne på mail: kontakt@totalalgeservice.dk eller ring med det samme på telefon: 91 95 95 91.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os

  Billede af Kasper fra Totalalgeservice ved fliser med flisepest

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Fliserens i Herning i steps
3 hurtige trin til fliserens med nanoimprægnering ved Totalalgeservice i Herning

 

 

Se forskellen efter en hedevands afrensning af dine fliser. Flisepest alger, mos og skidt er nu væk og du har flotte fliser igen.   

Step 1: Et skarpt tilbud på rens af fliser i Herning


Hvis du endnu ikke er overbevist, så kommer vi gerne forbi til en gratis prøverens ved din bopæl. Her medbringer vi vores professionelle renseudstyr, hvorefter vi renser cirka en kvadratmeter af dine fliser. Det gør vi af én simpel årsag: Vi ved, at vores ydelser er effektive og skaber gode resultater.


I forlængelse af prøverensningen foretager vi en opmåling, så du kan få en konkret pris på din opgave. Ønsker du udførelsen af flere opgaver på en gang, eller har du et stort område som skal renses, så laver vi gerne et samlet tilbud på din opgave. Eksempelvis kan du overveje facaderens eller vinduesvask, når vi alligevel er forbi din bolig i Herning eller omegn.

 

 

Hedevandsafrensning ved Totalalgeservice vi gør dine fliser flotte igen og fjerner flisepest, mos og alger   

Step 2: Fliserens og eventuel imprægnering 


 

Du vil blive mødt af vores servicemindede medarbejdere, når vi møder op til fliserens i Herning. Vi medbringer altid udstyr af høj kvalitet, så vi kan tilpasse vores arbejde til forskellige miljøer og typer af overflader – eksempelvis flisearealer, facader eller træhegn.

 

Netop vores kvalitetsudstyr gør, at vi kan rense fliser med vand, som er helt op til 120 grader varmt. Det betyder, at vi kan rense i bund med et lavere tryk, hvilket også er mere skånsomt for fliserne. Du kan sammenligne arbejdet med en almindelig opvask hjemme i køkkenet, hvor varmt vand også fungerer langt bedre end det kolde!

 

De to største fordele ved vores arbejde med varmt vand er, at vi slider mindre på dine fliser eller andre overflader. Altså er vores fliserens i Herning både mindre slidende, men faktisk også skånsom overfor miljøet. Når vi bruger vand med så høje temperaturer, så kan vi nemlig som udgangspunkt undgå brugen af algemiddel.


Når vi arbejder med fliserens, så anbefaler vi som udgangspunkt vores kunder i Herning en fliserens med imprægnering. I forlængelse af vores fliserensning kan vi forsegle fliseoverfladen med en imprægnering. Helt simpelt så vil imprægneringen danne en forseglende hinde, hvilket styrker arbejdets holdbarhed og modstandsdygtigheden overfor både alger, mos, flisepest og skidt.

  

Step 3: Oprydning og på gensyn!


 

Efter arbejdets udførsel gennemgår vi gerne resultatet, før vi pakker vores bil og kører videre til den næste opgave. Vi har et stort fokus på vores kundeservice, hvorfor vi håber at få lov at komme igen. Vi tilbyder løbende serviceaftaler for både virksomheder og private, hvor vi kontinuerligt kommer forbi og vedligeholder forskellige områder, som eksempelvis indkørsler, parkeringspladser, fortov eller terrasser. 


Vær opmærksomme på vores andre ydelser – for vi giver gerne et skarp tilbud på én samlet løsning. Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer? Ring på 91 95 95 91 eller skriv til kontakt@totalalgeservice.dk.

Se før og efter billede af fliser som er renset for flisepest, mos, alger og snavs

Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.