fliser-top-banner

Fliserens i Aarhus

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Fliserens i Aarhus

Med vores professionelle hedvandsanlæg tilbyder vi en dybderensende og effektiv fliserens i Aarhus. Blandt vores ydelser findes naturligvis fliserens men også rens af træterrasser, facaderens og tagrens er blandt vores spidskompetencer.

 

Mos og alger trives i det danske, fugtige klima. Derfor er det nødvendigt med en fliserens i Aarhus og løbende vedligeholdelse, hvis levetid og præsentabelt udseende af havens fliser skal bevares. Netop rens af fliser og andre overflader bør være en væsentlig del af den løbende vedligeholdelse, både for private, men i særdeleshed også for forretningsdrivende.. 


Vi tilbyder både fliserens i Aarhus som enkeltydelse men ligeledes som en kontinuerlig serviceaftale. Vil du vide mere om vores arbejde og løsninger, eller ønsker du et ekstra skarpt tilbud på kombination af flere renseopgaver? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 91 95 95 91, eller ved at skrive en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

Hvorfor skal jeg vælge fliserens ved Totalalgeservice

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

I det danske klima bliver flisebelægninger, indkørsler og havens gangarealer hurtigt ramt af mos, alger og snavs. Det gør både fliserne uindbydende, men forstærker også risikoen for frostskader og revner. Hos Totalalgeservice har vi over 10-års erfaring med effektiv fliserens i Aarhus, hvorfor vi kan rense og bekæmpe selv de værst ramte fliser. Vi har en lang række af glade kunder med os i bagagen – både i Aarhus, men også i resten af Danmark.

Hvad omfatter rens af fliser i Aarhus

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

 

Vi benytter udstyr i absolut topklasse, når vi besøger vores mange kunder og laver fliserens i Aarhus og resten af landet. Til selve udførelsen af fliserensning og rens af andre overflader, benyttes vores hedvandsanlæg, som kombinerer varmt vand og højtryk til bekæmpelse af alger og skidt. 

 

Selve arbejdet med rens af fliser i Aarhus tager altid udgangspunkt i netop rensearbejdet. Det er processen, hvor førnævnte hedvandsanlæg tages i brug, og effektivt renser fliserne helt i bund. Kombinationen af trykket og det varme vand gør, at fliserne efterfølgende vil fremstå helt rene og pæne.

 

Vores udstyr er af bedste kvalitet, og kan varme vandet helt op til 120 grader. Når vi arbejder med fliserens i Aarhus, kan vi derfor rense fliserne, helt uden brug af algemiddel og kemikalier. Ligesom ved en opvask hjemme i køkkenet, sikrer det varme vand at skidt og alger opløses let. 

 

Det samme resultat kan potentielt opnås ved brug af et normalt anlæg, som benytter koldt vand, men her skal trykket på strålen skrues så højt op, at det vil slide unødvendigt meget på overfladen. Sagt med andre ord har vi noget af det bedste udstyr på markedet, og vores fliserens i Aarhus er skånsomt overfor både overflader og miljø.

Fliserens og imprægnering i Aarhus

 

 

Prøverens

Efter vores arbejde med rens af dine fliser i Aarhus, vil de fremstå rene og pæne. Som en konsekvens vil overfladen dog også være “åben” og modtagelig overfor både alger og snavs på ny. Du kan vælge at lade fliserne være, men som udgangspunkt anbefaler vi altid fliserens med imprægnering som en samlet løsning.

 

I forlængelse af fliserensningen i Aarhus kan en imprægnering forlænge levetiden på det flotte resultat. Imprægnering af fliser er en proces, hvor netop fliseimprægnering påføres fliserne, for at beskytte dem. Imprægneringen trænger ind i overfladen på flisen, hvorefter den laver en usynlig hinde, som gør det sværere for både vand og skidt at sætte sig på flisen. 

 

Ved at få udført fliserens med imprægnering i Aarhus på en og samme tid, kan flisernes levetid altså forlænges, ligesom de vil være lettere at holde rene kontinuerligt. 

 

Før, under og efter rens af dine fliser

 

Hos Totalalgeservice tilbyder vi gratis opmåling, prøverens og tilbudsgivning, før vi laver fliserens i Aarhus. Altså kommer vi gratis og uforpligtende forbi din bolig, udfører vores opmåling og renser ca. en kvadratmeter fliseareal. På den måde kan du få en konkret pris på arbejdet, ligesom du kan se resultatet af vores fliserens i Aarhus. Er du interesseret i dette, så kontakt os gerne på 91 95 95 91 eller via mail: kontakt@totalalgeservice.dk.

 

Før udførelsen af selve fliserensningen i Aarhus skal haven ryddes for havemøbler, køretøjer, krukker og meget andet. Dette forventer vi som udgangspunkt er gjort før, vi møder op, så vi kan gå i gang med arbejdet med det samme.

 

Når vi har udført vores fliserens i Aarhus, så gennemgår vi selvfølgelig gerne resultatet med dig. Vi kan i forlængelse af vores rens af fliser og imprægnering være behjælpelige med udfejning af nyt fugesand, ligesom vi gerne giver dig et godt tilbud på et genbesøg. Vi sørger altid for at rydde pænt op efter os, når vi har lavet fliserens i Aarhus.

Hvorfor vælge os

  Billede af Kasper fra Totalalgeservice ved fliser med flisepest

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for milijøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

Hvad koster fliserens i Aarhus

fliser efter afrensning i Aarhus. Flisepesten er væk og tilbage er smukke herregårdssten.

Vi har samlet vores priser på rens af fliser i Aarhus i en samlet oversigt. Vil du vide mere, så læs mere på siden: fliserens priser. Størst indflydelse på prisen har det samlede antal af kvadratmeter, som skal renses.

 

Er du nysgerrig på effekten af vores fliserens i Aarhus, eller ønsker du en gratis prøverens af et mindre areal, så kommer vi gerne forbi! Således kan du få et uforpligtende tilbud på opgavens udførsel, men du kan også se, hvilken forskel vi kan gøre med vores fliserens i Aarhus. 


Med over 10 år i branchen har vi godt styr på både konkurrenter og priser. Det betyder, at vi kan levere konkurrencedygtige priser på fliserens i Aarhus men også på vores andre ydelser. Er du interesseret, eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakt os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk med det samme.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 3000,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Ekstra m2 udover de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 48,- pr m2

 • check-icon Det er kvm udover opstartspakken
 • check-icon Vi bruger speciel fremstillet udstyr til opgaven
 • check-icon Vi foretager denne rens med varmt vand INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Vi bruger kun den bedste nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en servicebehandling
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Få svar på dine spørgsmål om fliserens, samt serviceaftale heraf.
Fliserens - Hvad er sorte alger?

Grønne alger er som regel det første, du vil opdage der kommer på dit fliseareal. De kan vise sig både ved et grønt skær, når de lige er begyndt at vokse på fliserne eller ved et mørkere skær, når de har fået lov til at sidde lidt længere.

 

Når algerne har fået lov til at sidde så længe, at de får et sort skær, er de sværere at komme af med igen og det er her, at vi anbefaler en fliserens.

 

LAD VÆRD MED at forsøge dig med at gøre det selv. Det tager unødigt lang tid og du kan ikke komme helt i bund så du skal starte forfra igen indenfor et halv til et helt år. Derudover kan du ødelægge overfladen på fliserne så der bliver risiko for frostsprængninger.

Fliserens - Hvordan foregår en fliserens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense dine fliser, er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af dine fliser og kan derved tilpasse vores afrensning så det passer til netop dine fliser. Derved er du sikret at dine fliser ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.

 

Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk. Vi slider derfor ikke lige så meget på fliserne og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal fliserne tørre og når de er helt tørre, så er de klar til at blive imprægneret. Totalalgeservice giver 20 års garanti med en serviceaftale ved os.

 

Vi inspicerer først området og ligger en plan for udførelsen. Herefter afrenser vi med vores varmt vands anlæg. Vi skyller så hele området rent og fjerner overskydende skidt og jord. Så skal fliserne tørre, inden vi imprægnerer dem.

Fliserens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min fliserens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilken dag vi kommer for at udføre din fliserens.

 

Derudover får du en sms dagen før af medarbejderen og et opkald, når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid, så er ved dig kl. 7:00.

Fliserens - Fliserens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Fliser der har sort lav eller sorte alger eller flisepest kan ikke nøjes med en algebehandling.

 

Fliserens kan tage alt mos, flisepest, lav, ukrudt, skidt og snavs, når vi renser dine fliser med varmt vand.

 

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på fliserne, samt dræbe mos som sidder imellem fliserne.

Fliserens - Skal mine fliser imprægneres efter fliserens

Når vi har udført en fliserens, kommer vi og imprægnere flisearealet, når det er helt tør.

 

Imprægneringen danner et beskyttende lag på fliserne, efter vi har fjernet skidt, snavs og alger.

Fliserens - Hvor længe efter en fliserens er mine fliser pæne?

Når du får lavet en fliserens ved Totalalgeservice, giver vi 20 års garanti på fornyet angreb af flisepest og sorte alger, hvis du laver en serviceaftale med os hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder dit fliseareal.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde dine fliser og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig nye sorte alger eller flisepest.

 

I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og flisernes udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Fliserens - Skal der nyt fugesand på mine fliser efter en fliserens?

JA.

 

Vi fjerner noget af sandet imellem fugerne sammen med mos og ukrudtet. Der skal nyt sand imellem fliserne igen, da det er med til at hæmme væksten af ukrudt samt stabilisere dine fliser.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.