fliser-top-banner

Fliserens i Aarhus

Få flotte fliser med garanti
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt fliserens
 • check-icon-banner Du får fjernet mos, alger og flisepest - helt uden besvær!
 • check-icon-banner Med vedligeholdelsesaftale får du 20 års garanti!

Fliserens i Aarhus

Med vores professionelle hedvandsanlæg tilbyder vi en dybderensende og effektiv fliserens i Aarhus. Blandt vores ydelser findes naturligvis fliserens men også rens af træterrasser, facaderens og tagrens er blandt vores spidskompetencer.

 

Mos og alger trives i det danske, fugtige klima. Derfor er det nødvendigt med en fliserens i Aarhus og løbende vedligeholdelse, hvis levetid og præsentabelt udseende af havens fliser skal bevares. Netop rens af fliser og andre overflader bør være en væsentlig del af den løbende vedligeholdelse, både for private, men i særdeleshed også for forretningsdrivende.. 


Vi tilbyder både fliserens i Aarhus som enkeltydelse men ligeledes som en kontinuerlig serviceaftale. Vil du vide mere om vores arbejde og løsninger, eller ønsker du et ekstra skarpt tilbud på kombination af flere renseopgaver? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 91 95 95 91, eller ved at skrive en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

Hvorfor skal jeg vælge fliserens ved Totalalgeservice

  


afrensning af herregårdssten med flisepest

 

I det danske klima bliver flisebelægninger, indkørsler og havens gangarealer hurtigt ramt af mos, alger og snavs. Det gør både fliserne uindbydende, men forstærker også risikoen for frostskader og revner. Hos Totalalgeservice har vi over 10-års erfaring med effektiv fliserens i Aarhus, hvorfor vi kan rense og bekæmpe selv de værst ramte fliser. Vi har en lang række af glade kunder med os i bagagen – både i Aarhus, men også i resten af Danmark.

Hvad omfatter rens af fliser i Aarhus

  

Afrensning af fliser med mos og alger. De er nu som nye igen.

 

Vi benytter udstyr i absolut topklasse, når vi besøger vores mange kunder og laver fliserens i Aarhus og resten af landet. Til selve udførelsen af fliserensning og rens af andre overflader, benyttes vores hedvandsanlæg, som kombinerer varmt vand og højtryk til bekæmpelse af alger og skidt. 

 

Selve arbejdet med rens af fliser i Aarhus tager altid udgangspunkt i netop rensearbejdet. Det er processen, hvor førnævnte hedvandsanlæg tages i brug, og effektivt renser fliserne helt i bund. Kombinationen af trykket og det varme vand gør, at fliserne efterfølgende vil fremstå helt rene og pæne.

 

Vores udstyr er af bedste kvalitet, og kan varme vandet helt op til 120 grader. Når vi arbejder med fliserens i Aarhus, kan vi derfor rense fliserne, helt uden brug af algemiddel og kemikalier. Ligesom ved en opvask hjemme i køkkenet, sikrer det varme vand at skidt og alger opløses let. 

 

Det samme resultat kan potentielt opnås ved brug af et normalt anlæg, som benytter koldt vand, men her skal trykket på strålen skrues så højt op, at det vil slide unødvendigt meget på overfladen. Sagt med andre ord har vi noget af det bedste udstyr på markedet, og vores fliserens i Aarhus er skånsomt overfor både overflader og miljø.

Fliserens og imprægnering i Aarhus

 

 

Prøverens

Efter vores arbejde med rens af dine fliser i Aarhus, vil de fremstå rene og pæne. Som en konsekvens vil overfladen dog også være “åben” og modtagelig overfor både alger og snavs på ny. Du kan vælge at lade fliserne være, men som udgangspunkt anbefaler vi altid fliserens med imprægnering som en samlet løsning.

 

I forlængelse af fliserensningen i Aarhus kan en imprægnering forlænge levetiden på det flotte resultat. Imprægnering af fliser er en proces, hvor netop fliseimprægnering påføres fliserne, for at beskytte dem. Imprægneringen trænger ind i overfladen på flisen, hvorefter den laver en usynlig hinde, som gør det sværere for både vand og skidt at sætte sig på flisen. 

 

Ved at få udført fliserens med imprægnering i Aarhus på en og samme tid, kan flisernes levetid altså forlænges, ligesom de vil være lettere at holde rene kontinuerligt. 

 

Før, under og efter rens af dine fliser

 

Hos Totalalgeservice tilbyder vi gratis opmåling, prøverens og tilbudsgivning, før vi laver fliserens i Aarhus. Altså kommer vi gratis og uforpligtende forbi din bolig, udfører vores opmåling og renser ca. en kvadratmeter fliseareal. På den måde kan du få en konkret pris på arbejdet, ligesom du kan se resultatet af vores fliserens i Aarhus. Er du interesseret i dette, så kontakt os gerne på 91 95 95 91 eller via mail: kontakt@totalalgeservice.dk.

 

Før udførelsen af selve fliserensningen i Aarhus skal haven ryddes for havemøbler, køretøjer, krukker og meget andet. Dette forventer vi som udgangspunkt er gjort før, vi møder op, så vi kan gå i gang med arbejdet med det samme.

 

Når vi har udført vores fliserens i Aarhus, så gennemgår vi selvfølgelig gerne resultatet med dig. Vi kan i forlængelse af vores rens af fliser og imprægnering være behjælpelige med udfejning af nyt fugesand, ligesom vi gerne giver dig et godt tilbud på et genbesøg. Vi sørger altid for at rydde pænt op efter os, når vi har lavet fliserens i Aarhus.

Hvad koster fliserens i Aarhus

fliser efter afrensning i Aarhus. Flisepesten er væk og tilbage er smukke herregårdssten.

Vi har samlet vores priser på rens af fliser i Aarhus i en samlet oversigt. Vil du vide mere, så læs mere på siden: fliserens priser. Størst indflydelse på prisen har det samlede antal af kvadratmeter, som skal renses.

 

Er du nysgerrig på effekten af vores fliserens i Aarhus, eller ønsker du en gratis prøverens af et mindre areal, så kommer vi gerne forbi! Således kan du få et uforpligtende tilbud på opgavens udførsel, men du kan også se, hvilken forskel vi kan gøre med vores fliserens i Aarhus. 


Med over 10 år i branchen har vi godt styr på både konkurrenter og priser. Det betyder, at vi kan levere konkurrencedygtige priser på fliserens i Aarhus men også på vores andre ydelser. Er du interesseret, eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakt os på telefon: 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk med det samme.

Priser for fliserens samt serviceaftale heraf

  

Opstartspakke for fliserens

 

Før 5000,-

 

Nu 2500,-

 • check-icon Op til 50 m2 afrensning og imprægnering
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Afrensning med varmt vand
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Ekstra m2 ud over de første 50 m2

 

Før 80,- pr m2

 

NU 40,- pr m2

 • check-icon Gælder for kvm ud over opstartspakken
 • check-icon Vi bruger specialfremstillet udstyr
 • check-icon Vi renser med varmt vand, INGEN kemi
 • check-icon Vi fjerner også ukrudt og mos mellem fliserne
 • check-icon Den bedste, beskyttende nanoimprægnering
Serviceaftale med vedligehold af fliser

 

750,- op til 50 m2

 

-Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Vi giver 20 års garanti imod flisepest
 • check-icon Du får flotte, velholdte fliser - HELT uden besvær
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af fliserne
 • check-icon Vi fjerner de grønne alger ved en serviceaftale
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg, så vi doserer efter forholdene
Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest