fliser-top-banner

Facaderens i Silkeborg

Få din facade gjort flot igen
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade
 • check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din facade bliver behandlet med den bedste imprægnering
 • check-icon-banner Du kan få 20 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Undgå at alger og mos ødelægger din facade

Hedevandsafrensning af facade i Silkeborg

  

Skal huset sælges, eller ønsker du blot en pæn og indbydende facade, uden mos, alger og skidt? Med en facaderens i Silkeborg sørger vi hos Totalalgeservice for, at din facade igen fremstår pæn og ren. VI har mange års erfaring med rens og imprægnering af facader i Silkeborg og omegn, men udfører vores arbejde i hele Danmark.

 

Her på siden kan du blive klogere på arbejdsprocessen, fremgangsmåde, priser og meget mere.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så ring på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail HER- så fremstår din facade snart pæn og ren igen!

 

Vælg den mest grundige rensning


 

Hedevandsrens af facade er en af de bedste værktøjer, vi har. Med hedevandsrensning kan vi nemlig fjerne algebelægninger og andet snavs i selv de mindste sprækker og overflader. Hedevandsrensning differentierer sig fra en almindelig rensning ved vandets utrolig varme temperatur i kombination med et højt tryk på vandet. Du får altså en exceptionel grundig rensning af din facade, der giver dig det bedste udgangspunkt for at holde den algefri i mange år.

 

Miljøvenlig rens


 

Din facade er en del af førstehåndsindtrykket ved din bolig. Derfor vil de fleste gerne have, at den ikke er fyldt med grønne algebelægninger eller andet skidt og snavs. Det forstår vi godt. Derfor har vi udviklet de bedste metoder til at give dig din flotte facade tilbage. Vi bruger derfor kun varmt vand som er skånsomt og miljøvenligt, der både giver de bedste resultater og samtidig ikke beskadiger din facade.

 

Hvis du har nogen spørgsmål ang. hedevandsrens af facade, så skal du endelig bare ring på 91 95 95 91 eller kontakte os HER 

 

Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål, så vi kan finde den rette type rensning, der matcher dine ønsker og behov.

 

Hvordan udføres rens af facade?

Din facade udsættes hele året for alle typer af vind og vejr. Det er derfor naturligt at den med tiden bliver beskidt, men også at den kan blive angrebet af ting som alger og mos. Ved at få udført en facaderens vil facaden igen fremstå ren, hvorefter den enten kan males eller imprægneres.

På slidte facader vil et lag maling være på sin plads, så facaden får genopfrisket sin dækkende farve. Er facadens maling eller belægning fortsat pæn, så kan et lag af imprægnering i mange tilfælde være nok. Imprægneringen er en behandling som forsegler facaden, hvorefter den vil være modstandsdygtig overfor alverdens plager fremadrettet.

Når vi hos Totalalgeservice arbejder med facaderens i Silkeborg og omegn, så gør vi det ud fra en process som helt simpelt kan opdeles i tre punkter. Du kan læse mere om fremgangsmåden herunder.

 

1. Før vi renser facaden

 

Står du med en facade som skal renses i Silkeborg eller omegn, så er vi den rette løsning på dit problem. Vi kommer gerne ud til en opmåling og et uforpligtende tilbud på din opgave, så du ved hvad den samlede pris vil være for udførslen af din facaderens. 

 

I samme omfang kan vi udføre en prøverens af cirka 1 kvm gratis, så du kan se hvordan facaden efterfølgende vil se ud. Hos Totalalgeservice kan vi hjælpe med facaderens i Silkeborg, men også i resten af Danmark. Er du interesseret?

Skriv til os HER eller ring på vores telefon: 91 95 95 91

 

2. Udførsel af facaderens og imprægnering i Silkeborg

 

I forlængelse af vores tilbudsgivning og en eventuel prøverens, så er det blevet tid til selve udførelsen af vores effektive facaderens i Silkeborg. Ønsker du en facaderens med imprægnering, som efterfølgende forsegler overfladen? Så klarer vi ligeledes dette.

Vi anbefaler altid at kombinere netop facaderensen med en imprægnering, da det vil give et langtidsholdbart resultat, der er modstandsdygtigt overfor mos, alger og snavs. 

 

Selve afrensningen af din facade udfører vi med vores hedevandsrenser. Hos Totalalgeservice benytter vi kvalitetsudstyr, der kan varme vandet op til 120 grader. Det betyder at vi kan rense facader, men også andre overflader ved lavere tryk end hvis der bruges koldt vand.

For dig som kunde betyder brugen af varmt vand og lavt tryk, at vi skåner din facades overflade. Jo mindre tryk, jo mindre slitage! En anden fordel ved brugen af vand ved så høj temperatur er, at vi sikrer os at alle algesporer og andet bliver dræbt, hvilket er din garanti for et resultat i topklasse.

Vil du se hvordan en facaderens i Silkeborg kan foregå?

 

Tag gerne et kig på vores video!

 

 

 

3. Kvalitetskontrol, oprydning og pænt på gensyn!

 

Efter udførelsen af facaderens og imprægnering i SIlkeborg, så pakker vi pænt vores ting sammen. Vi sørger naturligvis for at rydde op efter os selv, før vi forlader området og siger pænt på gensyn. I forlængelse af arbejdet sørger vi naturligvis for, at alt er som det skal være. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet vi efterlader dem med. Opstår der udfordringer, så finder vi naturligvis en løsning på dette.

 

Har du et større areal som hyppigt skal vedligeholdes? Måske du driver virksomhed, har flere ejendomme eller på anden vis har brug for løbende hjælp? I så fald tilbyder vi hos Totalalgeservice serviceaftaler. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Afrensning i Silkeborg - Vores brug af algemiddel

  

 

Ved brugen af vores 120-grader varme vand sikrer vi at alle mikroorganismer, alger, svampesporer og andet dræbes. Det efterlader et formidabelt resultat hver gang. Netop brugen af vand op til 120 grader betyder også, at vi ikke behøves at bruge algemiddel som udgangspunkt. Vi kan dog arbejde med dette i særtilfælde, eller ved specifikt ønske fra dig som kunde.

 

Algemiddel er dårligt for miljøet. Når vi arbejder med facaderens eller andre typer af afrensning i Silkeborg, så ønsker vi derfor at undgå det så vidt muligt. Har du spørgsmål om brugen eller behovet for algedræber eller algemiddel, så kontakt os gerne.

Pris facaderens i Silkeborg og omegn?

  

Hos Totalalgeservice arbejder vi med rens af forskellige overflader som eksempelvis fliser, tage, vinduer, træterrasser og facader. Vi udfører vores arbejde i Silkeborg, men også i resten af Danmark.

Prisen på facaderens i Silkeborg og omegn afhænger af opgavens samlede størrelse. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dog sikre på, at netop vores kunder får konkurrencedygtige priser og service i topklasse. Hvis du vil vide hvad netop din opgave koster, så besøg vores side med facaderens priser.

 

Er du interesseret i pris på udførsel af en specifik opgave, så giv os gerne et kald på 91 95 95 91, eller send en kontaktformular HER .

 

Vi giver gerne et overslag og kommer også gerne forbi til en indledende samtale, med gratis prøverens, konkret opmåling og et konkret tilbud til følge.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

Priser for afrensning af facade, algebehandling af facade og serviceaftale

 

 

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950,- for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750,- op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Afrensning af din facade med Totalalgeservice
6 hurtige trin til afrensning af din facade

Trin 1 - Varsling


Totalalgeservice ved hvor vigtig tid og information er for alle.
Vi giver derfor ALTID varsling dagen inden vi kommer for at rense facaden ved dig.

 

Det er dog ikke krævet at du er hjemme, bare at vi kan komme til hvor der skal renses.

Trin 2 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.
Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad afrensning af din facade vil koste for dig - helt uforpligtende! KONTAKT OS HER

 

Trin 3 - Rensning af din facade


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.
Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.
Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

    

Trin 4 - Desinficering


Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for miljøet.

    

Trin 5 - Imprægnering af facade


Med facade imprægnering forsegler du facadens overflade, så det bliver sværere for alger, mos og lav at sætte sig. Imprægnering af facade holder fugten ude fra dit hjem og mindsker risikoen for misfarvninger og begroninger på din bolig og anvendes efter facaden er renset. Det er altså vigtigt, at facaden er ordentlig ren inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både afrensning og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

     

Trin 6 - Kvalitets tjek


Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse. KONTAKT OS HER

Få svar på dine spørgsmål om facaderens, algebehandling samt serviceaftale
Facaderens - Hvordan foregår en facaderens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg, som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal facaden tørre og når den er helt tør, så er facaden klar til at blive imprægneret.

Facaderens - Trænger min facade til en facaderens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Facade rens bruges, hvis man vil i bund med alger på sin facade hurtigt.

Facade rensen fjerner effektivt gule, røde og sorte alger. Her er en algebehandling ikke så effektiv, da en algebehandling tager tid og en facaderens fjerner 100% alt med det samme.

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på facaden samt dræbe mos, som sidder på facaden.

Facaderens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min facaderens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din facaderens. Derudover får du en varsling på SMS af medarbejderen, samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved dig kl. 7:00.

Facaderens - Hvor længe efter en fliserens er min facade pæn?

Når du får lavet en facaderens ved Totalalgeservice giver vi 20 års garanti på nyopstået sorte, gule eller røde alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din facade.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din facade og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig ny algeangreb. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og facadens udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Facaderens - Skal min facade imprægneres efter facaderens

Med imprægnering af din facade giver du din facade et beskyttende lag, der holder facaden pæn i flere år. Imprægneringen er vandafvisende, så den stopper også vand i at trænge ind i facaden.

 

Facaden kan godt komme af med vandet igen, da den er åndbar. Når vi har udført en facaderens kommer vi og imprægnerer facaden, når den er helt tør.

Algebehandling - Hvordan foregår en algebehandling?

Totalalgeservice bruger kun miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og gør det altid efter de gældende forskrifter.

 

En algebehandling fjerner alle former for grønne alger, røde alger, gule alger, sorte alger, og har en effektiv virkning mod lav og mos. Selve den endelige effekt af vores algebehandling, vil du først se efter 6-12 mdr.

 

Du vil ikke kunne se, at vi har påført produktet efter 15 min. I ca. 15 min. efter påføringen vil overfladen se våd ud, men vil tørre op normalt. Produktet er farveløst og giver ingen farvenuance.

Algebehandling - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min algebehandling?

Totalalgeservice giver altid en varsling på sms og email mindst dagen før, at vi kommer for at udføre selve algebehandlingen, da disse behandlinger er meget afhængige af vejret.

Algebehandling - Hvor mange behandlinger skal man have for at mit tag er fri for mos og alle alger?

Hvis dit tag er meget angrebet af alger og mos, anbefaler vi at man får en chokbehandling. En chokbehandling er, hvor vi kommer ud og algebehandler dit tag en gang og så igen efter 2 til 6 måneder.

 

Herefter vil du være kommet meget i bund med dine alger og mos og kan så fortsætte med 1 behandling om året som normalt.

Algebehandling - Hvilke produkter bruger i ?

Når vi kommer for at algebehandle følger vi ALTID de gældende retningslinjer.

Vi bruger et produkt som hedder Neutralon som er godkendt af miljøstyrelsen