fliser-top-banner

Facaderens i Randers

Slip for grimme alger på facaden i dag!
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade
 • check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din facade bliver behandlet med den bedste imprægnering
 • check-icon-banner Du kan få 20 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Undgå at alger og mos ødelægger din facade

Hedevandsafrensning af facade i Randers

  

Vind og vejr vil med tiden slide på dine facader. Det betyder at ejendomme, huse eller erhvervsbygninger med tiden vil få et trist udseende, hvis ikke der bliver gjort noget ved netop facaderne. Har du en eller flere facader, som har set bedre tider, så kan en facaderens i Randers være den oplagte løsning. 


Hos Totalalgeservice.dk er vi eksperter i rens af facader og overflader. Med over 10-års erfaring i branchen er vi din garanti for effektive ydelser, skarpe priser og god kundeservice. Vi udfører blandt andet facaderens i Randers, men vi kan hjælpe med vores forskellige ydelser i hele Danmark. Er du nysgerrig på ydelser, løsninger, eller har du en konkret opgave, som du ønsker et tilbud på?

 

Ring til os med det det samme på telefon 91 95 95 91 eller skriv en mail til Kontakt@totalalgeservice.dk.

 

Hvordan udføres rens af facade i Randers?

Rens af facader er en proces, som bruges til at fjerne alger, mos og skidt fra facader på ejendomme. Det er altså en grundig rens af facaden, som vil efterlade den ren og præsentabel på ny. Har du udelukkende problemer med en smule alger, så kan en algebehandling af facaden i visse tilfælde være nok.

Vores arbejde med facaderensning i Randers udføres ved hjælp af et højt tryk, hvor vi hos Totalalgeservice.dk har et særligt anlæg, som kan varme vandet op til maksimalt 120 grader. Når vi renser facaden med det varme vand, så kan vi gøre det ved et lavere tryk, end hvis der bruges koldt vand. Via denne særlige process skåner vi facadens overflade bedst muligt, ligesom vi kan undgå brugen af kemikalier i vores arbejde.

I forlængelse af vores facaderens i Randers tilbyder vi ligeledes udførsel af facadeimprægnering. Vi anbefaler altid vores kunder at få udført facaderens med imprægnering som en samlet ydelse, da netop imprægneringen kan forlænge arbejdets holdbarhed og dermed facadens pæne udseende markant.

 

Imprægnering af facader og andre overflader skaber en lukket flade, som øger modstandsdygtigheden overfor skidt, mos, snavs og lav, hvorfor disse gener har sværere ved at sætte sig, ligesom overfladen efterfølgende vil være langt lettere at vedligeholde. Mindst ligeså vigtigt er det, at imprægnering af facaden kan medvirke til at holde fugt ude af facaden. Facaderens og imprægnering er altså ej kun for det kosmetiske, men kan virke præventivt som en del af den løbende vedligeholdelse.

 

Overvejelser og forberedelse til facaderens i Randers

  

 

En facaderensning i Randers, eller i det resterende Danmark, kan være en beslutning, som forbedrer indtrykket af ejendomme markant. Præsentable facader kan ligesom fliserens i Randers eller en effektiv træterrasserens betyde, at husets samlede udtryk øges, hvilket både skaber glæde for besøgende, beboere, medarbejdere eller eventuelt vurderingsansvarlige.

 

For at kunne give et konkret tilbud på din opgave, kommer vi gerne forbi til en gratis prøverens. Under besøget kan vi ligeledes foretage en opmåling af området, så du kan få et præcist tilbud på opgavens samlede udførsel. Takker du ja, finder vi hurtigt en tid, så vi kan få udført en effektiv rens af din facade i Randers eller omegn. Vil du vide mere, eller er du interesseret i et besøg?

 

Kontakt os på Kontant@totalalgeservice.dk eller ring med det samme på tlf. 91 95 95 91
– så tager vi en uforpligtende snak.

 

Som kunde behøver du ikke at være hjemme, når selve arbejdet skal udføres. Har vi på forhånd aftalt omfang og udførsel, så kræver det bare, at vi kan komme til, hvor vi skal rense. Som virksomhed har vi mange års erfaring, og vi vægter vores kundeservice højt. Af samme grund sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv, ligesom vi gerne gennemgår arbejdet med dig, før vi pakker vores ting, og kører videre ud i Danmark. Skulle der være problemer, så løser vi naturligvis disse.

Pris – hvad koster en facaderens i Randers?

  

Hvad koster en facaderens i Randers og omegn? Hos Totalalgeservice arbejder vi med algebehandling og rens af forskellige overflader. Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe med facaderens og imprægnering af facader i Randers og resten af Danmark, men vi kan også være behjælpelige med andre ydelser som eksempelvis fliserens, tagrens eller træterrasserens.

 

Vores priser er naturligvis baseret på opgavens størrelse samlet set. Før udførsel af en given service måler vi området op, så du kender den nøjagtige pris. Har du flere ydelser, som skal udføres, eller ønsker du en løbende serviceaftale? Så kan vi dog tilbyde ekstra skarpe priser. Med +10 års erfaring har vi dog yderst konkurrencedygtige priser og service i topklasse. Vil du vide mere om priserne, så findes en oversigt over vores facaderens priser her.

 

Er du interesseret i pris på udførsel af en specifik opgave så giv os gerne et kald på 91 95 95 91, eller send en mail til kontakt@totalalgeservice.dk.

Vi giver gerne et overslag og kommer også gerne forbi til en indledende samtale med gratis prøverens, konkret opmåling og et konkret tilbud til følge.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

Priser for afrensning af facade, algebehandling af facade og serviceaftale

 

 

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950,- for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750,- op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Afrensning af din facade med Totalalgeservice
6 hurtige trin til afrensning af din facade

Trin 1 - Varsling


Totalalgeservice ved hvor vigtig tid og information er for alle.
Vi giver derfor ALTID varsling dagen inden vi kommer for at rense facaden ved dig.

 

Det er dog ikke krævet at du er hjemme, bare at vi kan komme til hvor der skal renses.

Trin 2 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.
Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad afrensning af din facade vil koste for dig - helt uforpligtende! KONTAKT OS HER

 

Trin 3 - Rensning af din facade


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.
Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.
Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

Trin 4 - Desinficering


Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for miljøet.

Trin 5 - Imprægnering af facade


Med facade imprægnering forsegler du facadens overflade, så det bliver sværere for alger, mos og lav at sætte sig. Imprægnering af facade holder fugten ude fra dit hjem og mindsker risikoen for misfarvninger og begroninger på din bolig og anvendes efter facaden er renset. Det er altså vigtigt, at facaden er ordentlig ren inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både afrensning og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Trin 6 - Kvalitets tjek


Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse. KONTAKT OS HER

Få svar på dine spørgsmål om facaderens, algebehandling samt serviceaftale
Facaderens - Hvordan foregår en facaderens?

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.

 

Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat. Vi bruger et hedevandsanlæg, som kan rense med op til 120 grader, dette gør at vi kan skrue på temperaturen og derved ikke bruge et lige så højt tryk.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt. Herefter skal facaden tørre og når den er helt tør, så er facaden klar til at blive imprægneret.

Facaderens - Trænger min facade til en facaderens eller kan de nøjes med en algebehandling?

Facade rens bruges, hvis man vil i bund med alger på sin facade hurtigt.

Facade rensen fjerner effektivt gule, røde og sorte alger. Her er en algebehandling ikke så effektiv, da en algebehandling tager tid og en facaderens fjerner 100% alt med det samme.

En algebehandling kan fjerne de grønne alger, som du har på facaden samt dræbe mos, som sidder på facaden.

Facaderens - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min facaderens?

Du får altid et opkald, hvor der aftales hvilket dag vi kommer for at udføre din facaderens. Derudover får du en varsling på SMS af medarbejderen, samt et opkald når vi er på vej ud til dig. Undtagen hvis du har fået en morgentid så er ved dig kl. 7:00.

Facaderens - Hvor længe efter en fliserens er min facade pæn?

Når du får lavet en facaderens ved Totalalgeservice giver vi 20 års garanti på nyopstået sorte, gule eller røde alger, hvis du laver en serviceaftale med os, hvor vi hvert år kommer ud og vedligeholder din facade.

 

Du kan også selv stå for at vedligeholde din facade og fjerne nye grønne alger, som kommer, så der ikke danner sig ny algeangreb. I det tilfælde giver Totalalgeservice ikke garanti på resultatet og facadens udseende vil afhænge meget af hvor mange algespore der er i dit område og hvor god du er til at fjerne ny algevækst.

Facaderens - Skal min facade imprægneres efter facaderens

Med imprægnering af din facade giver du din facade et beskyttende lag, der holder facaden pæn i flere år. Imprægneringen er vandafvisende, så den stopper også vand i at trænge ind i facaden.

 

Facaden kan godt komme af med vandet igen, da den er åndbar. Når vi har udført en facaderens kommer vi og imprægnerer facaden, når den er helt tør.

Serviceaftale - Hvordan foregår en Serviceaftale?

Når Totalalgeservice kommer ud for at udføre en serviceaftale, starter vi med at inspicere arealet. Her kigger vi på, om alt er, som det skal være og finder ud af, hvordan behandlingen skal foregå.

 

Vi sprøjter så et desinficerende middel ud på arealet. Alt efter størrelsen, der skal vedligeholdes kan det tage alt fra 15 min til flere timer

 

Du vil kunne se det desinficerende middel i ca. 10 min og derefter tørrer det ind.

Serviceaftale - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre serviceaftalen?

Du får en varsling på SMS og email mindst dagen forinden vi kommer, da arbejdet er meget afhængige af vejret. 

 

Det er IKKE nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer. Der skal bare være fri adgang til arealet.

Serviceaftale - Vil mit areal ALTID stå pænt med en serviceaftale?

Det vil næsten altid stå pænt. Der kan godt komme nogle grønne alger på i løbet af efteråret og vinteren, som vi så kommer og fjerner med vores vedligeholdelse i foråret så dit, tag, terrasse eller din facade er klar og pæn til sommeren.

Serviceaftale - Er jeg bundet til en serviceaftale hvis jeg indgår den med jer?

NEJ.

 

Du kan altid opsige din aftale med os. Men hvis aftalen opsiges gir vi ikke garantien mere.

 

Dog skal det gøres inden d. 1 Januar i det år, hvor vi kommer ud. Da vi laver køreplanerne herefter og det ellers vil være et noget logistisk arbejde at skulle lave dem om.

 

Du kan dog altid komme ud af aftalen det koster bare et mindre gebyr på 250 kr.