fliser-top-banner

Facaderens i Aalborg

Slip for grimme alger på facaden i dag!
 • check-icon-banner Du får professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade
 • check-icon-banner Din facade kommer til at fremstå flot og velholdt
 • check-icon-banner Din facade bliver behandlet med den bedste imprægnering
 • check-icon-banner Du kan få 20 års garanti med vores serviceaftale
 • check-icon-banner Undgå at alger og mos ødelægger din facade

Hedevandsafrensning af facade i Aalborg

  

Regn er desværre ikke nok til at holde facader, tagområder eller fliser rene. Derfor bliver overflader, som facader på huse, både beskidte men også ramt af alger med tiden. Det er både grimt, men det kan også ødelægge og nedbryde overflader på facader mv. Hos Totalalgeservice er vi eksperter på området, og vi tilbyder blandt andet facaderens i Aalborg og hele det øvrige Nordjylland – men også den resterende del af Danmark. 


Du kan i dette indlæg blive klogere på netop rens af fliser i Aalborg. Med over 10-års erfaring og massevis af arbejdsopgaver i bagagen, så ved vi præcis, hvordan vi skal takle selv de værst ramte facader. Har du brug for en facaderens hurtigst muligt? I så fald kan vi kontaktes på telefon 91 95 95 91 eller på email: Kontakt@totalalgeservice.dk.

Hvad er en facaderens?

En facaderens udføres ved brugen af højtryk og varmt vand. Til formålet har vi en af markedets bedste maskiner. Det er en såkaldt hedvandsrenser, som kan varme vandet til en arbejdstemperatur på op mod 120 grader. Det sikrer, at vi kan dybderense facader i Aalborg og resten af landet. Alt sammen uden brug af kemikalier.

 

Formålet med udførelsen af facaderensningen er typisk en forbedring rent kosmetisk. Altså vælger mange at få det udført, fordi deres facade har set langt bedre dage. Der findes dog endnu bedre grundlag end det rent kosmetiske. Faktisk kan kontinuerlig rens forlænge levetiden på facader, da det hjælper med at undgå frostsprængninger. Frostsprængninger sker, når mos og alger opfanger fugt, hvorefter de særligt i kolde perioder fryser til, hvilket kan resultere i revner i sten og murværk.

 

Når vi arbejder med facaderens, gør vi det typisk i kombinationen med imprægnering. Netop facaderens med imprægnering er en perfekt kombination. Det skyldes, at en imprægnering i forlængelse af en facaderens, forlænger arbejdets holdbarhed markant.

 

En imprægnering hjælper med at lukke og beskytte facaden, når først denne er renset i bund. Det betyder både, at facaden vil være modstandsdygtig overfor nye algebelægninger og snavs, men også at den bliver langt lettere at vedligeholde.

Sådan arbejder vi med facaderens i Aalborg

  

Ovenstående giver en kort forklaring på effektiviteten af en facaderens i Aalborg og omegn. Som professionel algevirksomhed har vi mange års erfaring med arbejdet, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig i mål. Når vi arbejder med netop rens af facader for private og erhvervsdrivende, så kan processen typisk opdeles i 3 dele: prøverens, arbejdets udførelse samt oprydning.

Gratis prøverens og opmåling

Vil tilbyder potentielle kunder at komme forbi til en gratis prøverens. Her renser vi cirka en kvadratmeter af din facade, hvorefter vi laver en opmåling af hele området. Når vi tager afsted fra din ejendom igen, så har du derfor en konkret pris samt et synligt bevis på, hvor effektiv vores hedvandsrenser er. 

 

Du kan naturligvis springe prøverensningen over, hvis det ønskes. Kontakt os gerne for at høre om muligheden for den uforpligtende prøverens, eller for et tilbud på opgaven via telefonen. Vi kan kontaktes på telefon: 91 95 95 91 eller på mail: Kontakt@totalalgeservice.dk

Arbejdet med facaderens og imprægnering i Aalborg

Du kan forvente professionel rådgivning og service, når vi møder op på dagen. Vi har alt det nødvendigt udstyr med i bilen. Du skal blot sørge for at rydde området, hvor der skal renses. Vi skal kunne bevæge os omkring facaden bedst muligt. Er der udfordringer eller trang adgang, så tager vi gerne en snak om dette!

 

Efter vores dybderensende hedvandsrensning i Aalborg hjælper vi også gerne med imprægnering. Det er en behandling, som forsegler og beskytter facaden, hvorfor resultatet og levetiden forlænges. 

Oprydning, facaderens og genbesøg

I forlængelse af arbejdets udførsel sørger vi for at rydde pænt op efter os selv. Vi pakker vores udstyr sammen og gennemgår gerne dagens arbejde, før vi kører videre til vores næste kunde i nærheden af Aalborg.

 

Hos Totalalgeservice er vi glade for vores kunder og nyder faste samarbejdsaftaler. Derfor laver vi gerne et skræddersyet tilbud på en eller flere af vores ydelser, hvor vi kommer på besøg med et fast tidsinterval – både hos private og erhverv. Vil du vide mere så kontakt os, eller læs mere på vores side om facaderens serviceaftale.

Pris på facaderens i Aalborg

  

Vores mange års arbejde med algebehandlinger, rens og imprægnering har givet os en god forståelse for både markedet og konkurrenternes priser. Derfor kan vi tilbyde service i absolut topklasse, udført med noget af det bedste udstyr på markedet. Vigtigst af alt kan vi gøre dette til konkurrencedygtige priser.

 

Vi udbyder en række forskellige services, som med fordel kan kombineres for et stærkt samlet tilbud. I forlængelse af rens af fliser i Aalborg kan vi hjælpe med blandt andet: fliserens, tagrens, træterrasserens og vinduesvask.

 

Er du kun interesseret i vores facaderens? I så fald kan du blive meget klogere på vores forskellige pakker og løsninger. Det gør du på siden om facaderens priser.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Totalalgeservice kører vi i hele landet. Vi tilbyder effektiv facaderens og en række andre ydelser. Alt vores arbejde udføres med udgangspunkt i over 10 års erfaring, hvilket ligeledes er grunden til, at vi kører med 100 procent tilfredshedsgaranti.

 

Med vores arbejde får du altså en professionel og skånsom afrensning tilpasset din facade. Det betyder, at din facade kommer til at fremstå velholdt og ren, ligesom levetiden forlænges. Alt dette medfører et flot og rent udtryk hvilket også betyder, at du undgår mos, alger og frostsprængninger.

 

Vi er åbne for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Vi har priser fra 950 kroner, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud specifikt baseret på din givne situation. Vil du vide mere om vores arbejde, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Så tøv ikke med at ringe på 91 95 95 91 eller skriv en mail til kontakt@totalalgeservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os

Kasper fra Totalalgeservice

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

Priser for afrensning af facade, algebehandling af facade og serviceaftale

 

 

Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950,- for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Pris på afrensning af facade

 

Ring for et skarpt tilbud på afrensning

 

- da ikke to facader er ens

 • check-icon 20 års garanti med serviceaftale
 • check-icon Optimal beskyttelse af din facade
 • check-icon Få fjernet snavs, alger og mos fra din facade
 • check-icon Vedligeholdelse af dit tag - HELT uden besvær
Serviceaftale med vedligehold af facade

 

750,- op til 50 m2

 

Derefter stiger det 200,- efter hver 50m2

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af facaden
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Afrensning af din facade med Totalalgeservice
6 hurtige trin til afrensning af din facade

Trin 1 - Varsling


Totalalgeservice ved hvor vigtig tid og information er for alle.
Vi giver derfor ALTID varsling dagen inden vi kommer for at rense facaden ved dig.

 

Det er dog ikke krævet at du er hjemme, bare at vi kan komme til hvor der skal renses.

Trin 2 - Gratis prøverens og opmåling


 

Vi ved Totalalgeservice står altid klar til at give en gratis prøverens, med et uforpligtende tilbud.

 

Når vi kommer ud og måler op så får vi en snak med dig om dine ønsker og behov.
Her vil vores erfarne renser gennemgå arealet for at se om der er specielle hensyn vi skal tage samt hvordan netop din opgave skal udføres for at blive helt i top.
Herefter afrenser vi ved brug af op til 120 grader varmt vand ca. 1 kvm. Her kan du så se hvordan dine fliser vil komme til at se ud efter en afrensning af os.

Efter vores besøg kan vi give dig et præcist tilbud på hvad afrensning af din facade vil koste for dig - helt uforpligtende! KONTAKT OS HER

 

Trin 3 - Rensning af din facade


 

Når Totalalgeservice kommer ud for at afrense din facade er du sikret en professionel vejledning, udførelse af opgave samt et flot resultat med garanti.
Vi har mange års erfaring med afrensning af facader og kan derved tilpasse vores afrensning, så det passer til netop din facade. Derved er du sikret at din facade ikke bliver beskadiget unødigt samt det flotteste resultat.
Vi bruger et hedevandsanlæg som kan rense med op til 120 grader varmt vand, dette gør at vi kan undgå at bruge et lige så højt tryk, som hvis det var med koldt vand.

 

Vi slider derfor ikke lige så meget på facaden og sikre os ligeledes at alle algespore er dræbt.

Trin 4 - Desinficering


Hos Totalalgeservice bruger vi varmt vand til vores afrensninger. Vi anvender derfor ikke desinficeringsmiddel ved vores afrensninger. Hvis du som kunde har et specifikt ønske om dette, så kan vi godt udføre det. Vi anbefaler dog at undgå dette, da det er unødigt, da vi afrenser med varmt vand så vi dræber alle mikroorganismer. Derudover er det også dårligt for miljøet.

Trin 5 - Imprægnering af facade


Med facade imprægnering forsegler du facadens overflade, så det bliver sværere for alger, mos og lav at sætte sig. Imprægnering af facade holder fugten ude fra dit hjem og mindsker risikoen for misfarvninger og begroninger på din bolig og anvendes efter facaden er renset. Det er altså vigtigt, at facaden er ordentlig ren inden imprægneringen kommer i brug. Vi hjælper selvfølgelig med både afrensning og imprægnering.

 

Totalalgeservice tilbyder hele 20 års garanti på effekten af vores imprægnering ved indgåelse af serviceaftale. 

Trin 6 - Kvalitets tjek


Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse. KONTAKT OS HER

Få svar på dine spørgsmål om facaderens, algebehandling samt serviceaftale