fliser-top-banner

Ekspresservice til erhverv

Vi klarer enhver opgave
  • check-icon-banner Vi ved at du har brug for god og hurtig service
  • check-icon-banner Vi klarer store som små opgaver
  • check-icon-banner Vi er altid klar til at vejlede om netop din opgave

Ekspresservice

  

Vi ved at man som virksomhed har brug for at få opgaverne løst hurtigt og effektivt

 

Totalalgeservice tilbyder derfor ekspresservice til sine erhvervskunder.

 


 

Som erhvervskunde ved Totalalgeservice kan du derfor regne med at dine opgaver bliver udført hurtigt, effektivt og skånsomt. Vi er derfor klar til at rykke ud til sin opgave, når du har brug for det og med meget kort varsel, da vi ved at det kan haste med at få opgaverne udført.

Ved Totalalgeservice ved vi at man som erhvervskunde tit har beboere, kunder eller ansatte der skal tages hensyn til. Totalalgeservice tilbyder derfor at finde et tidspunkt, hvor det passer bedst for jeres firma at få opgaven udført.

 

Kontakt os gerne på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at få jeres virksomhed til at fremstå flot og indbydende.

Gratis prøverens til erhverv

Totalalgeservice tilbyder vi altid at komme og lave en gratis prøverens.Ved en prøverens kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedevandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter afrensningen. Vi regner så et tilbud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er.

 

Det hele er ganske gratis og uforpligtende for dig. BESTIL HER

Hvorfor vælge os

Kasper står klar til at hjælpe med erhvervsopgaver

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

Services til erhverv
Se lidt om vores tilbud til erhvervskunder

 

 

Tag med alger og mos

Algebehandling til erhverv


 

Desværre er algepest og grimme belægninger en genganger på mange danske bygninger. Det danske vejr giver algerne de perfekte omstændigheder til at sprede ud over store flader. Heldigvis findes der en effektiv løsning. Vi tilbyder kvalitetsdygtig algebehandling til erhverv, der gør din facade eller dit tag så godt som nyt igen. Vi bruger de bedste, mest skånsomme og samtidig miljøvenlige materialer, der ikke bare fjerner algerne fra overfalden, men faktisk også fjerner algernes rødder, så risikoen for, at algerne vender tilbage, bliver væsentlig minimeret. Derfor bør du vælge vores algebehandling til erhverv.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Facade før og efter afrensning med varmt vand

Rensning af facade


 

Facaden er førstehåndsindtrykket af jeres arbejdsplads. Uanset hvilke type virksomhed I er, er det vigtigt, at jeres facade ser indbydende ud. Derfor kan det indimellem være nødvendigt med en facaderensning. Vores facade rensning til erhverv indeholder en grundig rens, der fjerner diverse skidt og snavs selv i de mindste sprækker på en skånsom og effektiv måde. Vi kan lave facaderensning af stort set alle materialer, og vi er sikre på, at I vil blive glade for resultatet. Efter en facaderensning kan I med fordel også få en algebehandling eller imprægnering af facade, hvis I ønsker at gøre jeres facade mere modstandsdygtig, så den beholder sit flotte udtryk efter rensning.

 

Hos Totalalgeservice tilbyder vi desuden 20 års garanti med vores serviceaftale.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

 

afrensning af fliser med varmt vand ved Totalalgeservice

Fliserens til erhverv


 

Fliserne er førstehåndsindtrykket af jeres arbejdsplads. Uanset hvilke type virksomhed I er, er det vigtigt, at jeres fliseareal ser indbydende ud. Derfor kan det indimellem være nødvendigt med en afrensning af flisearealet. Det kan vi ved Totalalgeservice være behjælpelig med. Vi renser med et hedevandsanlæg, dette giver en skånsom, miljøvenlig og effektiv afrensning. Dine fliser vil stå næsten som nye igen. Efter en afrensning af jeres fliseareal anbefaler vi at få det imprægneret, så det bliver mere modstandsdygtigt overfor nye angreb af alger. 

 

Hos Totalalgeservice tilbyder vi desuden 20 års garanti med vores serviceaftale

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

 

 

Vinduesvask af Kasper fra Totalalgeservice

Vinduesvask til erhverv


 

Når der skal vaskes vinduer på arbejdspladser, er der brug for professionel hjælp. Vi tilbyder vinduesvask til erhverv, der giver jer de flotteste vinduer, så I igen kan nyde udsigten fra arbejdspladsen. Ligesom facaden er vinduerne også en stor del af arbejdspladsens udtryk udadtil. Derfor er det vigtigt, at de ser rene og indbydende ud. Derudover giver rene vinduer også de muligheder for et sundt arbejdsmiljø, hvor solens lysindfald spiller en stor rolle. En vinduesvask til erhverv gavner altså både jeres image udadtil samt jeres egen dagligdag på arbejdspladsen.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.

Kasper fra Totalalgeservice

Tårnhøjt serviceniveau


 

Vores services sørger vi selvfølgelig for altid at udføre uden det er til gene for dine eventuelle kunder, medarbejdere eller beboer. Vi vælger at prioriterer dette høje serviceniveau, da vi ved, at det giver de mest tilfredse kunder. Derudover sætter vi en dyd i at være fleksible for vores kunder. Sammen finder vi et tidspunkt, der passer bedst med jeres arbejdstider og ønsker.

 

Kontakt os på 91 95 95 91 eller SKRIV TIL OS HER allerede i dag, hvis I er interesseret i en eller flere af vores services til erhverv. Vil I f.eks. gerne kombinere en facaderens med algebehandling til erhverv, finder vi det bedste tilbud til jer. Lad os hjælpe jer med at gøre jeres arbejdsplads indbydende og præsentabel. Det vil I helt sikkert ikke fortryde.

Kvalitetstjek


 

Hos Totalalgeservice gør vi meget for at vores kunder er fuldt tilfredse. Vi afslutter derfor aldrig en opgave før vi har sikret os at opgaven er udført fuldt tilfredsstillende, samt at vi efterlader alle arealer pæne og rengjorte efter os.

 

Med Totalalgeservice på opgaven har du sikret dig en seriøs og professionel udførelse.

 

Ring på 91 95 95 91 eller KONTAKT OS HER for et uforpligtende tilbud.