fliser-top-banner

Vask af ovenlysvinduer

Få mere lys ind med rene ovenlysvinduer
 • check-icon-banner Du slipper for alt besværet
 • check-icon-banner Vi vasker dine ovenlys, så du får mere lys ind
 • check-icon-banner Professionel vask af dine ovenlysvinduer med god service

Vask af ovenlysvinduer

vask af ovenlysvinduer ved Totalalgeservice


Er du så heldig at have smukke ovenlysvinduer i din bolig, så vil du selvfølgelig også gerne kunne nyde den største fordel ved netop ovenlysvinduerne. Ovenlysvinduer giver nemlig rum et helt særligt lys og charme. Desværre er ovenlysvinduer bare ikke særlig nemme at gøre rent. Det kræver professionel hjælp, og det er lige præcis her, at vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder vask af ovenlysvinduer i topkvalitet, så du igen kan nyde solens flotte stråler i dit hjem.

Sådan skaber vi de flotteste resultater


 

Vores services bliver selvfølgelig altid udført af vores kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring. Samtidig bruger vi kun de bedste og skånsomme materialer, der sikrer de bedste resultater.
Så hvis du gerne lukke lyset ind i dit hjem, SÅ KONTAKT OS HER allerede i dag.

 

Vi tilbyder selvfølgelig også vask af almindelige vinduer, hvilket vi også kan klare i samme omgang. Vi finder sammen den bedste løsning for dig. Det er ikke altid, at alle ens vinduer har behov for en vask på samme tid, og vask af ovenlysvinduer er en særlig opgave, der ikke kan klares selv.

Vi møder dig med et smil


For os handler enhver opgave om service. Uanset om det er i vejlednings, bestillings- eller udførelsesprocessen. For det vigtigste udover, at dine vinduer selvfølgelig står spejlblanke efter vores besøg er, at du har fået en god oplevelse hos os. Derfor møder vi altid vores kunder med et smil, og går ikke fra en opgave før kunden er tilfreds.  På denne måde opnår vi de bedste resultater.

Hvorfor vælge os

Kasperlillehvorfor

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udføre et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov SKRIVE TIL OS HER.

Priser for vask af ovenlysvinduer

Fra kun 150 kr. Ring for den rigtige pris for netop dit hus eller virksomhed*

 

*Vinduesvask tilbydes kun i byerne 

 

Ry, Gammel Rye, Låsby, Galten, Skovby, Harlev, Stilling, Skanderborg, Silkeborg, Them, Sejs, Virklund, Linå, Sorring, Sjelle, Hammel, Hinnerup, Foldby, Norring, Korsholm, Søften, Trige, Lisbjerg, Virring, Solbjerg, Odder, Malling, Beder, Mårslet, Tranbjerg, Tranbjerg, Hørning, Kolt, Stjær, Højbjerg, Stavtrup, Viby J, Hasselager, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V, Tilst, Risskov, Vejlby, Egå, Lystrup, Elev, Hjortshøj, Løgten, Skødstrup, Hornslet, Mørke, Hadsten, Randers

 

Samt ved bestilling af andre serviceydelser.

Pris for vinduesvask

 

Fra kun 150,- *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for ovenlysvinduer

 

Fra kun 150,- *

 

*Prisen afhænger af antal bolig m2 du har, så kontakt os for et konkret tilbud

 • check-icon Flotte vinduer - HELT uden besvær
 • check-icon Vask af dine karme, så du slipper for spindelvæv og skidt
 • check-icon Det er fradragsberettiget
 • check-icon Få mere lys ind
Pris for solcellevask

 

Fra kun 240,- *

 

*Prisen varierer efter antal og omfang, så kontakt os angående netop dit solcelleanlæg 

 • check-icon Rene solceller - HELT uden besvær
 • check-icon Få mest ud af dine solceller
 • check-icon Få hjælp af en professionel så du ikke ødelægger dit solcelleanlæg
 • check-icon Det er fradragsberettiget
Hvordan foregår en vinduesvask og ovenlys vask ved Totalalgeservice
6 hurtige trin til vinduesvask samt ovenlysvask ved Totalalgeservice

    

Trin 1 - Hvordan vasker vi dine vinduer


 

Totalalgeservice bruger et rentvandsanlæg til afvaskning af dine vinduer. Det vil sige at vandet er renset for kalk og andre mineraler ved hjælp af forskellige filte. Vi kan derved undgå at lave mærker eller skjolder som almindeligt vand ville efterlade på dine ruder. Da vandet er renset, efterlades vinduer våde når opgaven er færdig og med tiden, vil vandet tørre ind og dine ruder vil herefter være så stribefri og flotte, at naboen ikke kan tro sine egne øjne. 

    

Trin 2 - Fordele


 

Der er mange fordele ved at bruge et rentvandsanlæg, som kunde får du nu ikke bare spejlblanke vinduer, men også afvaskede dine vinduesrammer så fugleklatter, edderkoppespind og andet skidt afvaskes og resultatet er, at du får en total rengøring af vinduet. Derudover kan vi undgå at bruge stilladser, lifte og stiger til at nå op i højden, da vi kan nå det meste fra jorden. Det gør at vi kan give dig en bedre pris da vi sparer udgiften til dette. Vi kan nå helt op til 15 meter i højden. 

    

Trin 3 - Vedligehold


 

Nye vinduer med plastik eller aluminium rammer, skal gerne holdes ved lige og rengjorte for at levetiden forlænges. Når du får vasket dine ruder ved Totalalgeservice afvasker vi også rammerne så disse vedligeholdes og du slipper for besværet.

    

Trin 4 - Optælling


 

For at give dig en pris på Vinduesafvaskning skal vi vide hvor mange vinduer du har. Her kan du selv tælle dem. Dette gøres ved at tælle de store vinduespartier som en helhed i højden men når de deles af en karm, er dette et nyt vindue. Vi kan ved Totalalgeservice også give dig en pris på vinduesafvaskning hvis vi er ude ved dig for at lave en anden opgave.


Når vi kommer ud for at afvaske dine vinduer først gang vil vi altid tælle vinduerne så vi er enige om hvor mange vinduer det drejer sig om og prisen heraf.

    

Trin 5 - Varsling


 

Når du bestiller en afvaskning af dine vinduer ved Totalalgeservice vil du altid få en varsling for hvornår vi kommer. Denne varsling vil du få dagen før vi kommer på både sms og mail. Ved vinduesvask er skal vi vide i hvilket interval du ønsker at få afvasket dine vinduer.

 

Hos Totalalgeservice kører vi med hver 2. måned. Du kan også sagtens bare få lavet en afvaskning.

    

Trin 6 - Det skal du sørge for


 

Du skal flytte ting, der spærrer for tilgangen til vinduerne.
Totalalgeservice sørger for resten.

 

Nemmere bliver det ikke.

 

KONTAKT OS HER

Få svar på dine spørgsmål om vinduesvask
Vinduesvask - Bliver jeg kontaktet inden i kommer og vasker mine vinduer?

JA.

 

Totalalgeservice kontakter altid sine kunder, inden vi kommer. Du modtager senest dagen i forvejen en SMS og email med hvilken dag, vi kommer ud til dig.

Vinduesvask - Kan i vaske vinduer højt oppe?

JA.

 

Totalalgeservice kan nå højt op, helt på til 15 meter uden stillads.

Vinduesvask - Vasker i også karmen på mine vinduer?

JA.

 

Totalalgeservice vasker altid karmene på vinduerne, når vi vasker - Uden merpris!

Vinduesvask - Er det normalt at mine vinduer er våde efter i har vasket mine vinduer?

JA.

 

Dine vinduer efterlades våde og skal bare tørre op selv. Vi anvender et rentvandsanlæg til vinduesvask som fjerner alt kalk og mineraler i vandet, derfor kommer der ikke mærker selvom vandet får lov til at tørre selv.