fliser-top-banner

Algebehandling med virkningsgaranti

Vedligehold dine overflader udendørs uden besvær
 • check-icon-banner Pris fra KUN 950 kr.
 • check-icon-banner Du får professionel og godkendt algebehandling
 • check-icon-banner Du får dine udendørsarealer vedligeholdt - HELT uden besvær
 • check-icon-banner Du får fjernet de grimme grønne alger

Algebehandling af fliser - Totalalgeservice

  

 

Før og efter billede af herregårdssten som er algebehandlet og hvor algerne nu er forsvundet


 

Det danske vejr er ikke altid skånsomt, og derfor kommer der desværre ofte belægninger på vores fliser. Det kan både være flisepest eller diverse sorte, hvide eller grønne belægninger. Hos Totalalgeservice står vi klar til at hjælpe dig af med disse belægninger med topprofessionel algebehandling.

 

Algebehandling med garanti


Med vores algebehandling kommer dine fliser til at fremstå flotte og velholdte. Med mange års erfaring, er vi eksperter på området, og kan derfor tilbyde dig den mest professionelle og bedste algebehandling af fliser.

 

Sådan udfører vi algebehandling


Ved algebehandling af fliser er det kun de grønne alger der vil forsvinde.
Så hvis du har flisepest eller dine fliser er mere end bare lidt grønne anbefaler vi en afrensning af dit fliseareal.

 

Vi tilbyder selvfølgelig forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den, der passer lige præcis til det, dine fliser har brug det. Du kan både få vores helt store opstartspakke, hvor vi både foretager rens med varmt vand og fjerner ukrudt og mos mellem fliserne. Da vi bruger varmt vand, kan vi undgå at bruge algebehandling og kan alligevel fjerne alt smuds, alger og flisepest. Du har også mulighed for at vælge mindre løsninger, hvis du kun har behov for algebehandling af fliser. 

 

Vi tilbyder også en gratis prøverens og opmåling, hvis du ikke tror en algebehandling er nok i dit tilfælde. På denne måde kan du være sikker på, at du er tilfreds med vores services, hvilket er højest på vores prioriteringsliste.

 

Få svar på dine spørgsmål om algebehandling


Vores algebehandling af fliser forlænger levetiden af dine fliser, og samtidig slipper du for at kigge på de grimme grønne alger. Alger er nemlig hverken til pynt eller gavnlige for dine fliser, men desværre oplever mange, at de kommer tilbage år efter år.

 

Hvis du har brug for vejledning eller har nogen spørgsmål til algebehandling af fliser, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os 91 95 95 91 eller SKRIVE TIL OS HER.

 

Så tager vi en snak om, hvilken type behandling netop dine fliser har brug for. På denne måde kan du forlænge levetiden på dine fliser, hvorfor der faktisk er penge at spare.

Algebehandling af træterrasse - Totalalgeservice

træterrasse som er angrebet af alger


 

Vi tilbyder algebehandling af træterrasser til billige priser. De fleste af os, er ikke vilde med, at algerne indtager vores træterrasser. Derfor kan det være nødvendigt med en god omgang algehandling for at sikre, at din terrasse bliver ved med at pynte.

 

Hvorfor skal du vedligeholde din terrasse?


Udover udseendet på din terrasse, er det også vigtigt for træterrassens levetid, at man vedligeholder træet med ordentlig rensning. Din terrasse kan hurtigt komme til at se trist ud, hvis den er fyldt med alger og mos. I værste tilfælde kan dette lede til, at fugten fra mosset og algerne siver ned i træet, hvilket i sidste ende kan ødelægge din træterrasse. Derfor er det altså vigtigt at få algebehandlet din træterrasse i tide.

 

Vi er eksperter


Hos os får du altid den bedste service og den højeste kvalitet af algebehandling. Med mange års erfaring i branchen, har vi fundet de bedste værktøjer og løsninger, der giver vores kunder de bedste resultater. Med vores algebehandling af træterrasse er du sikker på, at din terrasse igen kan stå flot og slidstærkt i mange år frem.

 

Vi tilbyder algebehandling, der får din træterrasse til at stå skinnende ren igen. Hvis du har nogen spørgsmål ang. algebehandling af træterrasse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vigtigste mål er at give vores kunder den bedste oplevelse – til en fornuftig pris. Derfor finder vi sammen den bedste løsning til netop din terrasse.

 

Ved algebehandling af træterrasse er det kun de grønne alger der vil forsvinde.
Så hvis din træterrasse er mere end bare lidt grøn, anbefaler vi en afrensning af din træterrasse. Læs mere HER


 

Vi tilbyder selvfølgelig forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den, der passer lige præcis til det, din træterrasse har brug for. Du kan både få vores helt store opstartspakke, hvor vi både foretager rens med varmt vand og fjerner snavs, alger, mos og lav. Da vi bruger varmt vand, kan vi undgå at bruge algebehandling og kan alligevel fjerne alt skidt og alger. Du har også mulighed for at vælge mindre løsninger, hvis du kun har behov for algebehandling af din træterrasse. 

Vi tilbyder også en gratis prøverens og opmåling hvis du ikke tror en algebehandling er nok i dit tilfælde. På denne måde kan du være sikker på, at du er tilfreds med vores services, hvilket er højest på vores prioriteringsliste.

 

Algebehandling af tag - Totalalgeservice

  


Algebehandling af tag af Kasper fra Totalalgeservice

 

Alger og mos er desværre en genganger hos de fleste hjem i Danmark, og det kan være utrolig skadeligt for dit tag. Algerne og mosset fungerer nemlig ligesom en fugtig svamp, der kan sprede fugten i hele taget. Derfor er det så vigtigt at få algebehandling af tag.

 

Bliv alge-fri


Vi hjælper dig med at blive alge-fri. Vores algebehandling af tag giver de bedste resultater, og skåner dit tag for eksempelvis frostsprængninger. Du kan nemlig risikere, at der pludselig en dag drypper vand ind på dit loft, hvis dit tag ikke får den rette algebehandling i tide. Vi gør dit tag alge-frit til en fordelagtig pris, hvor vi altid har den gode kundeservice i højsæde.

 

Forlæng levetiden på dit tag


Anbefalingerne lyder på, at du får algebehandlet dit tag en til to gange om året. En af grundene dertil er, at det simpelthen forlænger dit tags levetid, når det bliver algebehandlet. Hvor ofte dit tag har brug for algebehandling, står vi selvfølgelig klar til at vejlede dig om. Så finder vi sammen den bedste løsning. KONTAKT OS HER

 

Algebehandling af tag giver udover en længere levetid altså også din bolig en højere værdi. Et pænt og algefrit tag er nemlig med til at øge boligværdien. Ofte vil du allerede to uger efter algebehandlingen kunne se en forskel på dit tag. Dog kan det endelige resultat først ses 6-12 måneder efter, da det er vinden og vejret, der er med til at skylle algerne væk efter behandlingen.

 

Miljøvenlig algebehandling af tag


Hos os får du den bedste algebehandling af tag, der både fjerne nuværende alger og forebygger, at der ikke kommer mos på taget. Samtidig er alt vores algebehandling selvfølgelig miljøvenlig og med 100 % tilfredshedsgaranti.

 

Hvis du har nogen spørgsmål ang. vores services og ydelser, kan du altid KONTAKTE OS HER  eller ring på 91 95 95 91.

 

Vi garanterer en topprofessionel kvalitet til konkurrencedygtige priser, der gør dit tag næsten så godt som nyt igen.

Algebehandling af facade

  


 

Er du også træt af, at din facade for grønne belægninger med alger?
Med algebehandling af din facade får du din rene og pæne facade tilbage. Vores algebehandlinger er selvfølgelig skånsomme overfor din facade, og vi bruger kun miljøvenlige produkter i behandlingen. Vores algebehandling går ind og fjerner alle algerne, der måtte sidde på din facade, og gør din facade så god som ny igen.

 

Forlæng levetiden på din facade


Alger er desværre ikke gavnlige for din facade. Derfor vil de fleste af os gerne slippe af med dem, og det er der også rigtig god grund til. Med algebehandling af facade kan du nemlig forlænge levetiden på din facade. Algerne gør nemlig ofte facaden grøn og slidt at kigge på. Med den rette behandling kan vi forebygge risikoen for frostsprængninger og mindske risikoen for, at algerne laver revner i facaden.

Derfor er det værd at investere i en kvalitetsdygtig algebehandling af din facade – og den finder du hos os.

 

Konkurrencedygtige priser på algebehandling af facade


Med professionel algebehandling er du sikker på et smukt resultat. Vi tilbyder selvfølgelig algebehandling af din facade til konkurrencedygtige priser. Samtidig bestræber vi os på at levere den bedste service i branchen, så vi altid giver vores kunder den bedste oplevelse med de flotteste resultater.

 

Uforpligtigende vejledning


Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling din facade skal have eller hvor ofte, den har brug for algebehandling, så kan du altid kontakte os. Vi er eksperter på området, og med mange års erfaring kan vi vejlede dig ud fra din specifikke situation. Derudover er vores vejledning ganske uforpligtigende, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål.

Kasper fra Totalageservice

Hvorfor vælge os

 

Hos Totalalgeservice går vi op i at give en god service.


 

Du kan som kunde ved Totalalgeservice ALTID regne med at vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi bruger noget af det bedste udstyr på markedet og vi går ALTID op i at udføre arbejdet til mindst skade for miljøet. Derfor anvender vi kun varmt vand til vores afrensninger.

 

I er altid velkomne til at ringe på 91 95 95 91 og få en uforpligtende snak omkring netop dine ønsker og behov eller kontakte os her

 

Priser for algebehandling af fliser, træterrasse, facade eller tag

  

Algebehandling af fliser

 

950,- op til 300 m2

 

- Ellers kontakt os for pris

 • check-icon Vi anvender miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Algebehandlingen fjerner grønne alger på fliserne
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon God til at forebygge mod algeangreb og flisepest
 • check-icon OBS! En algebehandling fjerner ikke flisepest
Algebehandling af træterrasse

 

950,- op til 300 m2

 

- Herefter individuelt tilbud

 • check-icon Vi anvender KUN miljø godkendt algemiddel
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Behandlingen er en desinficering af træterrassen
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
 • check-icon Algebehandling er god til at forebygge algeangreb
Algebehandling af tag

Fra 950,-*

*Ved hus under 300m2 og under 3m til tagrende. Tillæg ved separeret kloak på 300,-

- Ellers kontakt os for pris.

 • check-icon Behandlingen er en desinficering af taget
 • check-icon Den fjerner grønne alger
 • check-icon Vi bruger doseringsanlæg så vi doserer efter forholdene
Pris på algebehandling af facade

 

Fra kun 950,- for op til 300m2

 

- Ellers kontakt os

 • check-icon Fjerner grønne alger
 • check-icon Professionel udførelse
 • check-icon Vedligeholdelse af din facade - uden besvær
Få svar på dine spørgsmål om algebehandling
Algebehandling - Hvordan foregår en algebehandling?

Totalalgeservice bruger kun miljøgodkendte produkter, når vi algebehandler og gør det altid efter de gældende forskrifter.

 

En algebehandling fjerner alle former for grønne alger, røde alger, gule alger, sorte alger, og har en effektiv virkning mod lav og mos. Selve den endelige effekt af vores algebehandling, vil du først se efter 6-12 mdr.

 

Du vil ikke kunne se, at vi har påført produktet efter 15 min. I ca. 15 min. efter påføringen vil overfladen se våd ud, men vil tørre op normalt. Produktet er farveløst og giver ingen farvenuance.

Algebehandling - Hvordan ved jeg hvornår i kommer for at udføre min algebehandling?

Totalalgeservice giver altid en varsling på sms og email mindst dagen før, at vi kommer for at udføre selve algebehandlingen, da disse behandlinger er meget afhængige af vejret.

Algebehandling - Hvor mange behandlinger skal man have for at mit tag er fri for mos og alle alger?

Hvis dit tag er meget angrebet af alger og mos, anbefaler vi at man får en chokbehandling. En chokbehandling er, hvor vi kommer ud og algebehandler dit tag en gang og så igen efter 2 til 6 måneder.

 

Herefter vil du være kommet meget i bund med dine alger og mos og kan så fortsætte med 1 behandling om året som normalt.

Algebehandling - Hvilke produkter bruger i ?

Når vi kommer for at algebehandle følger vi ALTID de gældende retningslinjer.

Vi bruger et produkt som hedder Neutralon som er godkendt af miljøstyrelsen